Кабинетът отпуска 10 млн. – за проекти, за ремонти...

Част от средствата са за данъци и такси на МС
5
Кабинетът отпуска 10 млн. – за проекти, за ремонти...
Снимка: архив, БулФото

Допълнителни разходи в размер на 9,687 млн. лв. одобри правителството по бюджетите на ведомства и общини.

Средствата са за сметка на преструктуриране на разходите по централния бюджет за 2016 г., съобщиха от правителствената пресслужба.

По бюджетите на общини са разчетени 4,187 млн. лв. Те ще бъдат използване за инфраструктурни проекти, свързани приоритетно с ремонт на общинска пътна и улична мрежа и с подобряване на водоснабдителната система.

По бюджета на Министерския съвет се предоставят 5 500 000 лв. за текуща издръжка, в т. ч. за разплащане на данък сгради и такса битови отпадъци за 2016 г.

Така ще се подпомогне дейността на Министерския съвет, включително за разплащане на дължимите от звена в неговата система към общините данък сгради и такса битови отпадъци за 2016 г.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: общиниинфраструктура
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Реално мислещ преди 7 години
И явно ми се види протакат нарочно като оня даскал де му казва няма заето *** ако си понапана мозъка интересно мие кои ли лъже в случая и какво лъже нищо здраве да е това е свикнал това получава рева за негова сметка си остава и ко си мисли че тая и тоя дето ги лансира са по умни от него щото им по мек гласа зел съм да се изумявам е от такива ми доиде до тука човек кога ги мисли за приятели се оказва точно обратното но какво да очаквам простотията ходи по простите
3
6
 
2
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
ГЕРБ---ПОНЕ ХАРЧАТ САМО ОТ БЮДЖЕТА ....А , БСП---НАПРАВО ФАЛИРАТ БАНКИ.....!!!!
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С тези пари щяха да нахранят хиляди бедни хорица. Но сега тиквите ги хвърлят със шепи, за да няма за бъдещето правителство, което няма да е на герб.
1
2
 
9
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Ей "работят" здраво "работят" тия хора бе като за последно!!!