Миньор съди МВР

Кольо Колев бе бит от полицията през юли миналата година по време на протестите в мини "Марица-изток"
22 яну 2008 08:53,
19
Миньор съди МВР
Снимка: Булфото

Софийският градски съд ще гледа делото на миньора Кольо Колев срещу МВР.

Мъжът пострада през юли миналата година по време на протестите в мини "Марица-изток", а искът му е за 15 000 лв.
Dnes.bg припомня, че Колев бе ранен при стълкновенията между протестиращите миньори и органите на реда.

Тогава от МВР твърдяха, че не те са удряли миньора, а той сам е пострадал, като си блъскал главата в асфалта.

От КНСБ обаче представиха видеозапис, от който е видно как полицаите просват Колев на земята и той си удря главата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
Затаете дъх:"Тъкмят условна присъда за следовател, взел подкуп" / DnesBg
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Кой става полицай? Тоя ,който за нищо друго не става... Това е най-тъпата прослойка на обществото.. И не е от сега още през комунизма се разказваха вицове за тъпите милиционери... А когато облечеш във власт *** човек очаквай много големи простотии.. Българския полицай мачка само и единствено добрите Българи.. Никога не бият крадливия ***.. Или мутрите или мафията- те са им приятели... Но виж да прибиеш репортер или ученик или студент да не говорим за протестиращ работник това май е големия им кеф... Ето няколко примера за полицейска тъпота... Преди 3 месеца чета в в-к. Труд как след три месеца следене в някакво Софийско село със СРС-та огромен полицейски екип заловили саксия с Трева!!!! Или пък в студентски град хванали след мащабна акция студент с 10гр.трева !!! А на 2 километра от студенски град работят на пълни обороти 100 публични дома!!!
16
0
 
0
 
! Отговори
Bravo na No: 14 преди 16 години
Bravo na No: 14
15
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
Аз само ще направя едно малко обобщение, без да коментирам:1/полицаи, които НЕ изпълняват служебни задължения застреляха гъбар във Велинградско - колко години затвор е ефективната им присъда?2/полицай, изнасилва непълнолетна в Слънчев бряг - колко години е ефективната му присъда?3/полицаи набиват миньор при законни синдикални действия - да видим какви ще са наказанията им...4/Полицаи утрепват една мутра - влизат в затвора ефективно!Кого пази системата? Чии интереси отстоява тя?
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Когато протестираха *** в София с прътове и кирки, полицията не ги пипна и само гледа безучастно. Защо не биха *** тогава, а налитат да бият Българи.
13
0
 
0
 
! Отговори
d.mraz преди 16 години
За мен най - некадърните,*** и прости стават полицаи.След случая"Чората",този с миньора, с главния секретар и т.н.Трябва да бъде закрито цялото МВР. Работата им ще се поеме от мафията и резултати ще бъдат на лице за по малко от месец./а дали няма да се припокрият едните и другите?/
12
0
 
0
 
! Отговори
do moner 9 преди 16 години
Съгласен съм с тебе напълно! Браво за добрия коментар!
11
0
 
0
 
! Отговори
Ivan Slavov преди 16 години
Когато протестираха *** в София с прътове и кирки, полицията не ги пипна и само гледа безучастно. Защо не биха *** тогава, а налитат да бият Българи. Мисля че от МВР трябва да насочат гнева и агресията си към истинските вредители в обществото. Това е! Нямам повече какво да кажа.
10
0
 
0
 
! Отговори
isen преди 16 години
Карам си колелото по софийска улица.Изведнъж вурху мен връхлита як полицай иза малко да ме събори на земята.При въпроса ми ,какво става,той най-арогантно да не описвам с какви изрази ми съобщава ,че съм песякал полицейска линия.Питам кое точно обозначава тази линия,а той ми отговаря:виждаш ли този мотоциклет там.Действително имаше такъв спрян на половин метър от бордюра.Аз естествено възразих и пожелах да видя началника му.Пристигна един офицер и добре,че имаше двама души които потвърдиха думите ми иначе щях да стана жертва на полицейско насилие.От хватката на този "юнак " имах синини по ръката дълго време.Апропо,като видяха ,че имам свидетели полицаите ми се извиниха за грубостта си,като посочиха че са притеснени от някакъв инцидент/така и не разбрах какъв/наблизо .Каточели такива действия им са по- повкуса.
9
0
 
0
 
! Отговори
anonimko преди 16 години
а за *** които неотдавна миналата година се разхождаха със сопи и брадви и крещяха смърт на "***"какво ще ккажете,а?какво им направи полицията?нищо нали май излиза че полицаите тогава са били за бои
8
0
 
0
 
! Отговори
Палка преди 16 години
Разбира се, че полицаите са прави. От къде на къде на който му хрумне, ще блокира пътищата! Какво са му виновни другите хора? Да си блокират министерството, началниците. Като бързам за работа, за болницата, за където и да е, какво ще ми блокират! А колкото до записа, според мен МИНЬОРЪТ СИ УДРЯШЕ ГЛАВАТА САМ, а не полицията. Навсякъде по света полицията бие за такива работи. И то яко бие, гледайте новините.
7
0
 
0
 
! Отговори
PS преди 16 години
Държава ***..
6
0
 
0
 
! Отговори
we преди 16 години
САМО ТАКА!!!!!НИКАКВА ПРОШКА!!!!!!!А номер 3 е милиционер - 100%!!!! ***
5
0
 
0
 
! Отговори
we преди 16 години
САМО ТАКА!!!!!НИКАКВА ПРОШКА!!!!!!!А номер 3 е милиционер - 100%!!!! ***
4
0
 
0
 
! Отговори
me преди 16 години
.. няма по-големи смешници от т'ва министерство .... другари, стига с тези комунистически методи ... в ЕС сме вече ... дано да Ви скъсат задниците ...
3
0
 
0
 
! Отговори
kiroooooo преди 16 години
решиха, че всичко им е позволено, могат да затварят питища ей така....евала на полицията! бой бой и пак бой за такива хора!
2
0
 
0
 
! Отговори
Kolega преди 16 години
Skusaj im kojata..i az misliq da napravq sashtoto...That's the way I'm doing: MONEY FOR NOTHING CHECKS FOR FREE.... ;)))
1
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
Според разпространеният в медиите запис, ако той е автентичен, да- миньорът НЕ СИ удря главата САМ! Да видим какво ще реши другарският съд:)