Баба Цеца нахока премиера, но не успя да го гости с боб

Хората живеят мизерно, пенсиите са ниски, оплака се тя
Обновена: 6 юни 2016 11:20 | 6 юни 2016 08:55,
92
Баба Цеца нахока премиера, но не успя да го гости с боб
Снимка: bTV

Да нахокаш премиера на страната и то в очите - за баба Цеца това явно не е проблем. Тя се осмели да разбута охраната и да си зададе въпросите ребром на премиера Бойко Борисов, отишъл да открие официално ремонтирана по проект улица в Горна Оряховица. Баба Цеца е пенсионерка на 87 години, а на премиера довери, че новоасфалтираната улица отпразнувала с бобена яхния... но празен хладилник.

Още по темата

Цветана Панева разбрала за височайшите гости, докато готвела 400 грама боб, взет на вересия от кварталния магазин, пише bTV.

"Аз политици нямам много. Само един. За него съм гласувала, за Бойко", казва възрастната жена.

Визитата му обаче дошла в неподходящ момент - от онези, които се повтарят всеки месец - остава седмица до пенсията, а е без пари от дни.

Така решила да отиде, за да си излее мъката. "Хората са без работа, пенсиите са ниски! В безработица са. Живеят мизерно. Бъркат във варелите", изрежда тя.

Възрастната жена не спряла да критикува. Тя призовава пенсиите да бъдат увеличени поне до 350 лева, за да могат хората да отделят за лекарства, храна, да заделят и за обувки и бельо.

Леля Цеца преживява със 156 лева на месец. И както е казал народът - "Иди у богатия да се нагледаш, а у сития да се наядеш", поканила премиера в дома си.

"Щях да го нахраня с хляб и боб", споделя тя.

Въпреки гнева си на изпроводяк пенсионерката не пропуснала да го погали.

"Само каза: Ти миришеш на гюзум, защото аз в момента берях гюзум и комшията ме извика. Ами че мириша - аз не мириша на парфюм, защото нямам пари за парфюми", казва тя.

Леля Цеца не съжалява за постъпката си. Дори таи надежда, че някой някога все пак ще чуе пенсионерските вопли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
6
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 8 години
Кой качи Баце на власт? Основно-платения електорат, незадоволените дами, и фен клубовете на роднините на кандидат -депутатите.Като прибавим и това, че Герб брояха бюлетините и писаха протоколите-това е резултата. Щях да забравя , София също гласува за Герб, защото всичко е насочено към нея, като ресурси, поръчки...Ето го резултата. Но, сигурен съм, Баце ще оправи работата. Тая бабка вече ще ходи с пазарска чанта за пенсията, защото ще е малко портмонето и за новата пенсия.Гарантирано от Герб.
64
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имаше такива бабета и в Крим, много лаеха по премиера си. Той им каза: "Нема пари! Като намериме пари, тогава ше има увеличение. Айде живи и здрави!"
63
5
 
5
 
! Отговори
Червени Боклуци преди 8 години
Партизаните откраднаха 5 МИЛИАРДА от КТБ, а днес пратили червените бабета да питат защо им били ниски пенсиите !!! Ми баба Цеца да ходи да пита седесарката *** Ниновица
62
6
 
6
 
! Отговори
ТРОЛОВЕ преди 8 години
Явно наближават избори щом червените *** с опорните точки са налазили сайтовете. За ужас на червените ***, Тиквата дава повече пари за пенсионерите.
61
4
 
6
 
! Отговори
глупости, преди 8 години
Това е на БСП малоумният ПИАР. Как па това бабе не отиде да пита Пламен Орешарски #КОЙ открадна парите ?
60
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази баба само ще си мечтае да вкуси пържолите, с които се храни кучето на премиера. Женицата сигурно и на килограми е по-лека от кучето.
59
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дреме му на премиера за баба Цеца.Той много добре знае колко получава,но целта е да останат по-малко пенсионери.Вчера пък откри музей на розата.Бих го попитал от джоба си ли извади парите или от партийната субсидия?Въпросът ми е риторичен.Зная отговора-ОТ НАШИЯ ДЖОБ!!!
58
2
 
19
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
Защо бабо Цеце падна на колене?!?Всички, които са се наяли са оглушали.
57
7
 
32
 
! Отговори
Инженер преди 8 години
Бабо, бабо-о-о, къде си тръгнала и ти премиера с боб да го гощаваш. На бате Бойко, един обяд само му е 165 лв.: норвежка сьомга върху канапе от зеленчуци на пара с аспержи и пастет от бял трюфел. Той от казармата не е ял боб и няма да му понесе стомаха. А и ще има да пръцка цял ден по заседания и ще се излагаме пред чужденците.
56
2
 
19
 
! Отговори
MNENIE преди 8 години
Моето Мнение - Почти целия паричен ресурс от БВП се дава на Ромите и Бежанците .За Българите остават трохи .Ние сме малка Държава и това ни погребва .
55
5
 
33
 
! Отговори
хххх преди 8 години
Тиквата българомразец, колкото и да се прави на умряла лисица, че всичко е наред, хората си страдат и гладуват, 165 лева на месец...това са престъпници
54
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че публикувайте отговора на премиера де!
53
2
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Хайде стига простотии.Това величаене не е било и по времето на Т.Живков.Боже докъде я докарахме.Излагате се г-да журналисти.
52
3
 
24
 
! Отговори
ББ преди 8 години
"Така решила да отиде, за да си излее мъката. "Хората са без работа, пенсиите са ниски! В безработица са. Живеят мизерно. Бъркат във варелите", изрежда тя."Таз па. Пускай бюлетината и не ми философствай, че да не ти пратя данъчни да разбера откъде са ти останали пари за боб.
51
5
 
25
 
! Отговори
56 преди 8 години
Ако си до 30-годишен ти е простено. Ако си над... нищо не си разбрал от този живот. Ти си свободен, колкото аз съм извънземен. Къде ти е свободата, когато някой *** човечец като Винету решава вместо теб как да се изразходват данъците, които плащаш? Къде ти е свободата, когато някой е Белия дом (преди в Кремъл) решава с кой ще се биеш, какво ще е "политически коректно" и т.н. Не ги говори (пиши) тези глупости, че ставаш за смях :)
50
5
 
28
 
! Отговори
Боколенд 2016 преди 8 години
Един човек отишъл да си купи баничка. Подал 1 лев, обаче продавача му казал - Баничките от днес са по 2 лв. - Как 2 лева бе, до вчера бяха по един. - Бяха, обаче от днеска са по 2 лева един лев за баничката и един за Бойко Борисов. На другия ден човека пак отишъл за си купи баничка и подал 2 лева. Продавача му върнал един лев, а човека с изненада попитал:- Да не са намалили цената ? - Не, отговорил продавача, днес няма банички .
49
1
 
37
 
! Отговори
Култ към личността преди 8 години
"Аз политици нямам много. Само един. За него съм гласувала, за Бойко", казва възрастната жена.Умирам от срам, когато чета толкова долнопробни ПР тъпотии. То бива простотия, бива, ама...45 години се мазните на Правешкия ***, сега се преместихте на бодигарда му. Срам за Родината.
48
7
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Герб ще си умори от глад електората,ромите и те масово напускат потъващият кораб,бежанците и те ни заобикалят като чумави,нормалните българи отдавна емигрираха чудно кой ще плаща 25 млрд. дългове натрупани само за един мандат на ГЕРБ
47
48
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баба Цеца да отиде на Позитано 20 и да благодари на БКП-БСП са ниските пенсии . От над 50 години БКП-БСП са на власт да си ги повишили пенсиите и заплатите . Навремето баба ми взимаше 28 лв. земеделска пенсия , а майка ми 60 лв. От тези нива са тръгнали , и сега Борисов им виновен за пет години управление . Просто нямам думи .
46
2
 
4
 
! Отговори
gost преди 8 години
Време е да се позамислят не само глупости да мислят хекемян тоя знае ли че половината фирми с учебна деиност трябва да са закрити моментално заради 10 часа щото поне половината не сме им виждали ни магистрали ни нощни ни извънградски 10 часа градско и изпита готов ама ионко дее блее