Сваленият Милен пак качен по Нова

Водещият се връща на екран през уикендите
3 фев 2010 07:00,
212
Сваленият Милен пак качен по Нова
Снимка: БГНЕС

Сваленият преди седмица от екран Милен Цветков се връща пак като водещ, пак по Нова телевизия и пак в "Здравей, България", но в съботно-неделния му вариант.

Още по темата
Първото издание, в което Цветков ще се завърне, се подготвя за края на месеца, след като бъдат подготвени новата концепция и декорите на предаването му, научи Dnes.bg.

От медията обещават, че то ще е по-лежерно и ще съответства на характера на уикенда.

Милен взел със себе си целия екип, включително и досегашните коментатори Мон Дьо, професор Вучков и Люба Кулезич.

От Нова тв съобщиха, че новият водещ на делничния вариант на "Здравей, България" ще се появи на екран в средата на месеца.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
0
 
0
 
! Отговори
До Нова телевизия преди 14 години
Ръководството на Нова, не виждате ли, че от този човек нищо не става. Много хора спряха да гледат телевизията ви заради просташките му изцепки. Как може да се отнасяте толкова пренебрежително към публиката си? Толкова ли няма други достойни хора, които да водят предаванията ви в Нова?Как е възможно да пускате на екран толкова *** и комплексиран човек?Някой на ръководен пост в Нова стои зад гърба на това жалко, човешко подобие.Гаврите се със зрителите си.
149
0
 
0
 
! Отговори
Ivan преди 14 години
Тая *** защо я върнаха в ефир !
148
0
 
0
 
! Отговори
никогашна фенка преди 14 години
"сс", казваш -СТРАХОТЕН ВОДЕЩ, каква е тази професия и къде се учи за нея, та всеки учил-недоучил нещо, или по-засукана кифла - съвсем нищо не учила стават все "ВОДЕЩИ". Съгласявам се с теб само за определението "страхотен" - наистина е страхотен *** и ПОЗЬОР
147
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Яснооо!Човекът който поддържа Миленчо е вдигнал вой до небето и така собствениците са измислили компромисен вариант - в събота и неделя само Миленчо ще се изявява.Як гръб има този псевдожурналист и невъзпитан човечец.Няма да можем да се отървем от него.
146
0
 
0
 
! Отговори
хаха преди 14 години
Их, начи, тъкмо щях да почна да гледам Нова, сега пак го връщат... :)Денят без Милен е като хубаво кафе без косъма в него :))))
145
0
 
0
 
! Отговори
никогашна фенка преди 14 години
манталитена му е на селски даскал от началото на миналия век - не допуска, че някой е по-образован и знае повече от него! Тя Нова ТВ много загуби със съботната "станция ..." и семейното представяне на инфантилните лигльовци Иван и Андрей. Сега остава тримата за си спретнат и една танцова вечеринка, та да си МЪЛЧАТ ИЗРАЗИТЕЛНО! :)))))))) Тогава може и да превключа на Нова :))))
144
0
 
0
 
! Отговори
КИКО преди 14 години
Най голямата лига която е имала телевизията от 50 години насам,много редко срещано ***
143
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Отврат, точно се зарадвах че няма да му гледам мазната мутра
142
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тоя не е ли ибрикчията на "***"?
141
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Просто критиките на ББ 5 дена в седмицата му идват множко и за това махнаха Милен. И за да замажат това сега го слагат през уикенда и сигурно ще му е забранено да говори за ББ. Все пак *** на топките на ББ имат 8 часово предаване след Цветков. Очаквам двата опасума да водят и сутрешното предаване по Нова ТВ и *** на достойнството на ББ да запонча от рано сутринта до късно вечерта.
140
0
 
0
 
! Отговори
голям 4ар преди 14 години
ама, много си свеж, ама много си ухилен, гъдигъди, ама много ти е весело, че ще седнеш до кака лорка а?гъдигъдиди и по- по лека с изцепките......
139
0
 
0
 
! Отговори
сс преди 14 години
Милен е страхотен водещ:)))
138
0
 
0
 
! Отговори
---- преди 14 години
Sapa, Sapa... Kami-тата са толкова много, затова това е положението. Ти остави бизнеса, който ще правят... Ами децата, които ще възпитават... Ами идеалите и свободите, който ще отстояват...А ако има свестен журналист с парещи въпроси, без да е седнал на нечий портфейл, ще е в Канал 1026 от 03:17 ....
137
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Голямо лаене падна тук преди седмица,оказа се че пак на мамуняка му е гол *** ,а мечката пак ще си ближе мед :))
136
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Sas tazi novina Nova Televizija me zagubi zavinagi kato zritel !!
135
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
Ками, гледай си го. Гледай и останалите бози.Май не разбирате, че по този начин ви приспиват и опростачват. Вие, по-младите ще платите цената на чалга културата. Особено тези, които смятат да се занимават с бизнес.
134
0
 
0
 
! Отговори
бивша фенка преди 14 години
нова телевизия ве4е не гледам заради Милен Цветков, просто с него няма диалог, налага мнението си и постянно прекъсва
133
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А защо махнаха Коритаров, така и не разбрах...
132
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
В България, "Уморените коне не ги убиват".Прехвърлят ги от ясла на ясла. Душата ми копнее за сериозни журналисти. А то!?!? Боза. Няма да забравя един британски журналист. 19 пъти зададе един и същи въпрос на някакъв чиновник, докато не изкопчи истината.Но това е в Британия. Тук има Милен, Слави, Иван и Андрей. Помните ли онзи ДПС-ар където заповядваше да се назначи някаква си? Е? НИЩИЧКО В ПОСЛЕДСТВИЕ.
131
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
няма отърване от тоя мехлюз