Кои са сродните души на зодия Овен?

Ети три знака, с които си пасва най-добре
10 сеп 2020 21:50, Иванка Гъркова
0
Кои са сродните души на зодия Овен?
Снимка: Pixabay

Дръзки, спонтанни, страстни и решителни. Това са основните черти на хората от зодия Овен. Представителите на този огнен знак имат такъв характер, че трудно биха останали незабелязани. Каквото и да мислят за вас, ще ви го кажат без никакви притеснения.

Ако сте от Овните, които "вървят с рогата напред" и се чудите дали ще си паснете с някого, когото току що сте срещнали, то днешният материал е точно за вас. Астрологът Кларис Монахън разкрива кои стават за вашата бъдеща половинка.

Според специалиста, Овните нямат добра слава, защото са големи инати понякога. Някои смятат, че не разбират от романтика, но това въобще не е така. Те дават всичко от себе си, за да изградят стабилна връзка и открият правилния човек.

Монахън обяснява още, че зодиакалните знаци, които са най-съвместими с Овен, имат няколко общи черти. От една страна, те са склонни да бъдат директни относно това, което искат и имат нужда. Освен това си приличат по това, че са лоялни и разбират от това защо другият трябва да има собствена свобода и има време само за себе си.

„Всеки, който позволява на Овена да бъде себе си и не се намесва в мечтите и плановете му, е много важен за него“, казва  още тя.

Кои са сродните души на Овена?

Лъв (23 юли - 22 август)

Когато тези двамата се съберат, пламва силен огън. Овенът и Лъвът са еднакво чувствителни и имат свой подход към живота. Но държат да се чувстват достатъчно свободни и спокойни.

Лошото за връзката е, че както Овенът, така и Лъвът могат да бъдат егоцентрични понякога, което ги кара да спорят с часове. Въпреки всичко, те могат да разберат какво има в главтаа на другия и затова си пасват за двойка.

Представителите на кои други зодии са сродни души на Овена, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


0
Още от Ако щете - вярвайте
Рецептата Dnes: Паста пене "Алфредо"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари