5 причини да тренираме

Защо е важен спортът?
7 мар 2017 21:21, Криси Табачка
2
5 причини да тренираме
Снимка: adidas

Работя много и често в края на деня единственото, което искам, е да си легна и да си почивам. В този момент обаче, едно малко гласче в ума ми напомня, че за да постигна състоянието „A feeling like no other“ вместо да се залежавам, трябва да тренирам.


Защо обаче е важно да тренираме? Какво ни носи спортът и защо всеки път, когато си помислим да се откажем, трябва да вземем екипировката си за спорт и да се заемем с един хубав крос? Ето моите пет причини защо е важно да тренирам.


1. Добра форма


Няма какво да се лъжем – всяка жена иска да има перфектно тяло. Искам да стегна мускулите си и да подобря издръжливостта си. Открих тичането, защото с него не просто успявам да постигна и двете, но и се чувствам една идея по-свързана с града, в който живея.


2. Енергия


От всички начини да „заредя батериите“, единствено тичането и спортът могат да ми помогнат с тази задача. Приливът на енергия след хубав крос е несравним, още повече, когато тичам сутрин. По този начин ще започнете деня с много повече енергия и работата и ежедневните задачи ще ви се сторят много по-лесни.


3. Тонус и добро настроение


Доказано е, че раздвижването и усещането на удовлетворение след тичане и спорт, като цяло, е основната причина да се чувстваме много по-добре, по-тонизирани и щастливи. Винаги предпочитам да започна деня по този начин, защото това се отразява не само на деня, но и на целия ми живот.


4. По-малко нерви


Забързаното съвременно ежедневие е натоварено и изпълнено с много и различни ситуации. Всеки човек знае, че колкото и да се ядоса, всичко сякаш изчезва, когато потичаме малко в парка и се насладим на природата. В крайна сметка не е случайно, че спортът е здраве – както физическо, така и емоционално такова. „A feeling like no other“ и по-малко нерви!

5. Отпускане


След по-голямо натоварване тялото ни се отпуска много по-добре. Откакто тичам усещам, че спя много по-пълноценно и дори се уча да релаксирам напълно. Удовлетворението след дълъг крос ми помага да се отпусна и буквално да забравя всичките си проблеми, а това е много важно за всеки човек. Не мога да пропусна и предимствата на маратонките, с които тичам, тъй като те носят главните ползи за удобството по време и комфорта след тичане – UltraBOOST X!


adidas Running представи най-новата версия на култовата обувка UltraBOOST, проектирана да осигури на жените бегачи най-великото им преживяване в тичането. Новите UltraBOOST X са върховото постижение на adidas в спортните обувки за жени. Те се напасват по уникалната форма на дамското стъпало.
Това са моите пет причини защо е важно да спортувам, да постигна това състояние „A feeling like no other“ и да водя по-пълноценен живот в града.

Специалното видео можете да видите в Tialoto.bg


2
Още по темата: спортTialotoAdidas
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
6
 
! Отговори
плянът преди 4 години
От ГМО няма отървне.Планът е да останат 200мил.земляни,от които 99%роби.