Трябва ли да се срамувам, че съм инвестиционен банкер?

Кризата предизвика силен негативизъм в обществото към работещите във финансовия сектор
16 окт 2008 14:33,
3
Трябва ли да се срамувам, че съм инвестиционен банкер?
Джошуа Перски е финансист, загубил работата си заради финансовата криза. Сега търси ново професионално поприще. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Финансовата криза донесе мащабни проблеми в редица сектори в световната икономика.

Цените на имотите на много от големите пазари отбелязаха значителни понижения след своя пик през лятото миналата година; някои от най-големите инвестиционни банки фалираха или бяха погълнати от свои конкуренти; стотици хиляди служители от строителния, финансовия и други сектори загубиха работата си, което доведе някои от най-големите световни икономики до ръба на рецесия.

Всичко това има своето отражение и на микрониво – в офиса, в дома и ежедневието на отделния служител и неговото семейство.

Financial Times посвещава специална рубрика, в която читателите могат да поставят въпроси от работното си всекидневие и да потърсят мнението на аудиторията.

Вижте още


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
17
 
! Отговори
korleone преди 13 години
Га ядайте кюфтеана не ревайте,сеа крякате ! Нали искате Америка е те ни ебаа мамата !Ами да скиваме как ще се оправяме там е антифата.И стига с тия американци,на гол тумбак чифте пищови преди ни дърпаха на дъното руснаците те се оправиха ама ние що да сме стях нека да сме с американците и отново се сдобихме с дънно приспособление само дето няма да ни дадат акваланги и ша си дадем фира като стой та гледай.Много сме си умни ама ние си го заслужаваме-дано се окаже че не съм прав.Ама като гледам ква се е задала.
1
0
 
17
 
! Отговори
Spiro преди 13 години
"Трябва ли да се срамувам, че съм инвестиционен банкер?"Да, трябва !