Откриха тялото на изчезнал 40-годишен край сметище

Няма данни за насилствена смърт
19 юни 2019 11:50,
3
Откриха тялото на изчезнал 40-годишен край сметище
Снимка: pixaBay

Тялото на 40-годишен мъж от село Шаренса е открито на горска пътека край селото, съобщиха от МВР – Смолян.

Тялото е намерено на 18 юни около 14:45 часа на горска пътека по пътя от общинското сметище към селото. Няма данни за насилствена смърт.

Сигнал за изчезването на мъжа е подаден от неговите близки вчера. По техни данни 40-годишният мъж бил в неизвестност от 9:00 часа сутринта на 16 юни. Полицията в Мадан организирала претърсване на района.

Според запознати със случая мъжът е получил инфаркт.

Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
8
 
! Отговори
Земляк преди 4 години
Моля информирайте се поне с общи данни преди да започнете да пишете глупости. Нито е село, нито е Шаренса, квартал Шаренка е (в гр. Мадан), с ударение на Е, и се намира в рамките на града. Така че какви горски пътеки към какво село...
2
0
 
6
 
! Отговори
матура преди 4 години
"Откриха тялото на изчезнал 40-годишен край сметище."С оглед на това, че едва ли се има предвид, че човекът е изчезнал край сметището, а всъщност там е намерено тялото му, предлагам друго заглавие: Край сметище откриха тялото на изчезнал 40-годишен мъж.Така е по-добре, нали!?
1
1
 
15
 
! Отговори
Кратун преди 4 години
Чета заглавието и се чудя какво ни казва. Изчезнал край сметище или открит край сметище? Как може, хора, които не могат да се изкажат ясно, да стават журналисти?