Блинкен: Убийствата в Буча са като удар в стомаха

"Това е реалността на това, което се случва всеки божи ден"
Обновена: 3 апр 2022 18:47 | 3 апр 2022 18:12, Красимир Ангелов
193
Блинкен: Убийствата в Буча са като удар в стомаха
Снимка: БГНЕС

Държавният секретар на САЩ Антони Блинкен заяви, че гледката на множество тела на мирни граждани, разпръснати по улиците на Буча в Украйна, е "тежък, непоносим удар".

Още по темата
"Не можете да не възприемате тези кадри като удар в стомаха", каза Блинкен пред CNN ден след като ужасяващите кадри от града, отвоюван от руските сили, бяха излъчени.

"Това е реалността на това, което се случва всеки божи ден, докато продължава бруталността на Русия срещу Украйна", каза Блинкен, цитиран от БГНЕС.

Още за реакциите на световните лидери вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По време на война винаги има издънки. През Виетнамската война един американски лейтенант бил пратен да прочисти село от комунисти. Той обаче нападнал друго село и избил всички в него.
129
1
 
3
 
! Отговори
КОЯ Е ИСТИНАТА преди 2 години
Ама добре де,един е вързан вероятно пленен и изтезаван,друг пък спокойно кара колело из града,не мога да разбера ?
128
6
 
2
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 2 години
До АнонименГлупости, тази теория падна отдавна, оригиналният запис е с много добро качество и там се вижда, че труповете не се мърдат. Даже руснаците се отказаха от това твърдение, в момента говорят, че са се изтеглили още на 30 март и че за убийствата са винови чеченците.
127
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това се оказа най обикновенна фалшификация с помоща на цру същата като в сирия. Телата на така убитите преди 4 дни когато са се изтеглили руските войски са започнали да се надигат и да си ходят.
126
7
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
сащ са виновни за всичко те настроиват държавите да се конфронтират това гоправят от както съществуват те са за межд съд
125
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Алекс- Това още не е доказателство за нищо.
124
5
 
8
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 2 години
Нека изчакаме са свърши данданията и тогава да видим какво е точно. Може и да е така, но може и да друго. При война първата жертва е истината! Притеснително обаче е че Зеленски задължи всички мъже 18 до 60г да участват във войната и забрана да напускат. Което ги прави легитимна цел по международните закони на войната.Администрацията на Байдън не веднъж е правила бомбастични изцепки и после не се е извиняват когато се окаже че не е точно така. Малко търпение с осъждането по емоции и медии!
123
14
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Буча е поредното доказателство,че в Русия на власт е фашистки режим.
122
17
 
9
 
! Отговори
Антикомунист преди 2 години
Основният убиец е путин. 18 трупа на политически противници и журналисти за доказани.
121
4
 
14
 
! Отговори
Блинкен преди 2 години
Пиле шарено, погрижи се за американските ветерани от виетнамската война. Или те е страх да ги погледнеш....
120
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смешно е, когато политик-американец се възмущава от убити цивилни по време на война. Аз откакто се помня американците все нападат някой - я Виетнам /където палиха хора с нап**м/, я Ирак /безогледно сипеха бомби над цивилно население/ , я..... списъкът е много дълъг и всички го знаем. Та Блинкен,....
119
16
 
21
 
! Отговори
БПФ преди 2 години
Абе, блинкен, спри бЕлото и ще видиш жалката постановка на укpoпските ви питомци !!! Поне вместо военна помощ им пратете кадърни статисти и режисьори от Холивуд !!!
118
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руските независими медии, които се изнесоха изцяло онлайн в ютуб , телеграм показаха доста картини от тези места и доста по- зловещи кадри от Буча . Те няма проблем да наричат нещата с истинските имена , и че това са зверства на руснаците , има и доста интервюта с местните , но вие тук още не сте убедени?!
117
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Убийствата са навсякъде и би ътрябвало да тежат на съвестта именно на Блинкен. Разбирам ударът му в стомаха.
116
6
 
10
 
! Отговори
(-_-) преди 2 години
До обзървъра:Ако е проблем на камерата нямаше само един определен 'труп' да козирува, ами всичко що мине през деденото място.. Има и едно нещо, което се нарича rigor mortis, на което някой от телата не се подчиняват явно - видимо е, когато пренасят чували.. Труповете са очевидно умряли далеч след като рашките са се изнесли..
115
10
 
12
 
! Отговори
вал преди 2 години
Когато хората търсят начин да оправдаят зверствата на любимият им вожд вече е късно за другите да им го простят.Лошото е че като истински комунисти партията е права когато съгреши дори.Желая ви спокойна нощ и чиста съвест.
114
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Последните стонове на безсилието и отчаянието - да си го върнеш на невъоръжени които няма как да се защитят, понеже си неспособен да се изправиш срещу равни или по-добри от теб, такова нещо може да го извърши само бягащ човек без бъдеще изплашен до смърт.
113
20
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Никакъв феик няма ! На оригиналното видео се вижда ясно , че това е бъг на камерата в ниската част на автомобилното стъкло или по-скоро оптична илюзия. Наблюдава се и от ляво на колата през цялото време ! Иска ви се да е постановка и да отървете военния трибунал !
112
12
 
16
 
! Отговори
Лъжа преди 2 години
И ИЗМАМА Е -гледали сме;ДА РАЗЛАЕШ КУЧЕТАТА
111
9
 
19
 
! Отговори
niki преди 2 години
Това както и да го гледаш си е военно престъпление.