Трифонов убеден: Кандидатурата на Каримански остава

По думите му, парламентът ще реши
10 апр 2022 13:44, Петя Славова
84
Трифонов убеден: Кандидатурата на Каримански остава
Снимка: БГНЕС


Цялата тази история за избор на управител на БНБ започва да прилича на мелодрама, с елементи на сапунен сериал. В България има закони, най-добре е те да се спазват. Всичко останало са емоции и фантазии. Няма абсолютно никаква причина да оттеглям кандидатурата на Любомир Каримански, написа във Facebook лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

"Защо казвам това през Facebook? Защото явно някои хора от дума не разбират и създават напълно излишен шум в медийното пространство. Няма да оттегля кандидатурата на Любомир Каримански - той е добър специалист и достоен кандидат.

И парламентът ще реши. Такъв е законът", допълни Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя остава ама няма да е той!!!Я кажи що толкова ко налагаш???
60
0
 
0
 
! Отговори
ЧАЛГАР преди 2 години
ПРОДАЖЕН, АМА ВЕЧЕ НЕ ВЪРВИ ОСТАРЯ И СЕ ПОБОЛЯ, ТА НЕ СТАВА...ОЛИГАРХА МУ СКОРО ЩЕ ГО МАХНЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА- ЧАКАМЕ РАЗВИТИЕ ПО МУТРЕНСКИ- ПОМНИТЕ ЛИ КАК СЕ ОПРАВЯХА МУТРИТЕ...АМИ ГЪРМЯХА СЕ- ПРЕДИ ОЛИГАРСИТЕ СЕ ОПРАВЯХА С МУТРИ СЕГА С ПСЕВДОПОЛИТИЦИ ИЗБРАНИ С МАШИНИТЕ НА МАДУРО.
59
0
 
2
 
! Отговори
Прожектор преди 2 години
Марионетка на ДПС !
58
0
 
4
 
! Отговори
Цветелин преди 2 години
Питам, Слави и компания. Защо ви трябва да държите БНБ...Народа ли пазите от корупция или имате някакви скрити интереси. Защо искате парите за магистрали и ремонт на пътища, дадени от Борисов по корупционни схеми преди 5 години. Мен и народа ли защитавате или има ваши фирми сключили договори за милиони. Нека платените да не пишат...ако може само самостоятелно мислещите. Всички май сте в кюпа а ние блеем и немеем и сваляме падишаха..но щом изтрезнеем...
57
0
 
5
 
! Отговори
аз преди 2 години
абе тия славчовите хора нали щяха да оправят България ама вече три избора минаха и кво стана???
56
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чалгар,заради такива разбирачи като теб и др.Радеф стигнахме дъното,ти от нищо не разбираш....
55
0
 
8
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Цяла година ходихме по избори заради тоя чалгар, сега заради него ще ходим отново лятото. Продължавайте да гласувате за него и го вкарайте и в следващия парламент. Току виж се очертаят и втори избори през зимата на тази година ;)
54
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славчо се продаде на баце и доганя
53
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този виждал ли го е някой на живо в последната 1 година или някой пише във фейсбука вместо него? Като толкова не иска или не може да се покаже на живо, то да не се беше захващал с политика и да си беше стоял в бункера
52
0
 
9
 
! Отговори
дедо от село преди 2 години
E,патерицата пак се изходи!
51
0
 
11
 
! Отговори
София преди 2 години
Славейко при следващи избори няма повече акъл да даваш!
50
0
 
16
 
! Отговори
Виц за чалгаря преди 2 години
Влизат Слави Трифонов и Тошко Африкански в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ? Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят правителство ? А Вие как мислите ?
49
1
 
16
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Абе тоя гей Славуцата още ли е фактор? 2 пъти получи шанс да управлява, скатаваше се като сега и само по Фейса пишеше (както и сега де). То така и аз мога да управлявам :))))
48
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е как няма да остане след като е уреден избора. Дпс+гроб+инт+възрожденци ...А иначе тоз делиормански само като го чуеш и ти е ясну че нищо не става
47
0
 
8
 
! Отговори
НАУЯ преди 2 години
ИСКАМ ДА СИ ТАТУИРАМ " НИКОГА С БСП" , КАТО НА БАТЕ СЛЕВИ !
46
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Не питай управника защо е про стак. Попитай себе си защо е управник?!" Българина няма ли да се научи да не прави експерименти на избори като избира харвардски крадци и лъжци, чалгари, наркомани и т.н.
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След калинката в МнВР Славуца ше ни натресе и подобна за управител на БНБ
44
0
 
9
 
! Отговори
Суверена преди 2 години
Драги зрители, спите ли?
43
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Следващият опит за измама на Слафчо ще е предлагането на Сиромахов за шеф на БНТ и влизането на Слафчо в държавната БНТ да проповядва всеки ден чалга.
42
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слафчовият Каримански трябва да се разледва за банкова измама за 1,2 милиона лева. Трябва да му предложат пост в ареста и после в затвора. Чалгарите защо не са разследвали по Гугъл техния скъпоценен кандидат и незаменим експерт? Тошко Африкански нали разследва Петков, Василев, а Каримански пропуснал? Разследвайте какъв измамник е вашата чалгарска скъпоценност.