Един шамар побой ли е? Марешки не дава да го "сготвят"

Депутатът обяви, че скоро сам ще се откаже от имунитета си
Обновена: 5 май 2017 12:09 | 5 май 2017 12:00,
66
Един шамар побой ли е? Марешки не дава да го "сготвят"
Снимка: БТА

Един шамар се изкарва побой, а обидата на майка не значи нищо. Това констатира лидерът на "Воля" Веселин Марешки, коментирайки решението на парламента да създаде комисия за имунитета му.

Още по темата

По-рано днес Народното събрание формира 10-членна комисия, която да реши дали има основание да му вземе имунитета, за да продължи делото за побой срещу него.

Искането за свалянето на депутатската защита е на главния прокурор Сотир Цацаров.

Марешки отказа сам да сдаде имунитета си, затова, както повелява правилникът на парламента, бе формирана комисията. 

Лидерът на "Воля" обясни, че е избрал този вариант, за да даде публичност на обвиненията срещу него, които той смята за скалъпени. Марешки обаче смята, че срокът, в който ще действа комисията - 7 дни, не е достатъчен, за да излезе цялата истина. Затова той обяви, че ще се откаже от имунитета си след първото заседание на новия орган. 

"За 7 дни не знам какво може да се установи, но със сигурност ще излезе наяве това, че някакъв човек е казал, че му искам пари насаме на четири очи, а после от някъде се намират 20-ина свидетели, които да потвърдят това нещо и на база на такъв разговор ми е повдигнато абсолютно скалъпено обвинение", каза лидерът на "Воля". 

"Това че има спечелено от мен с окончателно решение дело, че арестът ми е незаконен, това никой не го знае. Това, че съм единственият арестуван за един шамар също никой не го знае. Това, че продължавате да говорите за побой, означава неинформираност", каза още Марешки. 

Той беше категоричен, че по темата излизат спекулации. 

"Не съм участвал в изборите, за да имам имунитет. Няма да позволя да ме сготвят на тъмно. Не съжалявам за този шамар, защото ако някой обижда майката на някой, това е най-нормалното нещо. Ако в момента дойде и ми каже същите неща, ще получи още един шамар. Естествено, че ще гласуваме "за" свалянето на имунитета ми", каза още лидерът на "Воля". 

Той обясни, че Слава Богу, бил заможен човек и имал възможност да си плати на адвокати да го защитават. „Тези неща, когато се случат на хора, които нямат възможност да бъдат защитени, отиват по затворите, крадат им имуществото, изнасилват ги, мародерстват ги“, каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: ВоляВеселин Марешки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
3
 
! Отговори
saki преди 6 години
Тоя се кефи във Варна, да замеря другите шофьори на пътя с бутилки минерална вода, ако не му направят път. Кофти човек е.
45
0
 
3
 
! Отговори
Бай Муй! преди 6 години
Марешки,то и от един път не се ставало обратен! Кво ша кажеш за един път само или само главата,?
44
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая мутра не беше ли бодигард на Георги Илиев?
43
2
 
10
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Този е до толкова зле че вместо да си мълчи сам признава че е нанасял бой. Законите са ясни но май за него са непозната територия. То коя мутра има представа какво е това закон и дали изобщо си струва да го спазва? Разбрахме че е давал подкупи защото е бил принуден. Бил е човек не защото е искал а защото ръката му не го е слушала. Остава да разберем дали е давал подкупи без да е бил принуден и дали е раздавал бой по същия принцип. Честито на гласувалите за него за едни 20 стотинки.
42
2
 
12
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 6 години
За Мутрю - далаверо - бензинджийски един шамар не е побой, явно е погалване или тонизиращ масаж на лицевия епидермис ! Така че, който го види, нека го обгрижи с по няколко шамара за да бъде Мутрю в тонус и със свеж вид !
41
1
 
12
 
! Отговори
ТА ТАКА преди 6 години
НА ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА Е ЯСНО, ЧЕ МАРЕШКИ Е ПРОЕКТ НА СЪЩИТЕ КРЪГОВЕ ОЛИГАРСИ И ЧУЖДИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕНТРАЛИ КАТО БУДА БОРИСОВ. ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ МУ СА МОЖЕ БИ ПЕНСИОНЕРИ, КОИТО КУПУВАТ ОТ ЕВТИНИТЕ МУ ГЕНЕРИЦИ. НО НЕ СА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ НА ГЕРБ.ТАКА ЧЕ,Т.НАР."ВОЛЯ" Е СЪЗДАДЕНА ,ЗА ДА Е И Е ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ. ТАКА ЧЕ МАРЕШКИ НЯМА ДА ГО ПИПНАТ. А АКО ВСЕ ПАК ТОВА СТАНЕ /ЗАВИСИ БУДА С КОЙ КРАК Е СТАНАЛ/,С ГРУПАТА МУ ЩЕ СТАНЕ ТОВА, КОЕТО СТАНА С ХОРАТА НА БАРЕКОВ.ВАЖНОТО Е БУДА ДА Е НА ВЛАСТ
40
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Сайта му цените ниски, но на колонката по-високи. Плаща си на проверяващите и резултат - НУЛЕВ!!! Дори Лукойл не може да го спре. Какво продава? Бензин? Вода? Никой не знае. Той си плаща под масата и дори си призна в национален ефир. Българския *** купува бензин с 20-30 ст. по-евтин и се кефи. Някъде да сте чули, защо плащането е само в кеш и не може с карта? Щото ощетява държавата, тоест лъже и краде от Вас.
39
0
 
4
 
! Отговори
не се обаждай преди 6 години
Там където живееш май няма ВМ, за да твърдиш такива глупости, пък такива има в повечето големи градове на България. Какъв е извода:или си на село без ТВ или си на запад.
38
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това е малкото мутре :DБЪЛГАРИЯ НЯМА КАК ДА ВЪРВИ ФИНАНСОВО НАПРЕД ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ 1 МИЛИОН БУДАЛИСТИ ПОДКРЕПИХА БУДА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ФИНАНСОВ РАЗСИПНИК НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 21 ВЕК!
37
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Терминал 2 АМИ ВИЕ ГЛАСУВАХТЕ БЕ СЕГА КАКВО МРЪНКАТЕ!
36
5
 
6
 
! Отговори
МАГИ преди 6 години
До Анонимен АМИ ДА ОТВОРКО НЕ Е БОЙ ЕДИН ШАМАР! ТРЯБВАЛО Е ДА ИЗЯДЕ НАЙСТИНА БОЯ ТА ПОНЕ КАТО СЕ ОПЛКВА ДА ИМА ЗАЩО!ВСЕКИ МОЖЕ ДА ТЕ ПСУВА ДА ТИ ПРАВИ МИЗЕРИИ А ТИ ДА ТЪРПИШ! НЕ СИ ПОЗНАЛ МНОГОЗНАЙКО САМО ШАМАРИ ЗА ОТВОРКОВЦИТЕ!МАЛКО СА ЯЛИ БОЙ МАЙ !
35
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки, който види Марешки може да му удря по един сочен шамар.Ето човека казва, че това е нищо и никакъв побой.Кубрат Пулев ако минаваш покрай Марешки, зашии му едно шамарче. Да зачерви малко бузките.
34
0
 
11
 
! Отговори
AntiAnonimen преди 6 години
До Анонименто и с тази наша работеща провозащитна система .. само имунитета ти е проблема
33
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То за един шамар такива циркове, а Веждичката тогава трябваше да бъде окован във вериги - нали помните как претрепа един полицай преди време. Прах в очите.
32
2
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Ами един шамар като не е побой и не е нищо особено, дай да ти шибна един шамар тогава....
31
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе на изборите ги избрахме, сега дай да хулиме. Калпава работа отвсякъде. има нещо доста сбъркано. така не става - постоянно разни компромати и простотии. е, кой ви харесва тогава. сините изхвърлени тотално от парламента, неставали за нищо. тия дето са вътре пак не ставали. е какво тогава. да си внесеме от чужбина.
30
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Марешки изпитва страх не заради шамара, за него най-много да получи някаква условна присъда или глоба, страхът е заради мошеническите схеми в които участва с горивата и лекарствата. Просто шамара е повод да му свалят имунитета след което ще го притиснат и за другите му далавери. Предполагам че ББ ще го спаси и папките с обвинения ще потънат в някой сейф, но това ще струва на Марешки пълно послушание и кучешки живот в парламента до края на мандата му.
29
1
 
14
 
! Отговори
Циник до Манолски преди 6 години
Хм....този тип вече не е само "частно лице"Той е български НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ , и като такъв , е вече публична личност! Личност , която трябва да е пример за подържание, морална, чиста....Коментара ти - само за пореден път доказва , колко девалвирали са "нормите" в нашето общество - на такива като теб не им се вижда ненормално - съдбата им да решават мутри, далавераджии, и всякаква криминална ***!
28
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един съветник на един министър от предишния кабине на ББ беше казал по ТВ,че Марешки източвал държавния резерв бензин с разрешението на ББ,срещу подкрепа на/след изборите.Затова бензина му бил по-евтин.Не знам дали е вярно,но знам,че няма кой да го провери,а още по-малко изсветли.
27
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Език и стил на депутат.Ако има достойнство,сам ще се откаже от имунитета си,а ако е невинен ще убеди прокуратурата и съда в това.Останалото е шикалкавене и опит за измъкване.Създава впечатление,че използва присъствието си в НС за защита и неприкосновеност.