Ще стане ли кръговата икономика стандарт за България?

Бизнесът има нужните механизмите за опазване на околната среда
29 юни 2017 22:30, Екип на Bloomberg
12
Ще стане ли кръговата икономика стандарт за България?
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Всички индустрии могат да имат позитивно влияние върху околната среда, независимо дали влиянието е директно, чрез внимателно използване на ресурси, или с продуктите, които произвеждат водят до спестяване на природни ресурси. Това каза Снежана Семова, Сен Гобен констракшън протъртис пред камерата на Bloomberg TV Bulgaria от форум "Екоиновации и градска среда"

Бизнесът разполага с всички нужните механизмите за финансиране и подпомагане на развитието на иновативни решения и нови технологии за опазване на околната среда, но трябва да се работи за по-широкото им прилагане, обясни събеседничката.

Вижте повече във видеото на Bloomberg TV Bulgaria 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
аман от терористи преди 6 години
МНого тежки жестоки увреждания се правят и с милиони холограмни скенери подържащи масови убиици разпространявани от ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНИ МИНИСТЕРСТВА И ВЕДОМСТВА.Залепени на предни стъкла вече с а увредили тежко много региони вкл до йоносфернат а охрана. монтирани на бандероли увреждат локални участъци ."Винетки2017" са комбинирани тежко терористични нагло престъпни и повреждат ноосферичната защита..
9
0
 
0
 
! Отговори
Горят земята скенери преди 6 години
В Момента Околната среда с е уврежда жестоко и завинаги с нагло вредни скенери монтирани на автомобили вместо доказано безвредни фарове жълти.НАгли престъпници принудиха стотици милиони водачи на МПС да увреждат 24 часа земята ни с включени фарове денем и нощем.ВЪпреки изричната забрана от ЗАКОНА.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние отдавна сме с кръгова икономика. Дори кръгла. Нула . А тая госпожа едва ли разбира какво говори, но и е заповядано да го каже
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте сега, тази госпожа ми се струва, че е представителна извадка на човек, притежаващ изключителни "меки умения" и никаква рационалност. Напоследък заради еропейската политкоректност такива ги нацвъкаха навсякъде из институции и министерства като ръководителки. Изглежда им писна да нанасят щети като обикновени чиновнички и решиха да им дадат шанс някой друг да работи вместо тях, докато те се правят че разбират какво говорят...
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кръгова икономика в смисъл? Европейски фондове --> Магистрали --> Заеми --> Още фондове --> Още магистрали --> Още заеми... Добре, че поне оня ламурунгер предния мистър президент се разкара, че можеше и да не ми издържи сърцето на толкова проЗЗЗтотия на едно място...
5
2
 
0
 
! Отговори
До 5 преди 6 години
Няма въпроси, но има очевидни заключения. Едно от тях е, че ти нищо не си разбрал и изобщо, много си зле.
4
1
 
4
 
! Отговори
Въпроси има ли? преди 6 години
Куклата на снимката използва казионни думи, без да вдява какво те означават. Става дума за принципа на последователността. На немски Nachhaltigkeitsprinzip. Идва от горското, ползват го и в икономиката. Можеш да отрежеш едно дърво само тогава, когато следващото вече е израснало. Или можеш да свършиш една работа, само когато си приключил с предишната. Въпроси има ли?
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ми е ясно що за жЕвотно е тази кръгова икономика, но за сега царува потребителската такава.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е крокодил, папагал е, типичен представител на социалдемократичната школа полит-трегери.На времето имаше идеологически дисциплини, които произвеждаха комунистически полит-трегери, днес е същото само фразите са различни.Това са изключително вредни сноби от постсоциалистически държави или работническите среди на капиталистическите страни.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И каква стана тя, все повече си говорим за комунизъм! Няма как да ми обясняваш за "кръгова икономика" и да не се подготвяш за планова!

Спонсорирани публикации