Три Био препарати за под - нежно действие и безкомпромисна хигиена

Защото чистотата е здраве, а здравето е немислимо без грижа към планетата, на която живеем
Обновена: 14 окт 2020 10:41 | 14 окт 2020 10:38,
Три Био препарати за под - нежно действие и безкомпромисна хигиена
Източник: Зизито БГ

Когато говорим за почистване на под, често споменаваме цялата артилерия от продукти: отделен препарат за фаянсови подове, отделен препарат за дърво, за ламинат, за линолеум, за камък и т.н. Още повече - в общия случай всеки един от тези продукти съдържа десетки силни химикали, алергизиращи съставки и опасни за природата субстанции.

Американският производител на екологично чисти препарати за бита Три Био обръща тенденцията, като представя своята уникална серия почистващи разтвори за под. Те са нежни към повърхностите, нежни към обитателите на дома и нежни към природата: защото през 21-ви век хигиената и устойчивото потребление вече не се изключват взаимно.

Какво представляват препаратите за под на Три Био, за какви цели са подходящи и какво е тяхното специфично действие? Научете повече в следващите редове.

Три Био: силата на пробиотичното почистване

Формулите на Три Био разчитат изцяло на силата на природата. Вместо силни и агресивни химически субстанции, те разграждат замърсителите по естествен начин: чрез използване на биологично активни микроорганизми. Пробиотичните и ензимните съставки на препаратите Три Био неутрализират замърсителите като буквално ги "разяждат" и премахват в дълбочина.

Препаратите на Три Био притежават Еко етикет на ЕС и ECO GREEN сертификат. Те не съдържат фосфати, хлорни избелващи вещества, абразивни субстанции, парфюми, оцветители, токсични вещества или алергени. 100% хипоалергичните им съставки са гаранция за една по-безопасна алтернатива на агресивните химически агенти.

Тази алтернатива обаче не идва за сметка на ефективността, а точно обратното: пробиотичното почистване е доказано по-дълбоко, ефективно и дългосрочно от стандартното обработване с обикновени препарати.

Три Био препарати за под - нежно действие и безкомпромисна хигиена
Източник: Зизито БГ

Три Био препарати за под: навсякъде, по всяко време

Каталогът на американския бранд Три Био предлага няколко отделни продукта, разработени за пошивена ефективност върху различни видове повърхности. Сред най-популярните продукти на марката можем да посочим именно:

  • Пробиотичен препарат за под, безвреден за домашните любимци. Специално разработената формула има за цел да гарантира 100% безопасност за домовете с домашен любимец, бебе или малко дете. С други думи, този препарат е безопасен при попадане в устата и устната кухина. Той премахва вредните бактерии и упоритите миризми, като създава здравословна микрофлора върху всеки вид повърхност - от дърво до камък, фаянс и др.
  • Пробиотичен препарат за ламинирани подове, създаден не само да почисти безупречно, а и да удължи живота на този вид повърхности. Обогатената пробиотична формула предпазва от нежеланата влага, като прониква дълбоко в порите на повърхността и подхранва материята. Защитата на повърхността продължава дни и седмици след третирането, като в този период се гарантира също така контрол на миризмите и баланс на микроорганичната флора върху пода.
  • Универсален пробиотичен препарат за под, подходящ както за дома, така и за различни търговски или публични помещения. Той премахва успешно дори най-дълбоките и упорити мръсотии нежно и ефективно. Препоръчва се като безопасна алтернатива за хора, страдащи от астма или алергии, а формулата му е 100% биоразградима, с грижа към околната среда.
  • Био почистващ препарат за индустриални подове в комбинация с Био препарат за почистване на лобита, ескалатори, асансьори, стълбища е перфектното решение за бизнеса. Освен 100% естествено премахване на биологични и механични замърсявания, индустриалните препарати на Три Био стимулират отговорното отношение на бизнеса към проблема за замърсяването на околната среда.

Три Био препарати за под - нежно действие и безкомпромисна хигиена
Източник: Зизито БГ

Друг продукт, който бихте могли да използвате за пода у дома или в офиса е Универсалният препарат 3в1 на Три Био, който обработва успешно кухня, баня и подове - без да наранява повърхностите, без да алергизира средата и без да оставя отпечатък върху планетата.

Препаратите на Три Био вече и в България

Каталогът на Три Био отдавна печели доверието на потребители по цялото земно кълбо, включително САЩ, Русия и Европа.

Официален дистрибутор на американската марка за България е Зизито БГ. Препаратите могат да бъдат открити както в официалния уебсайт на търговеца, така и в множество от добрите обекти, част търговската мрежа в страната. 

Защото чистотата е здраве, а здравето е немислимо без грижа към планетата, на която живеем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Имиджова публикация

Още от

Спонсорирани публикации