Симов: Коалицията успява да се пребори с предизвикателства

БСП заявили, че фигурата на Тагарев не е приемлива за министър
31

Всякакво противоречие, което се появи в коалицията, част от медиите го пресъздават като драматично разделение, яростна пукнатина, но не е така. Никой никога не е очаквал 4 толкова различни партии да имат едно и също мнение по въпросите.

Времето на Борисов ни научи по много лош начин, че каквото каже върховният вожд - всички надолу да повтарят като папагали, каза депутатът от БСП Александър Симов в студиото на "Денят ON AIR".

Той подчерта, че в коалицията има много различни погледи за света, но тя успява да се пребори с част от предизвикателствата.

"Г-н Дунчев не може да преживее факта, че не е министър на земеделието. И трудно се справя с емоционалната криза, предизвикана от този факт. Очевидно е решил да компенсира, давайки изявления пред медиите. Предпочитам коалиция, в която всеки си казва мнението, отколкото коалиция, в която всички си мълчат и се ритат по кокалчетата по таен начин", допълни Симов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Народният представител сподели, че вярва на думите на Кирил Петков, а именно, че това не е позиция на "Продължаваме промяната", а е лично мнение на Дунчев.

"Негово право е да има лично мнение, както аз имам право да кажа, че всичко, което говори, са пълни глупости. Когато се хвърлят такива твърдения, тяхната сила не зависи от публицистичния патос, който хвърляш в тях, а от доказателствата, които предоставяш. Той дава храна допълнително враждебната среда", коментира той.

Александър Симов поясни, че са имали разговор, в който са заявили, че фигурата на Тодор Тагарев е неприемлива за министър на отбраната.

"Не сме тропали по масата, не сме извивали ръце. Подозирам, че Кирил Петков е потърсил мнението и на всички останали партии от коалицията. България не можеше да си позволи лукса 20-30 дни да търсим нов военен министър. Ние свикнахме военният министър на всяка цена да е военен, но това е политическа длъжност", категоричен е депутатът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
П.К. преди 2 години
Червения дрънкалник отново е заел позиция...За да повтаря като папагал глупостите, които му идват от кухата чутура.
20
0
 
5
 
! Отговори
Ха ха преди 2 години
Не знаех, че Симов е толкова голям Майтапчия.............
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едва ли има по-драматичен политик от Симов. Пулсът му винаги е поне 160.
18
1
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Дръжте коалицията, че на другите избори под 4% :))))))))))))))))))))))))))))))))
17
2
 
7
 
! Отговори
Русомраз преди 2 години
Симов, здраво сте зaxaпали кoкълa, oбаче пак ще го изпуснете защото на Столетницата са ѝ гнили зъбите и се клатят!
16
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП застава на позицията на НАтО при ситуацията с Украйна, което, меко казано, не и прави чест. Включително Йотова и Радев да говорят, че не военният конфликъ бил без основание, били иненадани е падение. Току-що четох в полска медия изказване на украински ръководител, който си казва, че ОТ НОЕМВРИ се готвели за война с Русия, но не очаквали фронт на север откъм Беларус. Що за инфорнация искат и получават нашите първи политици? Що за позиция 'ни лук ял ни лук мирисал" заемат?!
15
2
 
8
 
! Отговори
Тоя плешльо преди 2 години
Е типичния нов комунист. "Яростна пукнатина', "толкова различни партии" родени от една, повтаряли като папагали думите на вожда. Що ли ми е познато от цели 77 години! "Неговата дума срещу моята"! ...Аз не прочетох факти в оправданието. Просто няма... И Гешев да си ходи! Факт след факт... Е няма толкова вонящо нещо, като настъпеното 1ко1 пеле1 на комунист!
14
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сашо Симов е симпатичен журналист и си личи, че преживява всичко, което прави, не е сухар! Успех,здраве им желая и на българския народ - също.
13
3
 
1
 
! Отговори
Траян преди 2 години
До Анонимен Съгласен съм с теб, но според мен си неграмотен и по добре... не пиши повече. Трудно разбрах какво си написал.
12
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига си плямпал глупости и ти ве.Намалете си заплатите наполоеина и субсидията в тази криза.Тогава някой може и да ви повярва.Това не е Народно а Антинародно Събрание.
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига си плямпал глупости инти се.Нсмалете си заплатите наполоеина и субсидиятс в тази криза.Тогава някой може и да ви повярва.Това не е Народно а Антинародно Събрание.
10
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сашко, много пръскаш таа плюнка, бе!
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Викам си с ко да ги пържа картофите, с марково уиски или с олио? И реших, жено, давай скоча, че златния загар, много златен излезе
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борите се помежду си за големия кокал а хората мpaт като мyхu,отнемат им имотите безптичинно,гаврят се с достойнството им и ги обират най безсрамно със спекулативните цените.Съдебната с-*** е толкова корумпирана че прилича на магазина а не на Съд Но търпениетo им се изчерпва,и един ден ще ви потърси сметка за всички причинени злини на куп и никой няма да ви спаси.Пребоядисани фашаги.
7
1
 
14
 
! Отговори
Xa-xa преди 2 години
Този *** го бях забравил. Интервюиращите да внимават, че като се разгорещи се пени и плюе докато говори
6
5
 
1
 
! Отговори
Ариец преди 2 години
Ким война искаше и си я има. С руснак на глава няма да излезеш. Акомше стъкла да постилаш. Осъзнай се. С руснак даже не говори
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борите се помежду си за големия кокал а хората *** като мухи,отнемат им имотите безптичинно,гаврят се с достойнството им и ги обират най безсрамно със спекулативните цените.Но търпениетл им се изчерпва,и един ден ще ви потърси сметка за всички причинени закони на куп и никой няма да ви спаси.Пребоядисани фашаги.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно има гювеч за другаря Симов
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо отърви се от комунистите, щом те са доволни значи че държавата потъва,осъзнай се момче.Ако ще позволяваш комунистите да ти извиват постоянно ръцете по добре да отиваме отново на избори.Виж онзи доказан сикаджия земеделски министър Иванов какви ги върши в горите всичко връща на ДПС и ГЕРБ и мафията.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо отърви се от комунистите, щом те са доволни значи че държавата потъва,осъзнай се момче.Ако ще позволяваш комунистите да ти извиват постоянно ръцете по добре да отиваме отново на избори.Виж онзи доказан сикаджия земеделски министър Иеанов какви ги върши в горите всичко връща на ДПС и ГЕРБ и мафията.