Националният отбор: Скъпи сънародници...

Футболистите и треньорите написаха обръщение към феновете
5 сеп 2010 17:15,
485
Националният отбор: Скъпи сънародници...
Снимка: БФС

Националният отбор по футбол се обърна с декларация към българите. В нея играчите искат подкрепа във втория мач от евроквалификациите - срещу Черна гора във вторник.

Ето и целия текст на обръщението, публикуван на сайта на Българския футболен съюз:

"Скъпи сънародници,

Квалификациите за Евро 2012 започнаха по възможно най-лошия за България начин.

Всички ние страдаме от резултата, с който загубихме на "Уембли". Страдаме не по-малко от вас.

Квалификациите обаче едва сега започват и поражението от Англия само ни амбицира тройно да покажем, че може да играем много по-добре.

Оттук нататък поемаме по път, по който няма да имаме право на повече грешки.

Първото изпитание по този път е във вторник срещу Черна гора на Националния стадион "Васил Левски". Както във всяко изпитание, ще имаме нужда от подкрепа.

Само вие - привържениците на футбола в България, може да ни я дадете. Както сте го правили винаги във важните моменти.

Вярваме, че въпреки целия негативизъм и ужасните критики, които се изсипват върху нас, точно вие - истинските фенове на България и българския футбол, ще застанете зад нас и ще ни дадете положителна емоция, с чиято помощ във вторник вечер да победим.

Във футбола има победи и загуби. Надяваме се да бъдете с нас и да ни помагате и в двете.

Футболистите и треньорите от националния отбор на България"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


485
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
368
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Декларация към националния отборСкъпи ми Смехурковци,Докато играете като баба Цоцолана и ставате за смях от кой къдет ви хвана ще си страдате самотни.Аре у лево, ***!
367
2
 
13
 
! Отговори
Paco преди 13 години
А бе, футболистчета и ръководителчета от българския футбол, докато се бъзикате така нагло с феновете си няма да има подкрепа. Срещу вашите огромни претенции, че познавате тази игра и можете да я играете както трябва и срещу вашите неоправдано високи заплати (за разлика от заплатите и пенсиите на по - голямата част от вашите фонове) вижте какви резултати стоят.
366
3
 
31
 
! Отговори
Пламен преди 13 години
Може и да ги бием.Ама ако мача се играе в СЪН СИТИ и съдия е Цеци Красимирова.Или ако играем на " народна топка ".Тогава направо ще ги побъркаме.А иначе във вторник - жална им майка на нашия национален келеметор.
365
3
 
22
 
! Отговори
се преди 13 години
Боби Сираков и Стоилов вън от футболният съюз .Призовавам всички да не ходят на стадиона докато тези смешници не се махнат от БФС.Това е най слабият национален отбор който сме имали някога а това е резултат от тези тримата хубостници.
364
2
 
12
 
! Отговори
аре стига бе преди 13 години
94 ония в САЩ да не би да ги подкрепяха целите съединени щати.........СЛАБАЦИ СПРЕТЕ ДА МИСЛИТЕ ЗА ПРЕМИИТЕ И ЩЕ БИЕТЕ
363
2
 
11
 
! Отговори
пешо преди 13 години
защо пак да дадем шанс, бе finchy? ми те до сега нямат никакви победи! освен когато киряков бръкна със златния си среден пръст в *** на балъков за късмет, те само губят! да ги разтурим и да нямаме национален отбор, защото само срамят българия! или да викнем киряка да бърка още на целия национал! какви са тези декларации? като не могат да работят, да напуснат! *** и некадърниците!
362
2
 
1
 
! Отговори
Fen преди 13 години
Интересно кой този национален съзтезател на снимката между Ники Мих. и Бербо - нещо не се вижда!!!! Май е новата звезда и единствения, който дава всичко от себе си :)
361
3
 
13
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 13 години
Прави са - Като ревнат 50 хил човека на Васил Левски, ще им се смрази кръвта на Черна Гора и ще им хванем равен /0:0/
360
8
 
4
 
! Отговори
finchy преди 13 години
Дайте им шанс.Предната кампания беше трагедия, но нека все още не отписваме и тази заради... загуба от Англия на Уембли! Лично аз не съм оптимист, но не знам кой се е надявал да извадим нещо от предния мач.
359
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АМИН.
358
2
 
20
 
! Отговори
топсерсем преди 13 години
не ходете на мача във вторник.спестете си малкото пари каито имате за да гледате оядените ни примадони.не допускайте шепа самодоволни чалгари да се подиграват с националното ни достойнство.нека като видят празните трибуни най после да им светне че *** не сме ние.
357
1
 
9
 
! Отговори
------------ преди 13 години
предлагам националния стадион да се исползва само за концерти за6тото в бг няма клуб и даже националите не могат да накарат хората да го напълнят поне да искарва някакви тази сграда
356
1
 
8
 
! Отговори
SilverJohn преди 13 години
vmesto da iskate podkrepa s deklaracii ili pisma i tn,izleste ot kra4mite i zapo4nete da davate vsi4ko ot sebesi v vseki ma4 koito igraete,ne e sramno da zagubi6,sramno e da hlen4i6,badete maje i na terena,a nacionalnia otbor e ogledalo na celia ni futbol,koito 6te nareka posredstven
355
1
 
4
 
! Отговори
bg преди 13 години
по хубава снимка не можахте ли да сложите
354
2
 
22
 
! Отговори
P.djuf преди 13 години
Докато Михайлов, Стоилов ,Сираков и Лечков "оправят" фетбола в България, така ще е!Трябва Стоилов веднага да се маха, да вземем качествен треняор от Германия/от ранга на Рехагел/, или Холандия, който не участва в мръсните мениджърски игрички , и тогава да се надяваме на нещо.
353
1
 
26
 
! Отговори
топсерсем преди 13 години
Футболистите ни и те като политиците.Като им трябва подкрепа са щедри на обещания.Абе мани,яко чалга.
352
2
 
7
 
! Отговори
Казано в стил преди 13 години
Мишки срещу мене църкати ка'т ме видят познай къде си бъркат
351
1
 
14
 
! Отговори
P.djuf преди 13 години
В България футбол нама!Няколко мътни мафиотски физиономии си играят някакви игрички.Откакто спрях да гледам български футбол, съм много добре с нервите.
350
3
 
3
 
! Отговори
777 преди 13 години
Нищо не мога да кажа, защото ми е болно.
349
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
айде има конкурс за нов национален отбор.пишещите под статията / най вече плюещите/ да кандидатсват за него.вие няма да срамите България,ще разбиете Англия с 6 на 0 /за България/:)