Shop.gladen.bg стартира онлайн магазин в партньорство с HIT

Богато разнообразие от хранителни продукти от цял свят и стоки за дома
Обновена: 12 май 2020 11:14 | 12 май 2020 09:50, Камелия Цветанова
1
Shop.gladen.bg стартира онлайн магазин в партньорство с HIT
Снимка: Shop.gladen.bg

Доставки на богато разнообразие от свежи и пакетирани храни, био продукти във всички категории, качествена козметика и много други стоки от цял свят предлага новият онлайн супермаркет Shop.gladen.bg. Той стартира на територията на София и региона в партньорство с известната верига хипермаркети HIT и вече приема активно поръчки.

От Shop.gladen.bg всеки може да поръча онлайн от дома си както свежи плодове и зеленчуци, месо и риба, млечни продукти, яйца, консерви и разнообразни продукти от всички хранителни категории, така и напитки, стоки, пособия и препарати за почистване на дома. Всички продукти се осигуряват от хипермаркетите HIT, които са известни с богатото си разнообразие на стоки от цял свят.

От онлайн супермаркета всеки може да поръча още продукти за най-малките - бебешки храни и напити, пелени и влажни кърпи, както и детска козметика и препарати. Създадена е и специална категория за поръчка на био продукти, както и за друга важна част от много домакинства – домашните любимци.

Доставките се извършват в рамките на един ден, в часовия диапазон между 09:00 и 21:30 часа, и са безплатни при поръчки над 100 лв. за района на София. Плащанията могат да бъдат направени  предварително онлайн с банкова карта или в брой при получаване на поръчката. 

Всички пратки с продукти се приготвят и комплектоват съобразно най-високите хигиенни изисквания, при стриктен контрол, и се дезинфекцират щателно преди да бъдат доставени до всеки един дом.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Баровеца-СФ преди 2 месеца
Какъв е този магазин HIT ?!?! Няма го на много места!