Жени Живкова представи нова есенно-зимна колекция

Акцент е минимализма и изчистването на ненужните детайли
20 сеп 2019 11:19,
13

В модата претрупването на детайли може да повлияе негативно на добрите качества на даден модел. В синхрон с тази максима дизайнерката Евгения Живкова представи своята нова есенно-зимна колекция.
Още по темата

Висша мода: Силуетите на Тина Модоти в Лондон

"Философията на минимализма е към изчистването на ненужните детайли. Направила съм много изчистена и класическа колекция, но същевременно има и много шик в нея. Той се забелязва в цветовете и материите", каза Евгения Живкова в "България сутрин".

Колекцията на дизайнерката носи името "Минималистичен шик". Характерни цветове за минимализма са черно и сиво.

"Идеята е да акцентираме на женската красота и на силуета. Саката ни са с дизайн малко под ханша. Те се комбинират с къси и дълги панталони, както и с рокли. Имаме голямо разнообразие на панталони в колекцията - с висока талия, чарлстон", сподели още в ефира на Bulgaria ON AIR дизайнерката.

Жени Живкова разкри и друг интересен детайл в колекцията си - смокинг рокли.

"Костюмите са в черно и не са прекалено натрапващи се. Асиметрията все още е актуална. Световните тенденции са да има обем в облеклата, аз обаче не залагам на него. В България много не се възприема този тренд", разказа Жени Живкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали някога ще излезе тоз народ от морето от плюнки, в което сам се дави?
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко, но ще напиша: пуснала е гуша и си е цвъкнала ботокс.
8
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
впрочем,"казуса Живков" е доста интересен..От една страна въпросния направи България от земеделска в напреднала /ЗА ВРЕМЕТО СИ!!/ "промишлено-аграрна" страна,а от друга страна някакси даде повод на ЧЕРВЕИТЕ,къкрещи покрай него,да докопат баницата....Изобщо,бая весела история ...Но така или иначе,това е история.ДА ГЛЕДАМЕ НАСТОЯЩЕТО!!В което :-"КЪДЕ СМЕ НИЕ"?!
7
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До TOP SECRETНЕ!..Определено няма какво да отговаря за ЕВЕНТУАЛНИ "престъпления",които НЕ СА ИЗВЪРШЕНИ ОТ НЕЯ!!!!!!!!!!!!!!!!.."Всяка коза на своя крак виси"..Когато въпросната дама измърши някакво престъпления,съдете я!..Но да я хулите САМО ЗА ТОВА че видите ли,тя е внучка на "диктатора" Живков,...си е чиста проба .....булгаристанско малоумие!
6
3
 
3
 
! Отговори
TOP SECRET преди 4 години
Жени Вивкова не трябва ли да е пред трибунала в Хага да отговаря за деянията на дядо си Тодор Живков на който му се размина съда и Затвора В отделни Документи има присвояване на сума от 7 000 000 лв от Тодор Живков които не са върнати на Държавата а внучката върти Бизнес за милиони , как става това???
5
1
 
5
 
! Отговори
1, преди 4 години
Панталоните чарлстон,които са модерни точно в момента и дефилират по световните подиуми на модата,са се правили и далеч пред 75-та,както и са ставали модерни и след това на вълни,една от които бе през 90-те в началото. Не знам какво разбираш под "блузка за бедни",но не звучи оригинално.Качеството на дрехата се определя много от материята.Не знам ти дали знаеш тази "блузка" от каква е и носил/а/ ли си някога нещо качествено.Но скъпите блузи не са нито много шарени, нито блестящи или от синтетика
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали някога българинът ще спре да плюе и да говори за политика не знам, но знам, че поради това е голям ***.
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубави и стиллни са нещата и лично аз много се радвам, че е изчистила и обема, който у нас е все още на мода, но е далеч от елегантността. Красиво е.Поздравления.
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И Ж.Живкова е подула лицето си с ботокс като поничка! Ужас, друга физиономия! Тя и преди не беше привлекателна, но сега е просто плондир!
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако някой незнае,това е модата около75 та год.Панталони чарлстон,с коитоосвен модно ,тогава масово ги обухажените.Бе нещо, като късане на веригиспрямо статуквото на поли, рокли допод коляното.Дамите станаха красиви исъс смочувствие.Блузката е за бедни.Тогавашният профил го подобриха нашите моделиери.Днес, светони маркиправят дрехи, които още тогава отбягвахме.