Хороскопът тази седмица: Какво чака зодиите в любовта?

Какво вещаят звездите?
30 юли 2019 14:16, Ивета Иванова
0
Хороскопът тази седмица: Какво чака зодиите в любовта?
Снимка: Pexels

Овен

Привлекателни сте и неудържими. През тази седмица интересът към вас ще е забележим. Развитието на любовните ви отношения зависи почти изцяло от вас. Можете да прекратите съществуваща връзка, да започнете нова или да се порадвате на независимостта си. Слабо място ви е комуникацията. Не се впускайте в дълги и витиевати разговори.

Телец
 
Ще се случат нови събития, засягащи любовния ви живот. Вероятността да прекратите съществуваща връзка, макар и продължителна, не е за пренебрегване. Помислете още веднъж за причините, които ви подтикват към смелата крачка и, ако сте сигурни в себе си, не съжалявайте за нищо. Не се очертава начало на нова любовна афера.
 
Близнаци
 
Изненадващ ход на половинката ще ви впечатли. Той/тя ще набере достатъчно смелост и ще стартира разговор, целящ изясняване на отношенията. Не ви остава нищо друго, освен да „приемете ръкавицата“, дори да не сте готови за такава смела крачка. Ще се освободите от съмненията и връзката ви видимо ще се задълбочи.
 
Рак
 
След понеделник ще имате възможност да довършите стара тема, която е останала „отворена“. Ще уеднаквите позициите си с половинката и ще се успокоите. Ако ви хрумне, че по този случай трябва да му/й направите някакъв подарък, то постарайте се да е стойностен на емоции, а не скъп като цена.
 
Лъв
 
Слънцето във вашия знак буквално ви озарява. През тази седмица можете да си позволите всякакви волности. Дори най-ексцентричните ви постъпки ще получат одобрение. Единственото, което не бива да правите е умишлено да предизвиквате прояви на ревност и да тествате търпението на половинката си. Необвързаните може фронтално да се сблъскат с новата си любов.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари