Петър Михалчев учи на японска кухня в MasterChef

Ще има и неопитана чиния
23 мар 2020 14:32, Александър Попов
16
Петър Михалчев учи на японска кухня в MasterChef
Снимка: bTV
Във вторник от 21:00 часа Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще предизвикат всички 15 претенденти за титлата MasterChef на България с нова кутия. Скритото в нея направо ще ужаси Куин Чан, но пък ще зарадва Николай Маджаров – Файчето. 
 
Не толкова оптимистични реакции ще предизвика специалният урок на самурая в кухнята, който ще се стори като "сложна акробатика" на хоби-готвачите. А той ще ги предупреди, че наглед трудните техники, всъщност са най-лесното в рецептата му.
 
Не един и двама ще докажат таланта си, а други ще плачат от разочарование. Ще се стигне дори до там, че Chef Михалчев ще откаже да дегустира нечие ястие.
 
Гладиаторите ще влязат с хъс в кухнята на MasterChef, но бързо ентусиазмът им ще бъде „охладен“ от предизвикателство за време и комбинативност на знания, крито в кутията. Едни от тях ще потърсят вдъхновение в миналия си опит, други – в спомените, но взискателното жури ще анализира творбите само на трима, представили се най-добре. Те ще оценяват по много критерии като вкус, външен вид, техничност и актуалност на рецептата, както и оптимално използване на продуктите.
 
В стрес теста хоби-готвачите ще се нуждаят от ясна стратегия, за да не попаднат сред тримата, застрашени от елиминация. Тези, които не успеят да изпълнят заявката си, ще получат „сериозен шут“, а един ще рискува мястото си зад готварската банка на MasterChef.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: MasterChefПетър Михалчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Простащина, помия!
10
7
 
7
 
! Отговори
Японеца преди 4 години
Много неприятен тип е тоА, маниерите му са на кроманионец. Само некви пумии бърка...
9
0
 
10
 
! Отговори
Някой да каже преди 4 години
Какво стана с последната победителка, "пуФкавата" Радка Булман, която даже за много от продуктите не беше и чувала, ама я коронясаха за мастър. Нали мечтаеше със 100-те бона да си отворела капанче за цаца на морето/супер гурме/ или родата вече опука парите. *** то великите шефове на черпака можели от всяко дърво *** да направят - те ви Радка за пример.Иначе ми беше симпатична с простодушието си и не беше злобна.Ама пък мастър - реклама за "великата" тройка, че те са я научили.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Босфор ТВ спират предавания, за да ни зомбират допълнително за короната. Жалка история! Не ги бях гледал от 3-4 години, за мен Босфор ТВ и Домус ТВ не съществуват на моя телевизор. Сега като съм арестуван от 2 седмици се опитвам да гледам нещо и позяпах... ами сори, дори и арестуван пак няма да ви глледам глупостите, само искате да стресирате народа!
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За щастие има доста рецепти в нета до него не съм опрял поздравявам го с песента на Тодор Колев фалшив герой
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пешо е самурай колкото аз съм бела нинджа!
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 5 Знам че е от друго предаване, бе приятелю! Като стана въпрос за кулинарни предавания чрез тази тема и се сетих за тази oтрeпкa!
4
3
 
10
 
! Отговори
Go6o преди 4 години
До Анонимен Ти си пиян! Виктор е от друго предаване.
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Онова самозабравило се 26 годишно *** Виктор Ангелов, ако ми се развика така в ролята на главен готвач, така ще го избръмча у мутрата, че ще забрави да вика повече за цял живот.
2
0
 
8
 
! Отговори
Калоян преди 4 години
Ама какви са тарикати от бтв а :) Спряха рекламите и те с спряха всичката помия, та хората ептен да няма какво да гледат. Пускат някакви измислено извънредно студио, само да ни лъжат, че за да сме информирани. Истината е, че се дръпнаха рекламодателите и те са уж за народа, ама заради кинтите си спряха продукциите!
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Потресаващо важна новина!