Знаци, че той има комплекси, които пречат на връзката ви

Иска да контролира живота ви
20 дек 2019 03:41, Михаела Лазарова
18
Знаци, че той има комплекси, които пречат на връзката ви
Снимка: Istock

Ако трябва да опишете връзката си с едно изречение, какво ще бъде то? Ще носи ли положителен заряд или ще ви накара да се замислите дали не е време да я прекратите? Когато се влюбим, ние сме склонни да попаднем в капана на това да идеализираме мъжа до себе си, да си затваряме очите за очевидното. Стигаме до етап, в който осъзнаваме, че сме загубили себе си, защото сме направили място в сърцето си за мъж с много комплекси, които агресивно се изсипват върху нас.

Днес от рубриката на Az-jenata.bg  „Интимно“, споделяме 7 знака, че той има комплекси, които вредят на вас. Обърнете внимание на следващите редове.

Той ви кара да се чувствате зле заради недостатъци и слабости

Никога не бива да ви кара да се чувствате зле, защото сте несъвършени. Разбира се, нормално е да се разочароваме от своите недостатъци и слабостите си като човек. Но партньорът ви не бива да ви притиска. Той трябва да ви повдига до най-добрите възможности. В противен случай той просто изтъква вашите проблеми.

Принуждава ви да се промените, защото се чувствате неприети

Чувствате ли се желана в компанията на партньора си? А може би се променяте противно на вашата воля, защото не отговаряте на неговите стандарти? Това е губене на индивидуалност, заради един мъж с комплекси.

Той прибягва до лични атаки, когато спорите

Всяка двойка преминава през конфликтни ситуации, но не всички знаят как да го направят така, че да запазят достойнството на другия. Ако по време на спор той прибягва до лични атаки, които ви принизяват, тогава няма съмнение, че му липсва самочувствие. Един зрял мъж с достойнство винаги знае как да се държи с партньорката си, особено в напрегнати моменти.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нечувана простащина!
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Михaeлчe, зАпри се малко с тия глупости вече.
9
5
 
2
 
! Отговори
. преди 4 години
До И друго 5Трудно проследих мисълта ти... Или тя почти липсва, или не знаеш какво точно искаш да кажеш. Може би, просто си искала да напишеш нещо, без да знаеш какво точно и се е родило това недоразумение.Все пак, добре е, че си активна! А сега върви спокойна до някой МОЛ на среща с приятелки или публикувай поредната глупост във шитбук със слоган: "Днес се чувствам перфектно! Натрих носа на комплексираните мъже! Боже колко съм доволна от себе си!"И след това се чуди защо си сама на 40.
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Aбсолютни глупости. Пак статии, които да накарат простолюдието да влезне в коловоз. Като овцeте, да се насочват в един път, такъв какъвто му се харесало на овчаря. Проблемът е, че в случая ние сме хора (не овце), а написалият статията вярно е с мислене на чобaнин. И вярно все пак има и доста глупави хора де.
7
4
 
5
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
Правиш генерални заключения, което е признак на комплексарщина. Мъжете избиват комплексите пред жените, на пътя с колата и по всякакъв безумен начин, целящ да покаже "вижте ме кой съм аз".Жените хукват по молове и разкрасителни процедури с твърде често съмнителен ефект.Накратко :Комплексите са в основата на поведенческите реакции.Съвет: Виж хубавото в теб и убий комплексите си и не комплексирай другите.
6
3
 
15
 
! Отговори
Mgtow преди 4 години
За да се справя с финансите си е нужна, подкрепа и от жената, уважаеми феминисти. Освен, ако не е Уорън Бъфет или Бил Гейтс, всички пари имат край. При положение, че жената не знае какво иска, но не смята да работи след като роди. Мои приятел беше доста добре финансово преди да се задоми. Жена му първо искаше да отваря сладкарски цех, ходи на курсове, после фото, което отвори за кратко, а сега кара курсове за пилот. Без майтап. Разбира се, вината не е само нейна. Тя, че не е добре е ясно!
5
4
 
8
 
! Отговори
И друго преди 4 години
Винаги твърди, че е най-доброто онова, което той има или че вече не съществуват (не се произвеждат) такива неща, каквито той няма.Упорства с тези твърдения дори тогава, когато и малко дете вижда, че той лъже.Всъщност е крайно меркантилен, завистлив и много мързелив. Но се е вманиачил да твърди, че е по-по- и най- от всички.От такъв бягайте надалеч. Той обича само себе си, би ви ощетил и наранил тежко дори само за да си спести и най-дребното неудобство. В това отношение е психопат.
4
4
 
2
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Няма изключения.
3
2
 
11
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Наслаждавайте се на връзката си и не му мислете. Мисленето убива всяка връзка.
2
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Принципно жените са кофти характери, защото са лишени от представи за чест и достойнство. Те често прибягват до жалки манипулации, лишени от каквато и да е логика, с цел постигане на ефекта "мойто да бъде". Мотивът на такова поведение е комплексът за малоценност пред мъжа. Вероятно има изключения от тези норми при жените, но тези изключения само подкрепят правилото.
1
9
 
7
 
! Отговори
Важно! преди 4 години
Много ценна статия. Бих добавил и още един признак:Ако иска да обладае aнaлното ви отверстия, значи е мюсюлманин под прикритие. Има комплекс на водопроводчик който отплува канали.