Lada Niva с тунинг, не руски – украински

Тунингованата Niva вече събра хиляди положителни отзиви в нета
12 май 2015 20:45,
36
Lada Niva с тунинг, не руски – украински
Снимка: drive2

Niva е сред успешните модели на руската марка Lada, но подобно на останалата й гама от предложения не може да се похвали с особени новости в дизайна през жизнения си цикъл.

Вероятно затова в Украйна се заеха да префасонират проходимия модел, залагайки на модерни и нови технологии. За проекта не се знае почти нищо, но пък за сметка на това са налични доста снимки.

От кадрите се виждат напълно нови предна и задна части, оборудвани с масивни метални елементи. Броните са премахнати, като са заменени от ролбар, а светлините са изцяло LED. Добавени са също така нови джанти и хромиран накрайник на ауспуха.

Руският сайт drive2, който разпространи фотографиите, не съобщава за доработки по механиката на модела. Не е ясно също така дали има промени в интериора.

Тунингованата от украинци Niva вече събра хиляди положителни отзиви в интернет, като се очаква скоро създаделите й да изнесат допълнителна информация.

Още снимки вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
До анонимен 3 преди 5 години
Ако красива госпожица ти прави услуга на определена цена, ти ще ходиш ли да разкрасяваш Марчето, което ще ти струва даже по скъпо. Руснаците произвеждат това, което не се произвежда другаде. Казват, че руските ракетни двигатели били толкова красиви, че американските естети се изтрепвали да ги купуват. Нивата е супер и Мерцедесът и БМВ също., само че изпълняват различни функции. На лош път Нива, на асфалтиран, не от Бойко, Мерцедес.
28
6
 
9
 
! Отговори
емилчо преди 8 години
Тази Нива е по-зле от Лего автомобил зглобен от
27
0
 
10
 
! Отговори
до русофил преди 8 години
Ей глиган,що се излагаш бе.Нямало други автомобили с постоянно 4x4.Ти ненормален ли си бе?
26
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До НеутраленТъп си като градинска лейка! Кара НИВА от 5 години и няма да е заменя и за скапан мерцедес! Не съм имал никакви проблеми. Не случайно при комунизма които имаше Нива се зачисляваше в военното окръжие при нужда могад да я вземат военните от него.
25
2
 
1
 
! Отговори
Друг русофил преди 8 години
До майнатаДа си беше довършил мисълта! "...знам го от личен опит и то - многократен". Можеш да спестиш някоя неприятна подробност, как си се изпуснал, как са те мили с маркуч и т.н. ХАЙДЕ ИЗМИСЛЕТЕ НЕЩО НОВО, МАНДАВОШКИ!Защо хората с гордост споменават колко години не са сменяли модел на Ролс Ройс?
24
14
 
7
 
! Отговори
русофил преди 8 години
Нивата не е родена за нормален път. Но за ловци,полицаи,аварийни служби,охранители и фермери е незаменима! От както се прави нива няма аналог в света! Няма друга машина с постояно задвижвани 4х4 колела!
23
14
 
17
 
! Отговори
без съмнение преди 8 години
Няма Украйна. Има руснаци, поробени от фашистката хунта в Куев.
22
7
 
16
 
! Отговори
Неутрален преди 8 години
27 ако не беше русофил нямаше да ти хареса.Тази кола не става за изминаване на 50км по нормален път,винаги ,когато съм пътувал съм имал поне 3 или 5 пропуснати повиквания по тел..От както я купих до продажбата не съм сменил само задния диференциал .
21
16
 
11
 
! Отговори
русофил преди 8 години
Защо да променяш нещо което работи и върши работа!?Карал съм най- последната версия нива с най- новото табло и електронен *** на газта,пълна инжекция,доста неща са пипнати и машината беше невероятна с турските гуми е непобедима! Просто няма спиране като трактори в най зверската кал!
20
0
 
14
 
! Отговори
Неутрален преди 8 години
Нивата е подходяща за райони като Смолян или Доспат.Много проходима и толкова.Като бивш собственик, много се чудя,как не промениха нищо братушките.30г.-НИЩО
19
2
 
14
 
! Отговори
русофил преди 8 години
Х6 та може да е голяма га**рия ,но като внедорожник е една голяма 0 пред ладата. Излезе ли извън пътя бавареца няма щанс!
18
3
 
8
 
! Отговори
майната преди 8 години
До АнонименВодката не прощава.
17
2
 
6
 
! Отговори
БМВ Х6 преди 8 години
Продавам Х6 - та, ще купувам тази ...
16
9
 
11
 
! Отговори
майната преди 8 години
Уникално грозна тухла.
15
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Краварка Дуся,сдела рекорд,девятъй месец ,васмой аборт.Григорий Кузмич,какой тъй пич,ва имя мира,прапил Масквич.
14
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Укрите са най-тъпите хора на планетата.Имат най-плодородната земя в Европа, залежи на руда,в допълнение те бяха най-индустриализираната част от бившия СССР.Да споменем само, че там е завода и технологията на най-големия самолетсъздаван някога.Тези умници пропиляха всичко ей така с лека ръка заради мерака да ходятда чистят тоалетните в европа.А можеха да създадат индустрия конурентна на тази в Германия и Франция
13
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прекрасна кола.махнах и задните седалки и с нея изхвърлям боклукха на кравите.Зимно време не боксува защото е нискооборотна.
12
3
 
9
 
! Отговори
свинаря преди 8 години
До 17Новата Нива има хидравлика. На втория,третия месец страничното сръкло почва са пада и трябва да се подпре с отверка,скоростния лост се чупи и свигателя е по лош от стария модел. Иначе е перфектната кола за гористи местности,защото не ти е жал за нея
11
3
 
5
 
! Отговори
Браво умни украинци преди 8 години
Ведснага си купувам от Украйна , такава!!!!Имал съм Нива и е много добра и здрава кола. .Само е малко тромава и с тежък волан!Дано са отстранили тоя недостатък , украинците.
10
7
 
4
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 8 години
До:,,".....Ха-ха-ха, абе, вие путлерасите вече съвсем откачихте с главите от тая пуста любов към КЛЕТА МАЙКА РУСИЯ бе :) До такава степен сте заслепени, че на ОЧЕВАДНО грозното викате, че е красиво, само защото е съветско ..- такова боготворене, такава любов, по-големи русофили от самите руснаци станахте...''А ТИ отдалеч си личи че си бил заедно със МАКАРЕВИЧ НА КОНЦЕРТА ОНЗИ ДЕН В ХАРКОВ когато пиян е боботел нещо несвързано та един укропски комбат първо го ударил с юмрук в лицето а после му