Не носи кафета, носи идеи

Или какво предлага стажантската програма на Теленор
Спонсорирано съдържание | 16 авг 2016 16:08, Екип на Dnes.bg
Не носи кафета, носи идеи

Колкото и невероятно да звучи, стажът може да е много повече от носене на кафета, сортиране на папки и изпълняване на досадни дребни задачи. Защото никой не иска да прекара няколко месеца, правейки това. И в Теленор го знаят. Затова компанията обяви съвсем нова и различна програма, наречена Hub by Telenor.

Програмата предлага 12-месечен платен стаж и възможност за реален кариерен старт на активни и амбициозни младежи, за които дигиталните технологии са истинска страст. Такива, които не само са родени със смартфон в ръка, но и знаят наизуст функционалностите на всяка джаджа, могат да оправят всеки „бъг“ и имат свои собствени идеи за мобилно приложение или друго, за което никой друг не се е сещал досега. Хора, които умеят да намират креативни решения и обичат да научават нови неща всеки ден.

Тази година обявените позиции са десет, а областите са Маркетинг, Радио и телекомуникации, IT и Big Data. Изискванията към кандидатите позволяват те да са настоящи студенти, 3 или 4 курс бакалаври, както и завършили такива.

Желаещите да участват могат да кандидатстват за конкретна позиция на уебсайта на Теленор като изпратят CV до 26 август 2016 г. Важно условие е автобиографията да не стандартна, а да демонстрира креативните умения на кандидата. Достигналите до следващия етап кандидати ще трябва да разрешат специално разработено дигитално предизвикателство чрез т.нар. escape room. Финалната селекция ще бъде направена след лични интервюта с кандидатите.

Стажантите ще започнат през септември на пълен работен ден и ще получават мотивиращо финансово възнаграждение. През следващите 12 месеца те ще могат да се включат в различни проекти, да се учат и работят с международен екип от експерти в отворена и стимулираща работна среда. След края на програмата, най-добре представилите се стажанти ще получат предложение за постоянна работа в Теленор.


Още по темата: Теленор
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации