Като нас втори няма. Ако има, ще гласувам за тях!

Не ви моля, не искам пазарлък, върнете ми доверието си, призова Доган
18 юни 2009 16:37,
306
Като нас втори няма. Ако има, ще гласувам за тях!
Снимка: БГНЕС

"Ако намерите друга партия, която да защитава вашите интереси, освен ДПС, кажете ми и аз ще гласувам за нея".

С тези думи лидерът на ДПС и водач на листата за Благоевград Ахмед Доган се обърна към избирателите от село Кочан, събрали се в залата на местното читалище.

"Не ви моля, а ви призовавам да разберете сложността на ситуацията", заяви Доган.

"Призовавам ви за помощ и пълна мобилизация. Не искам да правя пазарлък, само ми върнете това, което съм ви дал през последните четири години под формата на доверие", добави той.

Според него дали Ахмед Башев ще спечели като мажоритарен кандидат, е въпрос на ценностна кауза.

"За голямо съжаление след 20 години от началото на демократичния процес има рецидив на определени мисли и действия", каза Доган.

"Нашата основна цел в Благоевград е да гарантираме влизането на Башев в Народното събрание", завърши Доган.

Още по темата
Dnes.bg припомня, че Ахмед Башев и учителят, за който се твърди, че е преподавал радикален ислямизъм в село Рибново Мурат Бошнак, бяха задържани за кратко на 16 март тази година от агенти на Държавната агенция "Национална сигурност".

Срещу двамата бе образувана, но на по-късен етап прекратена прокурорска преписка за изповядване на религиозен фундаментализъм и подбуждане на национална вражда и религиозна омраза.

В началото на март Dnes.bg ви съобщи за потресаващи случки в благоевградски селища, където живеят българомохамедани, принуждавани да ходят с облекло, което да не е светско.

Башев и преподавателят бяха обвинени още, че насърчавали ученичките да ходят със забрадки и арабски носии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
307
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ние ще привличаме все повече и все повече българи в редиците си.Те ще намерят при нас,честност и сплотеност,това,което го няма при другите партии.Много български фирми,ръководени от българи,вече се присъединиха към нас и вече почнаха да берат плодовете на труда си.Когато дойдат около 500 000 българи,ние ще сме готови да завземем властта с тази етнически разнородна,но сплотена партия.Тогава ще изритаме политическите недоносчета и ще създадем либерално смесено управление на българи и турци,което ще бъде за пример пред цял свят.Това е нашата цел.Който не му харесва,да се изнася.
306
0
 
14
 
! Отговори
Гневен преди 14 години
КАК СИ ПОЗВОЛЯВА НАГЛЕЦ!ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАМЕ!ОТ ПИСАНЕ ПО ФОРУМИТЕ ФАЙДА НЯМА. СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНОООООООООООО!
305
0
 
14
 
! Отговори
до302 преди 14 години
А този който кара влака може и да е муслем.И като се хвърлиш под влака ще вкараш твоят брат в грях.Ама за такива неща в картуната ти пълна с бръмбари и омраза към всичко и всеки няма мисли,защото мозъчното ти вещество е толкова гладко и плъзгаво,че може да се кандидатираш за зимната олимпиада през 2012.Пожелавам ти успех.
304
0
 
14
 
! Отговори
do302 преди 14 години
И тогава ще се погледнеш в едно огледало и какво ще видиш?Едно животно.И ще се самоизядеш.Ако има някой който да се хвърля под влака,първо дапомисли че той се кара от човек.Нали на този човек ще му бъде съсипана психиката и живота му.А семейството му?Какъв разум да очаква човек от примитивнидегенерирати каквито са муслемите,дето се обиждат от някаква карикатура в някъкъв вестник,или са толкова фанатични че убиват хора ,само защото са друговярващи.Наистина,едно диво стадо ***,дето тъпчат всич
303
0
 
14
 
! Отговори
do302 преди 14 години
Колкото и да ругаеш, само показваш своето безсилие с отчаяните си напъни.С това не можеш да промениш дегеративния си мюсулмански произход.Колкото и християни да убиете,други ще дойдат.Ако ли ги избиете всичките,ще се избивате по между си.Шеити,сунити и кой знае още какви животни,всичкитеараби,турци,азиатци,като муслеми говорят че са за мир,а всъщото време се избиват помежду си за да докажат вярата си.В какво?Пожелавам ти да може да избиеш всички коитоне харесваш.Ще останеш сам.И тогава?.....
302
0
 
14
 
! Отговори
Антон преди 14 години
Доган е истински сокол. Това е най-големият политик.
301
0
 
14
 
! Отговори
до -297 преди 14 години
абе ти си бил наистина голям *** предпологам че свинята си ти защото само *** и май не ядете и като стоиш в Дания и се криеш като плъх защо изобщо пишеш неграмотен тип виж първо твойта майка че е сигурно като див глиган такива *** като теб трябва да се убиват още като зародиши разбра ли *** галфонино върви се хвърли под влака *** ***
300
0
 
14
 
! Отговори
el dorado преди 14 години
не бе тоз дето беше писал че най-високият връх в Рила е Еверестда не си от същия клас? :)))))))))))))
299
0
 
14
 
! Отговори
levski преди 14 години
dogan samo kursum moze da go pobedi.
298
0
 
14
 
! Отговори
ахмед преди 14 години
ми Ботев бе будала,ама сега го раследват що скача с/у власта!голям тарикат не уважава БИГ БРАДЪР!
297
0
 
14
 
! Отговори
до пишо преди 14 години
Всички сме на гости на тази земя.А ти престани да стреляш с л айна по хората.Не се грижи з моето щастие аз съм в Дания и съм се погрижил много добре за него.Ти мисли по добре за твойта майка дебела *** и кадъната си дето си я затворил в къщи и не я пускаш навън,толкова и смърдят шалварите и грозотията и достойна само за твоите очи,крие под фереджето,което съвсем доброволно си е сложила.Да не каже някой че е вградено още при раждането като израстък на главата да демонстрира липса на мозък.
296
0
 
14
 
! Отговори
али баба преди 14 години
това не беше ли го казал ботев?може би го бъркам с мутра или терорист.........или по скоро с някой *** милиционер от политическата милиция!и ся ко прайм?
295
0
 
14
 
! Отговори
sevda преди 14 години
tolkova li e trudno da jiveete v razbiratelstvo???sabutete se bulgari i turci ot tezi ni6to nema da stane te sa vreda za celia narod ne samo za bulgarite ili turci..Tolkoz v BG nqma li svesten 4ovek(dali 6te e tur4in ili bulgarin nqma zna4enie) samo da e 4ovek koito 4te misli naroda
294
0
 
14
 
! Отговори
ахмед преди 14 години
СЛОВА ЗАВЕТИ"Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек в пълния смисъл на думата" в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. "Както окото е потребно за светлината, ухото за звукът, а разумът за разбирането и на най-простите истини, така също науката, образованието и развитието са потребни за който и да е народ, за да достигне до известна степен на своето благосъстояние..." в. "Знаме" бр. 1, 8 декември 1874 г. "Идеята за свободата е всесилна и любовта към нея сичко може да прави." в. "Знаме" 22, 13 юли 1875 г.
293
0
 
14
 
! Отговори
Aleko преди 14 години
Ти Ахмеде ,от мнозина няма да бъдеш разбран, но бъди сигурен заедно с електората си че преставлявате хора великодушни,благородни с ум и разсъдък.Няма значение земята където се разиграват действията как се назовава, но ако има някой за изпъждане за да има щастие,разсъдък и благодат именно наричащите се българи трябва да се махнат от земи наречени България...Народът-български заслужава да е само в Ксзакистански степи или в Монголските степи ..Бъди още по-велик с прекрасния си ум..
292
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
МАШИНА ЗА ТЕРОР
291
0
 
14
 
! Отговори
bai ivan преди 14 години
Grabvai bagaja i v Turcia!Bori se za pravata na bulgarskite turci,4e tam nikakvi prava niamat!Zashto nikoi ne govori za tova???
290
0
 
14
 
! Отговори
дан преди 14 години
А не си гласувал за ДПС, НДСВ или БСП а си останал без работа. Има си канали и дневен ред с докладни записки и доклади как се разбира кой за кого гласува- с поставена скрита камера в урната например..
289
0
 
14
 
! Отговори
ахмед преди 14 години
явно доста хора с малформации или физически дефекти пишат из сайтовете без да се съобразяват ,че точно тях търси власта да прецака!сега е много лесно,един телефон......гонят те от работа или влизаш в затвора или мреш от глад!правата ти са или да пукнеш достойно или като ***!
288
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
iskam da dobavia 4e kato smetnem i onia v rosia po goliam procent bulgari sa musilmani i nerazbiram za6to albancite sa si albanci dori i hristiani i muslani puk na6ite se opitvat da budat turci tia deto triabva da gi mrazim vinagi.ne se pravia na propovednik ama nemoje li tainite ni slujbi da izmliat ne6to po vuprosa i da pomognat na pomacite da sprat da se nari4at turci.abe ko se vulnuvam i az-izbivaite se