Групата на независимите депутати в 47-ото НС вече е факт

Отцепниците от ИТН официално фигурират като такива в сайта на парламента
30

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Половин година след старта на 47-ото НС групата на независимите депутати е факт.

Още по темата
Отцепилите се от ИТН официално фигурират в сайта на парламента като независими депутати.

Това са Николай Радулов, Деян Петков, Иво Атанасов, Светлин Стоянов и Георги Георгиев.

Напускането им на парламентарната група на ИТН стана, след като партийният лидер обяви, че оттегля министрите си и напуска управляващата коалиция.

Оказа се, че недоволството от политическото ръководство на ИТН отдавна тлее в редиците на ПГ. Петимата отцепили се заявиха, че ще продължат да подкрепят кабинета.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
какви независими вие сте избрани чрез чалгаря явете се на следващите изборикато независими и влезте в нс хаиде подаваите оставка и изчезваите от нс билинезависими ама оставате до кокала нямате срам чест достоинство вие сте хорабез морал
22
7
 
9
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
От днес нататък, такива "депутати", които пристъпват клетвата за лоялност пред своята партия, които пращат на майна-та им своите избиратели, на които не им дреме за чест и достойнство, не могат да се наричат предатели. Според изявленията на наш Киро л., те ще се наричат "смели хора". Молим, съответните институции да внесат корекция в Българския тълковен речник за думата предатели и речника да има ново издание.
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'гласоподавател/данъкоплатец/бачкатор' или по-просто 'гражданин' е наследствената съдба на стадото. тази човешка издьнка е вечно прецакана и вечно чака да му бъде казано какво да мисли и прави. на другия край на спектъра са вълците (управници, полицаи), а извън спектъра са тези които виждат целия този кръговрат и се опитват да не играят в него
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До оня ден такива, като теб викаха на ББ че управлявал еднолично.... т.е. всеки слуша команди.... а сега същите вие викате ,ще слушат команди :))) Простолюдието, когато говори за политика ..... винаги объркано . Върви си върши там задачите и не се занимавай с неща, които неразбираш.
19
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма как да сравняваш времето по време на избори със сега. Има фактори много. Може лидера да е полудял, може да има отклонение от политиката, може да има 100 неща различни от тогава. Може да ти е говорено едно, а да се прави друго. Ти си депутат и защитаваш интереса на България, а не на Славуна или друг. Това да не ти е училище:))
18
4
 
10
 
! Отговори
52 преди 1 година
До 20Като не искали да изпълняват команди, още по време на изборите да се бяха явили като независими кандидати.
17
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тука е грешно разбрано, че трябва да слушаш все команди. Иначе същите вие по цял ден обяснявате жлъчно ,че България изпълнявала команди. Сега тези хора НЕ искат да изпълняват команди и пак ги плюете:)) Т.е. плюете на себе си хахаххаха . Всеки депутат реално е независим и може да гласува, както сметне за добре. Ако има пари трябва да го докажете... иначе сте жълти папагали нищо повече.
16
9
 
12
 
! Отговори
52 преди 1 година
Хайде да вземат да напуснат парламента, защото за тях никой почти не е гласувал персонално, а са избрани заради ИТН. Нямат вече политическа легитимност.
15
3
 
10
 
! Отговори
Ицо Вятъра преди 1 година
Партията ми, плаща много повече от партията ти!
14
2
 
5
 
! Отговори
НЕЗАВИСИМИ? преди 1 година
независими от кого? Само от ИТН може би.
13
3
 
7
 
! Отговори
РОДОЛЮБЕЦ преди 1 година
Депутатите не са България! България е род, родина, земите, тревите, цветчетата дръвчетатата, морето, планините, реките, езерата, животинките, храмовете, културните забележителности, националните богатства, героите и ние обикновените хора!!! Така, че който е на власт е все тая. Те са се продали!!!
12
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно как се отцепват като независими. А електората от районите от които са избирани дали ги попитаха. Тази формула е с недоказуемо представителство и е порочна. Все пак остават в качество народни представители, а дали?
11
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 5 - Може и той да я е изповядал, но всеки с половин работещ мозък може да събере 2 и 2.
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стокообмен и пазар на морала! Това е българския парламент под краварско влияние!
9
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не се отказаха от депутатските си места, бе? А? С кого се консултираха? С избирателите си? Едва ли! Пазели им интересите. Хората били гласували за тях, не за партията им ... тея от Луната ли са?
8
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На гербирастите пак няма да им се отвори парашута за поредния дебилизъм , затова са яхнали опорката "купуване" .Всъщност на тях друго не им идва на ум (ум ?!) , щото купуватето е техен патент от поне 12 години ...
7
5
 
23
 
! Отговори
Жеко куршума преди 1 година
Трябва най-накрая да се промени изборния закон в тая посока. Не може да те е вкарала листа на партия в парламента, а ти когато си искаш да я напуснеш и да останеш депутат. Напускаш групата, напускаш и парламента, ти не си избран като независим. Важи за всички, не само за конкретния случай.
6
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това винаги ме е въодушевявало. Избрани са с партийна листа с гласовете на избирателите подкрепящи партията, обаче после били независими. Марш от парламента.
5
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 3 ; Ти ли изповяда сделката , та така уверено определяш ?!
4
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как так независими, тая стока я купиха от ПП!?