Пак обстрелваха наш влак с камъни, раниха тежко кондуктор

Инцидентът е станал на 29 декември; кондуктор е с рана на главата, стъкла са влезли в едното му око
3 яну 2008 10:34,
25
Пак обстрелваха наш влак с камъни, раниха тежко кондуктор
Камъните, хвърлени по влака, този път едва не убиха човек. Снимка: Булфото

Кондуктор пострада тежко при поредния случай на замерян с камъни влак, съобщиха от БДЖ.

На 29-ти декември 2007 г., събота, около 21:45 ч. пътнически влак № 16108 от Добринище до Септември е бил замерян с камъни от неизвестни извършители в района на гара Велинград.

Вследствие на това тежко е пострадал кондукторът Красимир Кръстев, обслужващ влака.

Той е с разкъсна рана на челото, получена от хвърления камък и летящите стъкла, частици от които са попаднали и в дясното му око. 

Влаковият персонал е повикал спешна медицинска помощ и пострадалият служител на „Български държавни железници” ЕАД е бил незабавно откаран в болницата в град Велинград за получаване на първа медицинска помощ.

По-късно през нощта, в Окръжната  болница в град Пазарджик, дясното му око е оперирано по спешност. Операцията е минала успешно, но за момента все още не е ясно дали ще има бъдещи усложнения.

Хвърленият камък е счупил и първото стъкло на първият вагон на пътническата композиция.

Транспортна полиция е уведомена за случая и в момента се води разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
tuk ste golemi patrioti a v sasednia forum vseki plue vsichko balgarsko???Bezumni mnenia !
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Няма отърване от ***,те са по-бетер от ***!
22
0
 
0
 
! Отговори
Чунга Чанга преди 16 години
*** ви мръсно ***!Де е бай Тодор да ви скъса чернит мръсни *** от бой!
21
0
 
0
 
! Отговори
pugguk преди 16 години
vse *** ni vinovni a gledali li ste se kakvi ste pokrai futbolni ma4ovevse edno ne sum vijdal da letqt kum men bireni butilki ot razli4ni ULTRASIsuglasen sum na sapun zaedno s tiq ot stadiona i te nikva faida i ot tqh
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
е може да не са *** бе , а да са българи - и тогава пак да викаме - *** , на лой и т.н.
19
0
 
0
 
! Отговори
Petar Pavlov преди 16 години
Kude e sega Adolf Shikelgruber, kude e tozi charodei?? Da gi natovari na vagoni i v edin lager kato Aushwitz da gi stopi na sapun???? Do edin - bez izkljuchenie!!!!
18
0
 
0
 
! Отговори
- преди 16 години
nomer 17 -> dobre kazano!!
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Тези хора които нищо не градят, а само крадат и унищожават е време да ги изпратим на защитните организации, които за да търкалят едни пари се правят на много загрижени за малцинствата, а не правят сметка, че потърпевшите от тяхната простотия стават все повече и повече. Управниците и тия които могат все пак нещо да променят един път завинаги трябва да разберат, че няма по неуправляемо животно от простия и глупавия. Това е напаст за страната и вместо да се толерират и да им се дават пари ей така да ги хванат и работа да свършат. Спокойно могат да чистят снега листата, да копат по градинките и по някакъв начин да са ангажирани в облагодетелстването на селото им, града им и да не чакат на готово. Тяхните золуми и наглост превишават всички норми. Не е ли подсъдно да рушиш чужда собственост а?
16
0
 
0
 
! Отговори
пиф преди 16 години
По неофициални данни броят на *** е около 1 милион и 200 хиляди, като 1/2 от тях живеят на социални помощи, 1/4 "работят" в строителството и 1/4 са безработни, като други ги издържат (говориме за работоспособното *** население без образование до 3-ти клас), нека политиците имъдруват проблема с тях, защото са много опасни бре
15
0
 
0
 
! Отговори
tosun bey преди 16 години
Докога ще търпим гаврата на шепа *** !!!Българи,идва най-българския празник след два месеца.Нека да го посрещнем достойно !!!
14
0
 
0
 
! Отговори
Ivo преди 16 години
След 10 години ще е страшно!!!! Сега неофициално са 800 000 !!!!!!!!!!!!!! Държавата трябва да спасява българите в България възможно най-скоро!!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
един изход имаме с *** ,,,да ги натоварим на влакове и ИЗПРОВОДИМ В ИНДИЯ!!!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
добре де, аз се чудя какъв им е мотива на тези *** да мятат камъни?? малко ми прилича на древен обичай където *** прогонват голямото зло от земите си!!! или просто са против индустриализацията!! :):):):):):)
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
и аз съм за стреляне по месо по сганта!
10
0
 
0
 
! Отговори
Данила преди 16 години
Абе тия от транспортна полиция за какво получават пари? Аз и друг път съм писал - по 2 автоматчика на влак, с по 2-3 пълнителя, няма нужда да стрелят на месо, да им пуснат един ред с Калаша над главите, да знаят че някой все пак го е грижа за нещо в тази държава...Защото парите и за лечението на кондуктора и за нови стъкла на вагоните ще са от нашите данъци. Отделно дето ги храниме тия *** да се размножават като зайци с благословията на властимащите.
9
0
 
0
 
! Отговори
Ivo преди 16 години
додо , абе държава незнам, ама имаме родина - България, за която са умирали хилияди и милиони българи, а ние ще я оставим да я заробят пак!
8
0
 
0
 
! Отговори
DODO преди 16 години
ИМАМЕ ЛИ ДЪРЖАВА?????????????
7
0
 
0
 
! Отговори
Ivo преди 16 години
Ами вече е време да спрем *** на България!!!!!
6
0
 
0
 
! Отговори
erov преди 16 години
Къде ли е сега г-н Министъра на Вътрешните работи,незнам?В интерес на истината имаше подобни случаи и преди демокрацията да изгрее по нашите земи.Обаче,милицията много бързо ги откриваше и съда много бързо ги осъждаше.Срещу бруталното поведение на неосъзнатата *** ***,трябва също такова отношение на власт имащите.Но ,за съжаление, докато големи ромски маси гласуват за тях, така ще е!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ха ха ха ,че това не е новина *** го правят редовно... блокират релсите и хвърлят камъни по влаковете... Та това в някой раьони си е направо *** традиция от години...