Решават до дни за нов търг за магистрала "Тракия"

Преди дни от ЕК препоръчаха процедурите по търговете да бъдат прекратени и да бъдат насрочени нови
17 фев 2009 13:15,
6
Решават до дни за нов търг за магистрала "Тракия"
Снимка: Булфото

По всяка вероятност в близките дни ръководството на Националната агенция „Пътна инфраструктура“ (НАПИ) ще реши дали да бъдат проведени нови търгове за изпълнители на лотове 2, 3 и 4 на автомагистрала „Тракия“, каза изпълнителният директор на агенцията Янко Янков по време на транспортна конференция.

Той припомни, че с писмо преди няколко дни от Европейската комисия (ЕК) е препоръчано процедурите по въпросните търгове да бъдат прекратени и да бъдат насрочени нови.

Въз основа на това писмо, в което се казваше, че обявените условия по търговете са дискриминационни, Надзорният съвет на НАПИ е препоръчал на директора да прекрати тези процедури. В момента Янков разговаря с експерти по въпроса, заяви самият той.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ТАЯ МАГИСТРАЛА Я СТРОИ ТУРСКА ФИРМАПОЗНАЙТЕ КЪДЕ СА ПАРИТЕ ЗА ПЪТЯ.....В АНКАРА ВЕРОЯТНОЕТО ЗАЩО ЕС СПРЯ ПАРИТЕ,ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ФИНАНСИРАТ ТУРСКАТА ИКОНОМИКА
4
2
 
0
 
! Отговори
Ревизоро преди 15 години
Всички *** и крадци от НАПИ да отидат командировка в Хърватска и да се научат как се строи и с какви темпове. Там построиха за 10 години 1000км аутоцеста и то с такова качество, дето ние можем само да си мечтаем. Станахме за смях в Европа, но ще дойде Видов ден!
3
2
 
0
 
! Отговори
мислещ преди 15 години
Не ми трябват никакви търгове! Няма да плащам за магистрали с дупки, освен че плащам прекалено скъпи винетки !!!!
2
2
 
0
 
! Отговори
Драго преди 15 години
Кога ще напрадите търг и за магистрала "Хемус" - от Ябланица през В.Търново до Шумен? Непрекъснато ни занимавате само и единствено с магистрала "Тракия". България не свършва с път до морето от София до Бургас. Има и други пътуващи БЪЛГАРИ !!! Престанете да крадете,направете нещо и за обикновените хора, защото един ден на народа ще му прелее капката !!!
1
2
 
0
 
! Отговори
Братко преди 15 години
Абе вижда се , скоро няма да имаме цяла магистрала ...

Спонсорирани публикации