Мария Захарова предупреди Хърватия

Протестира срещу отпращането на руски дипломати
13 апр 2022 16:30, Росен Стойчев
77
Мария Захарова предупреди Хърватия
Снимка: БГНЕС/EPA

Хърватия носи отговорността за това, което ще стане с диалога с Русия. Това обяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, цитирана от ТАСС.

Правителството на Хърватия отпрати голяма група руски дипломати. Това стана през тази седмица. От руското външно министерство излязоха с бърз отговор. От там обявиха, че ще дадат съответен отговор на това решение.

"Ние протестираме срещу тази немотивирана постъпка.

Още по темата
Тя ще има сериозен ефект върху нашето партньорство с Хърватия. Отговорността за последствията от тази акция са изцяло за хърватската страна. Разглеждаме варианти за действие", обяви Захарова.

Редица европейски държави отпратиха руски дипломати през последните седмици, като Русия настоява, че това само допълнително спира диалога.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това показва безсилие на запада и тяхната ненавист към силна и независима Русия.След време псетата ще се бият да глозгат кокала които ще им подхвърли Путин.А руснаците ще си построят Колизеум,след което ще почне голямото наддаване,кой как ще се пребори за кокъла,и ще остане да носи надеждя
57
12
 
14
 
! Отговори
A преди 2 години
Това руско племе да вземат да се гръмнатНачело с техния изперкал самовлюбен вожд
56
2
 
17
 
! Отговори
Руски Гултакк преди 2 години
Какво правят толкова тия дипломати във тияПосолства. Да се пита човек
55
4
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Какво правят омразата и лъжите от някога била красива жена? Путин и Песков са по-женствени от нея!
54
9
 
4
 
! Отговори
34 преди 2 години
Толкова много *** има бг Европа води балканите към глад но някои държави най лошиа начин се от плаштат но нека всяка държава сама даси носи отговорност Америка каквото каже това правят балканите штом искат Европа мизериа да живеят дане пречат на другите държави Българиа флезе и мизеруват изгониха народа от бг чужбина
53
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази жена се съсипа да оправя бъркотиите на Путин. Погрозня от напрежение. Вече е в Списъка на Шиндлер за Хага. Не може да избяга от Путинска Русия.
52
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще пратя на Мария Захарова дамски самобръсначки Жилет Венус. Путин я свърши една работа... Руските жени пак ще заприличат на колхознички от 1930 година.
51
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искам да пратя на Мария Захарова качествени тампони и дамски превръзки с крилца. И един парфюм Шанел.
50
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая пак ли се плюнчи, че ще има "ответни мерки". Светът вече гледа на русия с други очи. Мина времето на романтичния период, в който всеки я си затваряше очите, я вярваше на сладките приказки на джуджо. Няма вече аванта - русия ще си плаща за всичко и дори да спре войната, отношението на света към нея вече ще са съвсем различни.
49
5
 
11
 
! Отговори
Бабоеб преди 2 години
Тази ще я шибкам само отзад
48
7
 
15
 
! Отговори
Трол до Трол преди 2 години
Дълги години ще бъдете мразени по целия свят бе *** Само вече като чуя руска реч , направо ми се повдига Даже не искам да нашето черноморие нито един БЛЯТ ПАШОЛ ОН
47
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най тежкото наказание за всяка необятна руска душа без изключение е да бъде върната в Русия.Това е непоносима жестокост.
46
7
 
26
 
! Отговори
... преди 2 години
Тея освен да заплашват друго знаят ли? После защо им гонят дипломатите и посланиците. Тотално се оляха последно време. С нетърпение чакам момента в който ние ще бием шута на вещицата Митрофанова. Иначе тая Захарова е най-противната от кремълската пасмина, само Лавров се доближава до нея и то защото не спира да плюе цинично по запада, а дъщеря му е родена в САЩ, завършила е университет там, а сега живее в Лондон. Захарова май и тя си беше направила сватбата в Ню Йорк. А бе цинизъм от всякъде.
45
6
 
13
 
! Отговори
Дали преди 2 години
Тая не предупреди ли всички държави в Европа и света , че ще ги оправи?Много е оправна
44
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тая ще и се откачи ченето от бълване на безсмислени предупреждения. Руската дипломация е като руската армия - самая шутачная в мире!
43
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еми сами са си виновни руснаците, някой насила ли ги накара да нападат по- мощна от тях държава като Украйна? Сега ще търпят ругатни и плювни, ще плащат репарации и ще пазят поведение, това е положението!
42
11
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Русия ще бъде трета категория държава след това фиаско. Великите сили ще бъдат САЩ,Европейски Съюз и Китай.
41
8
 
20
 
! Отговори
777 преди 2 години
Тея брат, освен да заплашват, за друго ги не бива......отчаян акт на безсилие. Оакахте се ама яко се оакахте, да видим как ще излезете от л....йната, в които сами се навряхте.
40
0
 
1
 
! Отговори
До Боби преди 2 години
Извинявам се. За 2021 са били 25. Ето ти от статиста с хубава графика. https://statista/statistics/1293409/civilian-deaths-related-to-russia-ukraine-conflict/Има доклади и на сайта un.org ходи и рови.
39
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Захарова е безобидна, просто нема мъж който да е укроти, ама така ако продължава, нема никой да иска да е с нея :))) Хем не мяза на нищо, хем заплашва когото и падне, така само ще си навлече белята :)))