След инцидента с детето: Водачът от НСО готов да поеме отговорност

Тежко, но стабилно остава състоянието на блъснатото момче
13 дек 2019 19:20, Красимир Ангелов
33

Тежко, но стабилно остава състоянието на 14-годишното дете, което беше блъснато от автомобил на НСО. Военно-окръжната прокуратура разследва случая, тъй като шофьорът е служител на НСО с чин младши сержант.

От НСО потвърдиха готовността на водача да поеме отговорност за катастрофата.

Още по темата
Очевидци твърдят, че автомобилът се е движел с 40 км/час, а пътят е бил мокър. Детето е откарано в столичната болница "Св. Анна". Състоянито му е тежко, но стабилно. Множество са травмите по цялото му тяло.

Шофьорът на автомобила е в НСО отскоро. Колата пътувала към гараж. От Президентството съобщиха, че в нея не е имало техен служител и по този начин отрекоха слуховете, че автомобилът е обслужвал един от секретарите на държавния глава Румен Радев.

От НСО потвърдиха за инцидента още в четвъртък вечерта. Според премиера Бойко Борисов обаче службата не е подала коректно информацията, тъй като не се разбирало кой е пътувал в автомобила.

Служителят на НСО не е имал предишни нарушения, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
11
 
! Отговори
СТИГА ЛЪЖИ преди 4 години
ПРЕСТАНЕТЕ С ЛЪЖИТЕ:ДЕТЕТО МИНАЛО НА ЧЕРВЕНОКУПИЩА ОЧЕВИДЦИВСИЧКИ ДОБРЕ ОПРЕДЕЛЯТ ВСЕКАКВИ ВИДОВЕ СКОРОСТИЕЛЕМЕНТАРНО: АКО КОЛАТА СЕ Е ДВИЖИЛА С ОБЯВЕНИТЕ 40км/ч ЗНАЧИ 40000 /3600= 12 метра/сек.ЗНАЧИ ЧЕ КОЛАТА Е БИЛА НА ПРИБЛИЗИТЕЛНО 20 метра ОТ ДЕТЕТО И НЕ Е ВЕРОЯТНО ДА СЕ РЕШИ ДА ПРЕСЕЧЕ ПРЕД КОЛАТАЗАКЛЮЧЕНИЕ: КОЛАТА Е БИЛА ДАЛЕЧЕ И СЕ Е ДВИЖИЛА С 100 до140 км/часЖАЛКО ЗА ДЕТЕТО КОЕТО СИГУРНО ЩЕ ИНВАЛИДИРА И ЗА РОДИТЕЛИТЕ МУПРОСТОТИИТЕ В ДЪРЖАВАТА ЗАПОЧВАТ ОТ ВЪРХА
24
3
 
12
 
! Отговори
Драго преди 4 години
Абе...хубаво си беше при другарят Живков (вечна му памет). Крайно време е да се върне пак социализма. Тази демокрация скоро ще ни съсипе напълно.
23
0
 
12
 
! Отговори
българин преди 4 години
До 20. Да правилно прочете! Пак бих гласувал за него! Тук говорим за личности! А не за " строй"!-:) И между другото.Сека не сме социализъм. Но сме на 111 место в света по " свобода на словото" и най бедната държавичка в прословутият ЕС. И най най последни във всичко! Е?
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тези очевидци явно си носят скоростомера в джоба щом казват че се е движел с 40
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При удар с 40, детето щеше да се изправи и да си тръгне. Ако вземем предвид зимните дрехи, и възрастта, то детето е много по-кораво от възрастен човек. Скоростта със сигурност е била доста по-голяма
20
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До българин 18Ако стане от гроба д-р Живков.Пак бих гласувал за него!Благодарение на Живковизма сме на това водещо място във всичко! Държавата *** е вече на повече от 75 години благодарение на БКП и водещите лайнаристи от тази "велика" чисто селияндуристанска партия!
19
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До българинВсичките, до един, са негови последователи!Кои скрити (повечето!), кои явни!Така че никаква алтернатива не е това!
18
4
 
10
 
! Отговори
българин преди 4 години
До 14. Нагледах се през комунизма на комунистически мутри! И днес 30 г по късно.Пак такива гледам! Ако стане от гроба д-р Живков.Пак бих гласувал за него! Но за тоя НИКОГА! Който и да седне.Ще е по добре! Едва ли ще ме разбереш но карай. Днес бих гласувал за един 35- 40 г мъж.Със съвременни разбирания за " демокрация" и интелект в съвремието в което живеем. И щом сме демокрация.Трябва да ни управляват истински демократи! Но дърт дядо на 60 да ми се прави на " демократ" и да тупа по рамото всеки
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да добре с 40 км ще смачка предният капак половин метър навътре и ще разбие предното стъкло след тва ще отлети няколко метра напред и ще си счупи 5-6 кости.Или малкият е бил 300 кг бетон или е тичал срещу колата с 50-60 км/ч и бмв-то да е движило с 40 и така реално е било челен удар със 100.Некво много хипер мега дете.
16
2
 
11
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Много щедро,чак не е за вярване.
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шом е отскоро в НСО значи не е обигран още в игричките им и може да е карал по-бавно.
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До българинИ като му "бие шута", той ли ще седне на неговото място? И с каква компания сътрапезници?За мен е важно да разбера.
13
1
 
9
 
! Отговори
Ясен Желязков преди 4 години
При лоша видимост, каквато имаме в последните дни, карам изключително бавно и внимателно. Преди години, при подобни условия, изнервени *** от бавното ми каране неправилно и със свирене на клаксон, махане на ръце и несъобразена скорост, предприеха изпреварване. Страшно силната им кола за секунди ги отведе, след подхлъзване, в бетонна мантинела и буквално видях как се тряснаха и колата им се върна назад около метър, почти запушвайки пътя. Простете ми, но само намалих, видях че шават и пак вним
12
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези очевидци дали не са измислени? Много ясно че като пътува към гараж в нея няма да има служител. А ако не е возила президентски хрантутник тогава кой или пича от НСО е излезнал да се разходи?
11
3
 
8
 
! Отговори
българин преди 4 години
До 10.. Слави нищо няма да направи и не очакваме " чудеса"! Но ще бие шута от властта на д-р Борисов! Това е и идеята!-:)
10
7
 
3
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Ще се пошуми малко и после ще потулят случая. А иначе, не мисля, че гнусния, дърт чалгарим може да замести -г-н Борисов!
9
1
 
8
 
! Отговори
българин преди 4 години
Който " хваля" д-р Борисов коментара му си седи! Който оплюва Америка, Американското НАТО и ГЕРБ групировката.Бива трит яко! Наистина сме на 111 место по " свобода на словото" Слави ще оправи нещата! Ах как чакаме изборитееее!-:) Ще дойдат!
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До българин"На 111-то място по свобода на словото...."
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-важното е да поеме отговорността и да се извини, като Гелето.Туй е най-важното.
6
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какви са тези очевидци, които измерват скоростта с поглед?