Шоуто на Слави Трифонов свърши, за да продължи – влиза в политиката

Ще прави телевизия "Седем осми" и партия "Няма такава държава"
932
Шоуто на Слави Трифонов свърши, за да продължи – влиза в политиката
Снимка: Dnes.bg

В последния ден на юли, след 19 години в ефир, приключи своето съществуване "Шоуто на Слави".

"Уважаеми зрители, казвал съм това 4176 пъти. Искам да ви благодаря, че 4176 пъти бяхме заедно", започна последното издание той. След което на диванчето седнаха част от неговите колеги, за да споделят спомени и благодарности за прекараното време - Иван Кулеков, Венелин Венков, актьорът Краси Радков, сценаристът Ивайло Вълчев, шефката на балет Магаданс, че дори и реквизиторът Ванката, който през годините стана част и от актьорския състав.

Всъщност, най-чаканият момент настъпи в последните минути на предаването. Тогава стана ясно, че шоуто свършва, но само за да продължи.

Слави Трифонов ще прави собствена телевизия, която ще се казва "Седем осми", а самият той ще оглави и партията "Няма такава държава". Чрез нея той се закани да влезе в парламента и да изпълни всички точки, за които българите гласуваха на референдум.

Трифонов направи равносметка, че когато "Шоуто на Слави" е тръгвало сме били на 33-35 място по свобода на словото, а сега сме на 111-то.

"Става дума за свобода. Отнемане на свобода. Свободата да говориш, да се изразяваш, да имаш мнение, да имаш твоята гледна точка. Не всички гледни точки, а твоята гледна точка. И на кой му пука? Видимо на огромната част от медиите не им пука. За вас, уважаеми зрители, не знам, но на мен ми пука. На моите колеги, с които имам честта да работя – също. Затова ние напускаме Би Ти Ви. Благодарни сме на Би Ти Ви и на всички хора, с които сме работили - всички мениджъри, всички служители. За нас беше страхотно 19-годишно преживяване. Но пред сигурността на сегашната обстановка ние избираме несигурността на свободата", заяви в ефир Слави.

Той уточни, че телевизионният му проект ще стартира от 15 септември, а неговият девиз ще бъде "Силата е в истината!".

"Аз и моите колеги бяхме инициатори на референдум, на който гласуваха 3 милиона и половина българи, а политическата класа се подигра с нас. С нас - българските граждани. И волята на гласувалите на законен референдум българи бе пренебрегната. Направихме всичко възможно и доказахме, че Референдумът беше успешен. В съда доказахме, че ЦИК е нарушила закона и не е отчела много повече от онези липсващи 12 хиляди гласа. След това народното събрание също наруши закона, който само беше приело, и отказа да разгледа резултатите от референдума. Ние протестирахме срещу това беззаконие и там, пред парламента, казах на политическата класа, че като не искате да ни гледате отвън, ще ни гледате отвътре".

С тези думи той официализира и навлизането си в политиката чрез проекта "Няма такава държава".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


932
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
700
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има хора около 30 до 50 годишни,знаещи езици,с работен и житейски опит,с образование, има толкова подготвени хора,някои завършили и в чужбина,толкова ли не намериха подходящи?
699
9
 
8
 
! Отговори
хахааа преди 4 години
Министър председател - Слави чалгата,който с ку-ку(-вците) стресира цялото население България в миналото,предавайки цял ден ,че имало атомна авария!Министър на културата - Деса Поетеса ПростакесаМинистър на финансите - Годжи Магоджи от Горно Нанадолнище.......... и т.н.С международниците ще си говорят на ръчно-крачен език.Съвсем за зелен хайвер взеха хората,това е подигравка!
698
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всяко ново лице в политика е за предпочитане от досегашните алчни ,известни със лакомията си !
697
1
 
12
 
! Отговори
Ацтеката преди 4 години
Азчетох доста от коментарите под темата, но определено този изпъкна с абсолютната безмозъчност на неговата авторка:Искам Слави да е новият ни премиер! Той лично се познава с Жан-Клод-Ван-Дам и може да привлече вниманието на света към България, с което да ни подсигори нови инвестиции и да привлече дори Фолксваген да правят автомобили. Слави е велик и неговите концерти винаги са претъпкани с хора и билетите се разпродават за нула време.Ако това са гласоподавателите на Слаффчо - немам думи!
696
0
 
2
 
! Отговори
уау преди 4 години
Големо важно !
695
1
 
7
 
! Отговори
Гошето преди 4 години
Слави уж интервюираше 3 хиляди кадърни българи, а изкара една глусна песен с Криско....
694
5
 
4
 
! Отговори
Нека опитаме преди 4 години
Но не със Слави, щото го видяхме как се мазни на Боко, а с К. Костадинов и Възраждане. Засега си държат на думата и програмата им не е лоща и като че ли наистина искат да повдигнат БЪЛГАРИЯ.
693
1
 
6
 
! Отговори
Киро преди 4 години
Един шоумен, отдавна провалил се като такъв, реши, че е врме да влезе в отреченото от народа Бокошоу-водещо държавата до пълното и унищожение.
692
3
 
4
 
! Отговори
Изумен преди 4 години
Учиндолския щял да го сложи на Банкянския - диагонално! Абе хора, не се халосвайте - колкото плешивци са се пробвали за премиер, не става работата и това е- Боко плешив, Царя беше плешив, Станишев беше в напреднал стадий на оплешивяване, Орешарски и Костов бяха в начална фаза още...другите преди тях не ги знам, малък съм. Но знам едно - от плешив недей да чакаш добро. Учителят ми по музика беше плешив - той ми писа първата двойка в училище
691
3
 
5
 
! Отговори
хах преди 4 години
Явно доста политици се страхуват, че толкова коментари да пишат пешките им
690
1
 
8
 
! Отговори
CHUK преди 4 години
PAZI BOJE TOIA GLUPAK DA DOIDE V POLITIKATA.OPROSTACHI TOLKOVA POKOLENIA I SEGA SHTE NI SERE NA GLAVATA.DOKADE STIGNAHME BULGARIO.GOSPOD DA NI PAZI OT TAKIVA.
689
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-добре цигулар от измислен пожарникар със странно минало. Не е случайна приказката, че другите държави си имат мафия, а в БГ мафията си има държава.
688
0
 
5
 
! Отговори
чичо Гошо преди 4 години
До АнонименЗнаеш ли Анонимен колко си прав за евреите.С доста хора съм говорил и те са на едно мнение,че евреите вече нямат търпение да се нанесат на нашите земи.По-голямата част от земята ни вече е изкупена чрез подставени лица и сега е в ход ускореното обезлюдяване на селата.Затова всяка година птичи грип,чума по овцете и козите,чума по свинете ит.н.Очакваме и чума по доматите и краставиците и най-накрая по нас.Дали ще им сритаме задниците зависи само от нас.
687
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България има нужда от нови лица ,смели хора и макар ,че не харесвам Слави като шоумен ще гласувам за всеки нов появил се политик ,който ще ни избави от лакомията на ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ ПОЛИТИЦИ ! България в момента е на дъното ,не е това ,което говори Борисов ,всеки го знае изключая политическите платени слагачи и ако не се променят нещата загиваме !
686
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лично аз съм благодарен, че няма да (не)го гледам 4177-ми път и нагоре. Иначе няма лошо за телевизията, при тази ТВ-мизерия в БГ, пък и за политиката. Не, че ще направи нещо, видяхме му сеира през годините и ни е пределно ясен кой е и за какво се бори. Вероятно ще бъде поредният проект по бареков модел, но нека да муши там нещо, да се размърда блатото.
685
6
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Шоуто на Слави по БТВ свърши, започва шоуто на Слави в политиката! Нищо ново не очаквайте! Чакахме при Костов, чакахме при царя и чакаме все още при Бойко нещо да се промени! Едва ли, не и в тоя живот, не и в тая държава!
684
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, много смел е Трифонов. Но, той никога няма да посмее да каже, че еврейски организации са в дъното на трафика на мигранти, който минава и през наша територия. За него свободата на словото е само за словото, което му носи овации, а не проблеми. Ако той беше трън в нечии очи, той нямаше да може даже да помаха от екрана. Учудващо е колко много наивници му повярваха. Не случайно сме на дъното...
683
17
 
7
 
! Отговори
хм! преди 4 години
Заради такива "нови политици", "народни спасители" отново ще трябва да се гласува за ГЕРБ и Борисов!
682
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Славчо Е от статуквото ,но не политическото , е, сега искат да го направят от политическото !Вадят го и ви го представят като поредния който ще "оправи" България и шарани ще има !Една кукла в по вече гледали сме го този филм но някои искат да гледат подобни "филми" !!!
681
6
 
8
 
! Отговори
Грешиш преди 4 години
До Гугъла"синята седесарска БТВ"БТВ е собственост на евреина Мърдок,Слави е просто поредното гадно безнравствено ***, което се опитва да прилапа парче от народната баница - по нищо бне се отличава от останалите *** от т.н. Народно Събрание