БСП се намеси в задочния спор между Цветанов и Радев

Социалистите подкрепиха президента и обвиниха гербаджията в интригантство
Обновена: 20 апр 2018 12:31 | 20 апр 2018 12:15, Камелия Цветанова
33
БСП се намеси в задочния спор между Цветанов и Радев
Снимка: Bulfoto, архив

Социалистите застанаха плътно зад държавния глава, като обвиниха Цветанов в опит за създаване на интриги, относно задочния им спор.

"Това е поредното упражнение в политическо интригантство на Цветанов към президента и надали някой сериозно може да си помисли, че упреците на Цветанов са верни", коментира червеният Крум Зарков, след като Цветанов заяви, че за всички е ясно, че Румен Радев гледа на Изток.

Според зам.-председателя на ГЕРБ държавният глава се опитва да прокарва политика срещу членството ни в ЕС и НАТО. Задочният спор между двамата избухна след заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност вчера.

Цветанов обвини Радев, че предлага становище на КСНС, изводите на което са несъвместими с членството ни в Евросъюза и пакта. Малко по-късно от "Дондуков 2" разпространиха текста на становище и обвиниха Цветанов в манипулативност.

Зарков пък отсече, че поведението на Цветанов е смешно и жалко, защото показва как се отклонява вниманието от съществените теми.

"Единственият човек, който поставя въпроса за ориентацията на България в геополитически аспект е самият Цветанов, който поставя непрекъснато един и същи въпрос, който иначе не се поставя", скочи Зарков.

Социалистът предупреди Цветанов да внимава с речника си, защото няколко пъти вече отправя обвинения за държавна измяна, а това не са думи, които могат така да бъдат хвърлени на вятъра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До Небългарката. Амииии, не позна. Тези приказки ги слушаме от 10 години, а ГЕРБ продължава да е на власт.
29
4
 
0
 
! Отговори
Решетников преди 5 години
Естествено, че Цветанов е прав. Много отдавна стана ясно, че сме си избрали руснак за пРезидент на България.
28
3
 
5
 
! Отговори
ГНЯВ преди 5 години
ЦВ ЦВЕТАНОВ И Р ПЛЕВНЕЛИЕВ СА КАТО 2 КАПКИ ВОДА : И ДВАМАТА СА ГАЛЕНИЦИ НА СОЦИАЛИЗМА , И ДВАМАТА СА ЛАКЕИ НА НАТО И САЩ , И ДВАМАТА ОБИЧАТ ",ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ " , И ДВАМАТА ОМРЪЗНАХА НА НАРОДА , И ДВАМАТА ЯКО СЕ ОБЛАЖИХА ОТ ВЛАСТТА
27
7
 
10
 
! Отговори
БЪЛГАРКАТА преди 5 години
ДО 3 ДРУГИЯТ ПЪТ ВЕЧЕ ГЕРБ НЯМА ДА СА НА ВЛАСТ, ТАКА, ЧЕ И ТЕХЕН ПРЕЗИДЕНТ НЯМА ДА ИМА. УВЕРЯВАМ ТЕ.
26
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кухо та дрънка! Цветан само търси подходяща трънка за да започне да дрънка!
25
6
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
ЕХ САМО ЗА ПРЕЗИДЕНТА ГОВОРИТЕ И ВЕЧЕ И АГЕНТ НА КГБ ГО ИЗКАРАХТЕ. А ЗА ЦВЪКИ ЩО НЕ КАЖЕТЕ, ЧЕ ДВА ПЪТИ В МЕСЕЦА ХОДИ ВЪВ ВАШИНГТОН ЗА ИНСТРУКТАЖ КАК ПОДМОЛНО И ПО БЪРЗО ДА СЪСИПЯТ БЪЛГАРИЯ. АМА ЯВНО И ВАШИЯ УМСТВЕН БАГАЖ Е КАТО НЕГОВИЯ ЩОМ ГО ВЕЛИЧАЕТЕ. СПРЕТЕ СЕ. БЪЛГАРИЯ БУКСУВА ВРЕМЕТО ЛЕТИ А ГЕРБ ВСЕКИ ДЕН СПРЕТВАТ ПО НЯКОЙ ГАФ ЗА ДА СЕ ОТКЛОНЯВАТ ОТ ВАЖНИТЕ ЗА СТРАНАТА ВЪПРОСИ. ТАКА ОТИВАМЕ КЪМ КРАЯ НА БЪЛГАРИЯ. ТОВА ИСКА САЩ СУГУРНО И ЗАТОВА ЦВЪКИ ТОЛКОВА СЕ НАПЪВА. ОСЪЗНАЙТЕ СЕ.
24
9
 
7
 
! Отговори
?!? преди 5 години
Пак го докарахме до това БСП да защитават чужди интереси, при това с помощта на президента. И нека тоя последния да се замисли президент на всички българи ли е обединител ли е, или е никой в играта.
23
10
 
5
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Не забравяйте, че не друг, ами ЛИЧНО Бойко М. Борисов назначи Чорап Радев за президент. Издигането на кандидатурата на онази карикатура Чечка Цачева беше точно акта на назначаване на ***.
22
10
 
8
 
! Отговори
Чалга и Герб преди 5 години
Крум Зарков като го видя и отивам да драйфам
21
6
 
13
 
! Отговори
Георгиева DE преди 5 години
Дотук само един нормално мислещ човек е коментирал - номер 1! Останалите са грачещи папа гали, подражаваши на цвъчко!
20
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След случката с недопускането на протестиращите вчера ,този парламент вече ,трябваше да е в историята !Сам ,трябваше да се разспусне !
19
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мачкай Цецо. Фуражката няма толкова акъл да ти говори :)
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УжасТ!
17
27
 
19
 
! Отговори
летящ парцал преди 5 години
Имайте милост към Радев. Чака го тежка среща с руснаците и патриарха пак ще му бие шамари, пък и ще се предлага на путин като селска ..
16
35
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
от Масква: агент Радев да се яви при Кирила
15
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 5Досега президентите бяха други, ама германски доходи така и не видяхме. Още по- лошо- три години МРЗ беше замразена.
14
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе какво прави Жаблян в президиума?!! Нали фашисткото мнозинство го отстрани с протестен вот?!!!
13
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес е много хубав ден за Бълагрия! Сорос е изгонен от Унгария! Адът ще се изсипе върху Соросидите! Мръшляци! Няма да има никаква прошка за вас!
12
35
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прекалено внимание му отделяте на мажоретния резидент. От него нищо не зависи. Той е само радиоточка предаваща от Кремъл.
11
10
 
31
 
! Отговори
А преди 5 години
КАКВО МИСЛИТЕ ,ЧЕ ПРАВИ ЦВ.ЦВ. РЕДОВНО ЗАД ОКЕАНА,ЗАЩО МУ СЕ СЪРДИТЕ,АМИ ТОЙ ИМА ЗАДАЧИ ТРЯБВА ДА ГИ ИЗПЪЛНЯВА,ТО НЕ СТАВА ТАКА ,КОЙТО ЧЕТЕ ДЕБЕЛИ КНИГИ ЗНАЕ,КАТО СЕ ХОДИ РЕДОВНО НЯКЪДЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА,КАКТО НАВРЕМЕТО НА ИЗТОК,СЕГА ПЪК НА ЗАПАД,НИЕ ПРОСТО НЕ МОЖЕМ ДА ЪДЕМ САМОСТОЯТЕЛНИ КАТО БЪЛГАРИ,НИЕ СЕ ПРОДАВАМЕ ЗА ПЕТ ЖЪЛТИЦИ.КОЛКО ВРЕМЕ КАРАЯНЧЕВА Е ПРИ БАТКОВЦИТЕ ВЕЧЕ,Е ,АМИ, ЧЕ КАКВО,НАЛИ ДА,АКО МОЖЕ И Т.Н.