Вашите сигнали в Helpbook: Тесни клетки във ветеринарна клиника

Отново проблеми с обработката на тревните площи през пролетта
3
Вашите сигнали в Helpbook: Тесни клетки във ветеринарна клиника
Снимка: Pixabay

В платформата на Helpbook.info ни изпратиха шокиращ сигнал относно действията на варненска ветеринарна клиника. Според разказа на очевидеца престоят на животните категорично не е съобразен с нуждите им- тесни пространства, мръсотия и ужасна миризма.

Основният повод обаче е друг- бременна котка била отведена във въпросната клиника от трето лице, което заплатило за кастрацията, която била извършена в последствие. Животното било върнато във видимо не добро състояние след операцията, което не се подобрява до този момент. Недоумяваме как и защо се е извършила такава интервенция в напреднала бременност, поради какви причини е било необходимо това и граничи ли с всякаква липса на хуманност?

Снимки на котката били засечени в социална мрежа, като под тях се четат благодарности и хвалебствени излияния, относно добре свършената работа по кастрацията. Авторът на сигнала направил многобройни опити да се свърже с организацията, но това така и не се увенчало с успех. „Моля да предприемете някакви действия, защото това, което правят е недопустимо и е крайно време за такива действия да се налагат солидни глоби, така както е в доста държави“, завършва сигналът.

И тази година се оказва, че има проблем с взимането на адекватни мерки за премахване на инсектите по тревните площи. Ето какво получихме: „Както всяка година междублоковите пространства в кв. Връбница гъмжат от кърлежи. Всяко прибиране от разходка с кучето е съпроводено с пощене на него и самите нас. Както всяка година пръскането за кърлежи беше изпреварено от затоплянето, а с това и тяхното размножаване. Кога предстои пръскане за тези вредители, а също така и окосяване на тревните площи?“

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: котка
Още от Общество
Белене, Ловеч... Българският павилион на Венецианското биенале повдига неудобната тема за ГУЛАГ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Така е преди 4 седмици
Никой няма право да кастрира бездомни котки.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Васил Терзиев какво работи, квартала е затрупан от ***, тази година не съм видял да оправят дупките, в подлеза на южния лампите не светят и в чешмите няма вода а е 30 градуса!
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Красота!

Спонсорирани публикации