Овен, Риби... зодиите, които са най-самотни

Рибите изживяват самотата тежко и се опитват да я преборят
25 сеп 2018 15:00, Ивета Иванова
9
Овен, Риби... зодиите, които са най-самотни
Снимка: Pexels

Дева
Строги са към себе си и често критикуват другите. На хората не им е приятно постоянно някой да ги кара да се чувстват виновни, затова избягват да са около девите. Тези зодии остават сами и дори не могат да се насладят на собствената си компания, защото обвиняват и себе си. Трябва да са по-мили.

Козирог
Има моменти, в които те не могат да се разкрият пред другите и да позволят да са уязвими. Тази отдръпнатост причинява липса на интимност и заради нея козирозите трудно създават връзки. Трябва да не се страхуват да покажат себе си, никой няма да ги помисли за слаби.

Риби
Изживяват самотата много тежко и се опитват да я преборят. Превръщат негативните чувства в изкуство, разсейват се със свои хобита. Мечтаят, фантазират, за да не мислят за самотата. Много често се разочароват от хора, които са ги предали и затова затварят сърцето си и се изолират вкъщи.

Овен

Овните може да са много активни, но вътрешно често се чувстват сами и самотни. Животът им е забързан, имат грижи и се чувстват така сякаш са изгубили истинската връзка и истинския контакт с хората. Имат и периоди, в които си мислят, че всички са ги предали. По принцип обичат да са сред хора, но имат черни дни, в които не искат да виждат никого.

Другите две зодии вижте на teenproblem.net


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Риба на скара преди 1 година
Зодиите, които са най-смотани -всички останали.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЗА РИБИТЕ Е ВЯРНО
1
2
 
7
 
! Отговори
месара преди 1 година
даааааа, гарантирано от звездите!