100% cashback по кредитните карти Visa от Fibank

Томбола с 5 награди е подготвила банката до 14 август
Обновена: 29 юни 2022 11:11 | 29 юни 2022 11:05, Анисия Иванова
100% cashback по кредитните карти Visa от Fibank
Снимка: Fibank

До 14 август 2022 г. всички притежатели на кредитни карти Visa от Fibank (Първа инвестиционна банка) могат да спечелят 5 награди от 100% cashback на трансакциите, направени в периода на кампанията.

За целта клиентите на банката - физически лица, трябва да извършат поне 15 трансакции, а след изтеглянето на томбола печелившите ще получат cashback, който е равен на сумата на всички плащания в периода на кампанията до максимум 4000 лв.

В сезона на отпуските и почивките кредитните карти Visa от Fibank са незаменим помощник на семейния бюджет. Те предлагат бързи и удобни безконтактни разплащания навсякъде по света и 45 дни безлихвен гратисен период.

Пазаруването в интернет с тях е защитено с 3D парола, а клиентите могат да се абонират за получаване на уведомления с услугата „SMS съобщение за авторизации с банкови карти“. Първа инвестиционна банка предоставя възможност за сключване на застраховка „FiHealth Протект", която е безплатна за първата година.

До края на годината е активна и промоционалната кампания на ПИБ за издаване на нови кредитни карти. Условията са повече от примамливи – картите са без такса поддръжка за първата година и без годишна такса за всяка следваща година. Всички карти ползват и допълнителните предимствакато: безплатни застраховки, атрактивен cashback, отстъпка в booking.com и много други.
 


Още по темата: FibankVisa
Още от