Зодиите с чувство за хумор

Вижте кои са според астролозите
27 юли 2020 23:20, Екип на Tialoto.bg
7
Зодиите с чувство за хумор
Снимка: Pixabay

Астрологията може да ни разкрие повече за характера на дадена личност, включително и как реагира на шеги и закачки. Или иначе казано – има ли чувство за хумор или не.

Ето какво смятат астролозите.

Овен

Представителите на тази зодия имат страхотно чувство за хумор, но не всеки е готов да приеме техните по-грубовати шеги. Човекът Овен обича да дразни другите с предизвикателни закачки, коментари или шеговити забележки, които понякога са неприятни. Хората от този знак обичат да се обграждат от позитивни хора, които също имат добро чувство за хумор.

Телец

Телците не приемат всички вицове и шеги, които чуват от хората около себе си и не се колебаят да го покажат. Те не си падат по критиката, прикрита като шега, така че внимавайте! Иначе самите Телци обичат да се движат в забавни компании и като цяло също са склонни да разказват вицове, но такива, които осмиват обществото, в което живеят, както и политиците.

Близнаци

Тези хора обичат да се надсмиват над самите себе си. Понякога те са склонни да минават границата с шегите си, засягайки лични теми, свързани с интимния живот (собственият им или този на техния събеседник), употребата на вредни вещества и др. Когато става въпрос за остроумни вицове, определено Близнаците са замесени.

А дали хората се смеят на шегите на Козирога, или Рибите обичат шумни компании, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


7
Още от Ако щете - вярвайте
Как да изберем добър детски басейн?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
2
 
! Отговори
не сме зодии преди 2 седмици
не сме зодии
2
7
 
0
 
! Отговори
бърдак медия преди 2 седмици
какви жени,мъже се търсят,жените не са интересни спокойно в медийните среди холивуд,англия,германия помия медия колко живеят в собствените си вицове на комунистите от европа зведен прах боже фалшив блясък бетер надзор на банките са журналистите от медиите надзорна медия
1
2
 
3
 
! Отговори
не сме зодии преди 2 седмици
не сме зодии