Звездите, които потвърдиха любовта си в Instagram

Кои известни личности избраха социалните мрежи за новините
19 фев 2021 22:28, Теодора Драгоева
8
Звездите, които потвърдиха любовта си в Instagram
Снимка: БГНЕС
Напоследък сред знаменитостите е модерно да обявяват връзките си чрез своя обща снимка в Instagram. Миналата година този съвременен метод беше използван от Бен Афлек, Ариана Гранде, Меган Фокс, Нина Добрев, Чанинг Тейтъм и др.

Всички тези звезди направиха отношенията си със своята нова половинка „официални“ именно по този начин. От началото на тази година също вече има доста нови двойки-знаменитости, които обявиха, че са във връзка чрез Instagram.

Така направи и Кортни Кардашян, която обяви любовта си с барабаниста Травис Бейкър като пусна снимка, на която двамата се държат за ръце. Тя е написала до снимката думите: „Когато приятелите станат любовници.“ Оказа се, че Кортни и Травис с е познават отдавна, но наскоро връзката им е претърпяла метаморфоза и се е превърнала в нещо повече от приятелска.

Това се случи точно три дни след като нейният бивш любим Скот Дисик показа в социалните мрежи и то навръх Свети Валентин, че има нова любов в лицето на модела Амелия Грей Хамлин (една от дъщерите на актьорската двойка Хари Хамлин и Лиза Рина)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: двойказвезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сатанистите и педофилите в холивуд ви биват натрисани като "звезди" и модели за подражание. СЪБУДЕТЕ СЕ! И си пазете децата от тоя гнусен бълвоч.
4
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
връя!!!!!батърдисаха профила на Тръмп,обаче на тия ЛИГАВЩИНИ не посягат...."Който има "сиво" в главата си,нека го използва!"
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без публикация в инстаграм и татуировка в стил "Стамат и Минка 63г" с котва и русалки не се брои.
2
1
 
12
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Що, тия беэ истаграма не са ли важни
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами Николета Лозанова?