Съдът с решение: Спас от Кочериново остава в ареста

Защитата му твърди, че той не е искал да измами хората
Обновена: 16 окт 2017 16:51 | 16 окт 2017 16:51,
30
Съдът с решение: Спас от Кочериново остава в ареста
Снимка: Булфото

Съдът остави в ареста за постоянно Спас Василев от Кочериново. Той е извършвал упорита и продължителна престъпна дейност, съобщиха от прокуратурата. Ако излезе на свобода, може да я поднови.

Още по темата
Василев е обвинен за 4 отделни измами в София, Варна, Дупница и Благоевград.

Той обещавал на хора, че ще им купи самолетни билети, взимал им парите и не осигурявал билетите.

"Спас е искал да помогне на хората, а не да ги измами", твърди защитата му.  Но понякога ставали грешки.
 

Предал се е сам в ГДБОП в петък сутрин. Последно бил в Бургас, твърди адвокатът му Георги Ценев, предаде bTV.

Спас запази мълчание пред съдиите.

Пред журналисти, преди съдът да гледа мярката му за неотклонение, той каза, че съжалява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герой на социалистическия труд!
18
0
 
4
 
! Отговори
Диди преди 6 години
*** говори за 70 престъпни схеми, но хитро мълчи за да не разбере никой.Като спечели изборите ще забрави за какво е говорила.Аз обаче искам още сега да посочи схемите и една по една да бъдат преследвани от закона.
17
0
 
7
 
! Отговори
Адвокат Тодоров преди 6 години
Искам да му помогна безплатно .С дребен мошенник искате да забравиме какво се случи последните две сидмици.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брат му е виш 4лен на младежкото БСП
15
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали трябва да вярваме на държавата, видите ли няма нищо скрито покрито, ето го престъпник номер 1, обществено опасен и заплаха за нацоиналната сигурност ама вече е хванат, отдъхнете спокойно. Е.гати и малоумието. Тоя и тия с ало измамите където мамят хората са кокошки. Прах в очите на хората от истинските проблеми и далаверите за милиони от управляващите. Срам
14
0
 
4
 
! Отговори
Защитникът преди 6 години
на С.Василев може ли да каже;1. с КАКВО се изхранва този индивид? Работи ли нещо? 2.Много вероятно има големи престъпления, затова не иска да говори.3.Познава Мартинез.Колко го познава? да не би да са комбина в нещо и двамата.4.КОЙ предупреди Мартинез/ 5.Няколко години НЕ знаеше ли Мартинез, че Спас използува снимките му?6.Следователите да проследят ТРУДОВАТА дейност на Спас, но и на Мартинез: ами АКО и той е комбинатор като Спас? Постарайте се да го видите на живо. може и Мартинез да не е Март
13
0
 
6
 
! Отговори
гневен преди 6 години
Защитата на дявола ,Спас : Божа кравичка е спас ,да му съдействаме и ние знеме какво е да взимаме пари когато трябва...такива са 90 % от адвокатите.А дали Темида спи или гледа е отделен въпрос - отдавна не се знае в родна България...Дано някога има възмездие за такива дяволи като спас ( нарочно с малка буква и за предмет му е много )
12
0
 
12
 
! Отговори
Коньо преди 6 години
Като му гледам физиономията на Спаса, бая бой му е понесъл носът.Верно го изкараха най-големият престъпник в БГ.
11
1
 
20
 
! Отговори
# преди 6 години
Изживявал се в Сурат Тефтер като млад, красив, богат и човек който прави това което иска. Е и? Сигурно 95% от постоянното присъствие в тези мрежи са за да поддържат подобен имидж.За последните 5 години, този господин е взел пари от 4 човека за самолетни билети (толкова са заведените жалби) и не ги доставил! Да си заведат тези хора по едно гражданско дело и толкоз.Медиите го изкараха като някакъв страшен мошеник на световно ниво.*** история.
10
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредния несправедливо осъден от режима в България . Не могат да хванат бандитите и съдят дребните хора от селата. Дано му помогне адвоката да се обърне в Стразбург.
9
0
 
15
 
! Отговори
Румен преди 6 години
измамени 40 за 5г. Смешна работаМене и още половин милион ни *** топлофикация. Но се мълчи.Тия зад граница масово им прибират парите за сградна инсталация , без да ползват отопление. А на някой и апартаментите гледат да им вземат.
8
0
 
6
 
! Отговори
ОТ ИЗМАМЕН, ОТ БАНКА преди 6 години
никой не лъже повече от политиците, партиини фирми , банки, арендатори , топлофикация , монополи. За ТЯХ власта - МИЖИ МАЖЕ , ЛЪЖЕ.Но на ли е сам /не е в колектив/ , тия от МВР се захванаха за него. Двойни стандарти.
7
1
 
9
 
! Отговори
капитана преди 6 години
Да не излиза от ареста до като е жив,че от такива *** като него в България няма спокойствие!
6
0
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
И кво ся, ще ни занимават с кокошкаря Спас. Такива като него са много, на принципа "Докато има телета, ще има и касапи". Що не се бутат така журналистите при Цв. Василев или Пеески?
5
1
 
26
 
! Отговори
стига де! преди 6 години
Спас от Кочериново е извършвал продължителна и упорита престъпна дейност?!? Само мен ли ме напушва на смях? Някакви си тъ.пчовци му се вързали, че голямо френско добрутро и взели, че му дали и пари и лични данни. Не е Спас виновен, човешката глупост е безкрайна
4
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
голяма сензация, ония с телефонните измами направиха стоктратно по толкова и продължават, но нали трябва пи-ар да си прави вътрешното министерство че уж върши някаква работа и от всички мошеници могат да хванат най-лесната риба... да хванат КОЙ окраде милиардите от КТБ като са толкова големи професионалисти. жалка история...
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Как 20 милиарда, много повече са! Сигурно са към 100 милиарда!
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам "още по темата" , дори като окрадоха КТБ нямаше толкова писано по въпроса....
1
0
 
22
 
! Отговори
хора преди 6 години
20 милиарда долара са ограбени от Българите от 1989 до сега и няма виновни,съд,телевизии,репортери а някой си правят пиар с този дребен измамник!?