Ще стане ли кръговата икономика стандарт за България?

Бизнесът има нужните механизмите за опазване на околната среда
29 юни 2017 22:30, Екип на Bloomberg
12
Ще стане ли кръговата икономика стандарт за България?
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Всички индустрии могат да имат позитивно влияние върху околната среда, независимо дали влиянието е директно, чрез внимателно използване на ресурси, или с продуктите, които произвеждат водят до спестяване на природни ресурси. Това каза Снежана Семова, Сен Гобен констракшън протъртис пред камерата на Bloomberg TV Bulgaria от форум "Екоиновации и градска среда"

Бизнесът разполага с всички нужните механизмите за финансиране и подпомагане на развитието на иновативни решения и нови технологии за опазване на околната среда, но трябва да се работи за по-широкото им прилагане, обясни събеседничката.

Вижте повече във видеото на Bloomberg TV Bulgaria 


12
Още от
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
аман от терористи преди 10 месеца
МНого тежки жестоки увреждания се правят и с милиони холограмни скенери подържащи масови убиици разпространявани от ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНИ МИНИСТЕРСТВА И ВЕДОМСТВА.

Залепени на предни стъкла вече с а увредили тежко много региони вкл до йоносфернат а охрана. монтирани на бандероли увреждат локални участъци .
"Винетки2017" са комбинирани тежко терористични нагло престъпни и повреждат ноосферичната защита..
9
0
 
0
 
! Отговори
Горят земята скенери преди 10 месеца
В Момента Околната среда с е уврежда жестоко и завинаги с нагло вредни скенери монтирани на автомобили вместо доказано безвредни фарове жълти.
НАгли престъпници принудиха стотици милиони водачи на МПС да увреждат 24 часа земята ни с включени фарове денем и нощем.ВЪпреки изричната забрана от ЗАКОНА.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ние отдавна сме с кръгова икономика. Дори кръгла. Нула . А тая госпожа едва ли разбира какво говори, но и е заповядано да го каже
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вижте сега, тази госпожа ми се струва, че е представителна извадка на човек, притежаващ изключителни "меки умения" и никаква рационалност. Напоследък заради еропейската политкоректност такива ги нацвъкаха навсякъде из институции и министерства като ръководителки. Изглежда им писна да нанасят щети като обикновени чиновнички и решиха да им дадат шанс някой друг да работи вместо тях, докато те се правят че разбират какво говорят...
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кръгова икономика в смисъл? Европейски фондове --> Магистрали --> Заеми --> Още фондове --> Още магистрали --> Още заеми... Добре, че поне оня ламурунгер предния мистър президент се разкара, че можеше и да не ми издържи сърцето на толкова проЗЗЗтотия на едно място...
5
2
 
0
 
! Отговори
До 5 преди 10 месеца
Няма въпроси, но има очевидни заключения. Едно от тях е, че ти нищо не си разбрал и изобщо, много си зле.
4
1
 
3
 
! Отговори
Въпроси има ли? преди 10 месеца
Куклата на снимката използва казионни думи, без да вдява какво те означават. Става дума за принципа на последователността. На немски Nachhaltigkeitsprinzip. Идва от горското, ползват го и в икономиката. Можеш да отрежеш едно дърво само тогава, когато следващото вече е израснало. Или можеш да свършиш една работа, само когато си приключил с предишната. Въпроси има ли?
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не ми е ясно що за жЕвотно е тази кръгова икономика, но за сега царува потребителската такава.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не е крокодил, папагал е, типичен представител на социалдемократичната школа полит-трегери.На времето имаше идеологически дисциплини, които произвеждаха комунистически полит-трегери, днес е същото само фразите са различни.
Това са изключително вредни сноби от постсоциалистически държави или работническите среди на капиталистическите страни.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И каква стана тя, все повече си говорим за комунизъм! Няма как да ми обясняваш за "кръгова икономика" и да не се подготвяш за планова!