Новият ансамбъл показа композициите си за първи път

Това беше бойното им кръщение, каза Илиана Раева
22 мар 2022 23:55, Красимир Ангелов
12

Новият ансамбъл на България по художествена гимнастика за първи път днес представи пред публика композициите си в "Арена Армеец" за настоящия сезон.

Първото състезание за момичетата е Гран При на Марбея, което ще се проведе на 26 и 27 март.

След него предстои Световната купа в София от 8 до 10 април.

"Това беше бойното им кръщение. Много съм доволна от това, което видях, изключително очарована съм", каза президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

Вижте повече в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Красиви са момичетата и да им пожелаем успех.Дано постигнат големи успехи.Тоя спорт е най красивият.Не само има нужда от него ами но и там България е световна класа.
5
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя спорт трябва да се закрие..................няма никакъв смисъл от него.............само харчат грешни народни пари тия девочки с топки и бухалки!!!
4
19
 
4
 
! Отговори
!!!! преди 2 години
Хората умират в няколко войни около нас............Украйна, Сирия, Йемен............вие ми говорите за някакви момиченца с топки и бухалки..............абе вие добре ли сте, бре???Нямате и капка мозък в тъ.пите тикви!!!!
3
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Илияна Раева................тая фукла........................много ми е противна!!!
2
19
 
8
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Нищо...абсолютно нищо общо със Златните ни момичета по времето на Негово Величество Тодор Живков. Нищо общо! Тия,освен че са дебели и тромави ,нямат и Български имена. За мен тия са еврейки от смесени бракове и спонсорирани от Сакскобурготски. Световната федерация по Художествена гимнастика е днес е една мутация на злото. Тия npъдлu печелят медали поради еврейското жури,а не поради това,че са чисти грациозни и способни българки. Нито една от тия не носи Собствено,Бащино и Фамилно Имена Български
1
15
 
5
 
! Отговори
Живко от Варна преди 2 години
Защо НЯКОИ ХОРА искат аз да бъда цял живот САМ ?!Поради какви причини са правили истински и старателни манипулации върху моята ИСТИНСКА съдба ?