Слънчево в неделя, следобед на места ще вали

В София ще е около 24°
3
Слънчево в неделя, следобед на места ще вали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В неделя над Западна България облачността ще е променлива, а над Източна – значителна, около и след обяд купеста и купесто-дъждовна и на много места там отново ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Вечерта валежите ще спрат и над цялата страна ще се изясни. Вятърът ще е слаб, постепенно ще се ориентира от североизток, в североизточните райони - от юг-югозапад. Максималните температури ще бъдат 24° и 29°, по-ниски в източните райони, в София около 24°, прогнозира НИМХ.
    
Над Черноморието облачността ще е значителна, с краткотрайни валежи от дъжд. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 18°-20°. Температурата на морската вода е 12°-15°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
    
Над планините облачността ще е променлива, след обяд над масивите от Източна България – купеста и купесто-дъждовна и ще има валежи от дъжд, придружени с гръмотевици. Ще духа умерен север-северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - около 17°, на 2000 метра - около 10°.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 1 година
Не можеш да четеш ли? Написали са го хората Западна ,южна и т.н ако не разбираш от география то се учи до основно образование и това ли нямаш
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те ако знаеха на кои места щяха да пишат.
1
0
 
2
 
! Отговори
Umbrella Corp преди 1 година
На кои места?