Съдят 31-годишен мъж, подпалил къщата на бившата си съпруга

Скоро след това подпалил дома и на нейн познат
8 юни 2022 23:15, Йоана Цонева
18
Съдят 31-годишен мъж, подпалил къщата на бившата си съпруга
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

31-годишен мъж от Балчик ще бъде съден по обвинителен акт на Окръжна прокуратура-Добрич за това, че подпалил жилището на бившата си жена и на неин познат, съобщиха от обвинението.

Той бил женен за своя съгражданка, с която имали две деца. През 2018 г. двамата се разделили. Жената заживяла в Германия, а обвиняемият заедно с родителите и двете си деца живеел в Балчик.

Едва през 2021 година тя подала молба за развод и поискала родителските права над децата, тъй като се била устроила в чужбина и желаела да ги вземе при себе си.

Още по темата
Обвиняемият не бил съгласен с това и създалата се ситуация го провокирала да предприеме крайни мерки. На 24 септември 2021 г. той употребил значително количество алкохол и взел решение да отиде до дома на бившата си жена и да запали къщата.

За да реализира замислено се прибрал в дома си, където съхранявал бензин, напълнил в малка бутилка и тръгнал. От задната част на къщата достигнал до покрива, излял запалителната течност и я запалил.

На 18 октомври, след като отново консумирал солидно количество алкохол, той решил да отмъсти и на мъж, с когото знаел, че бившата му жена имала интимни отношения. Отново се подготвил за палеж и се отправил към къща, в която преди време той живеел. По подобен на предишният път начин запалил покрива на къщата и си тръгнал.

Обвиняемият е осъждан. Той нямал образование, нито постоянна работа. Предстои делото срещу него да бъде насрочено за разглеждане във Добричкия окръжен съд. Ако бъде признат за виновен, той може да получи наказание „лишаване от свобода“ за срок три до десет години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
1974 г... преди 1 година
...отивам да взема гаджето за обяд. Тя беше съдия в Окръжния съд.-Сядай в ъгъла и гледай-ми вика тя. Влизат двама, милиционер носи папки и ги дава на Муцито. Другият, остриган и оклюмал, навел глава. Муца отваря папките, прави се чете, тя знае случая и казва строго:Е,Ахмед, вярно ли е това? Оня признава.-15 дни за дребно хулиганство. В стола се скъсахме от смях, любовницата му го оставила, тръгнала с друг и той фиркан почнал да чупи стъкла и да вика "*** съм тъ и пак шъ тъ евъ, ...воо.
7
0
 
0
 
! Отговори
циган преди 1 година
ската щерка знаеме само за това ставаме за на квата децата
6
0
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
ЦиганиМката избягала със своТника в Германия и след 4 години се е остоила хахаха.
5
1
 
3
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
внуците им добре ли са?
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези чалъми прилягат много на едно определено племе. Всички го знаем кое е, но ако го напишем, трият.
3
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е тва се казва да изкараш късмет с жена ама в"", щ/деца си и дал ,а тя те обижда на образование и с действия и с подбити те праща в затвора, и не се държи с теб като с баща на децата и,а разсъждава все едно си някакъв ***. Живот, тая заслужава затвор не той,че от безпомощност е реагирал така
2
4
 
1
 
! Отговори
Курвелия преди 1 година
Странно ква да ти чете морал
1
2
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
8-сем дена арест, толко дават кандидатите эа ЕС