Няма резон да падне банковата тайна в КТБ!

Експерт: Едва ли ще има ефект от наемането на международна фирма за одит
18 май 2015 14:20, Екип на Bulgaria On Air
13
Няма резон да падне банковата тайна в КТБ!
Снимка: Bulgaria On Air

Финансов ефект от наемането на международна фирма, която да извърши одит на КТБ, едва ли ще има. Това прогнозира в ефира на България он ер финансовият анализатор Петър Илиев.

Той е категоричен, че няма резон в предложението да падне банковата тайна за КТБ.

Още вижте във видеото на Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Bulgaria ON AIRПетър Илиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Нито ще премахнат банковата тайна за КТБ, нито ще се резбере кои са в далаверата за грабежа. Съответно няма да има нито 1 осъден ефективно. Просто всички които са били във властта са участвали в създаването и опоскването на пирамидата КТБ. Прокуратурата и съда накрая ще довършат замазването на следите.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Десислава Атанасова да не е икономист ама и тя там залепена.Не е работата дали ще имаш нужния ценз а колко можеш да усукваш и лъжеш,когато те попитат.С такива хора държава не се прави.Виждам,че има достойни жени и мъже,които са им присърце съдбата на българите ама никой не ги допуска.Все едни и същи нищо ,че зад гърба си имат непристойни дела.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напратив, има резон да падне банковата тайна. Там отидоха доста обществени средства, затова никаква банкова тайна (става въпрос за депозити и кредити напремер над определена сума).Как стана ясно през 1997 кои са са кредитните милионери. Тогава можеше, сега защо не?
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че защо ни е международна фирма.И един човек горе -долу обучен може да им излови далаверите.Толкова са *** и прозрачни.Само желание да има.Нали не вярвате ,че имаме банкери от висок клас.
3
0
 
10
 
! Отговори
шщд преди 8 години
Къде беше тоя "експерт" да анализира нещата преди да стане това с КТБ?
2
3
 
9
 
! Отговори
Бисер преди 8 години
Няма да вземат международна фирма,защото ще им лъснат н......те г...е.Само вижте кои са сложили в комисията за одита.Слугинята на Боко, Атанасова,дето по нейно време от здравната каса бяха изчезнали някакви суми.Все техни хора.Онуй Каролев и то е същото със тоз на снимката.Чух едно негово интервю как ама така се крадяло по целия свят и така щяло да бъде.Жив алкохолик!! Сигурно за една ракия е готов да ги защитава.
1
2
 
15
 
! Отговори
GRN преди 8 години
На Петър - наздраве, на народа - супа за духане.

Спонсорирани публикации