Пиратка откъсна пръст на дете

Инцидентът с 11-годишното момче е станал в столичния квартал "Лозенец"
31 мар 2008 15:59,
18
Пиратка откъсна пръст на дете
Снимка: Булфото

11-годишно момче пострада след като в ръката му се пръсна пиратка.

Инцидентът е станал в ранния след обед в квартал "Лозенец" близо до Националната природо-математическа гимназия на ул. "Бигла".

По първоначални данни пиратката е откъснала един от пръстите на момчето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
сладурана №1 преди 14 години
до: 7 & 8Вие безумни и прости хора, стига сте обвинявали, защото не знаете за цялата случка, нали?Не знаете че детето е било на гости на приятел и съученик.ДРУГОТО момче е ЗАПАЛИЛО пиратката и я е дало на мамчето.Пиратка гръмнала и......инцидентът е готов.А с тоя акъл дето имате, един ден Вашите деца ще постъпят още по-глупаво с нещо още по-опасно!
16
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
много съжалявам, но вие сте и .Първо прочетете какво пише съоченик на момчето, че то не е запалило пиратката, а негов приятел. Зщото той я пали и я дава в ръцете на детето. Аз го познавам от както се е родило, познавам и родителите ме. Това момче е много кротко и възпитано, същото мога да кажа и за родителите. Те нямат никаква вина, тъй като това става в дома на негов приятел и съученик.Преди да съдим някого трябва да го опознаем.Най- лесно е да обиждаме и да натрупваме повече болка в сърцето на хора, които не го заслужават. Съгласна съм, че има кретенчета, които вършат лоши неща, но това детенце, което пострада толкова жестоко не е от тях, Уверявам ви в това. И когато прочете вашият коментар, и малката НАДЕЖДА , която имаше угасна.САМО ДА вИ КАЖА, ТОЙ НЕ Е МАЛКО РАЗГЛЕЗЕНО КРЕТЕНЧЕ, НО ОТ ТАКОВА ПОСТРАДА!
15
0
 
1
 
! Отговори
АЗ СЪМ ТОЗИ С ПИРАТК преди 16 години
операцив си беше много успешна :) а за праста те ше ми го опраят !!!
14
0
 
1
 
! Отговори
stoyanova преди 16 години
Аз съм майка на две момчета на 11 и 15 години.Забранили сме им да играят с . в момента има в къщи - останали от нова година.Знаят къде стоят ,но без присъствието на единият родител не се пипат.Но, нека не прозвучи самохвално,вместо да се отдавам ИЗЦЯЛО на приятелки и забързана в ежедневието да обикалам кръчми и магазини стях,аз никога не пропускам да намеря време да говоря с децата за опасните неща в живота.Ние сме виновни.Възпитанието на родителите към децата нещо куца.Аз съм присъствала на разговор между родител и дете,което е било ударено от друго.ЩОМ ТЕ БИЯТ И ТИ БИЙ.на къде вървим във възпитанието
13
0
 
1
 
! Отговори
тайна преди 16 години
на 1април ми разказа друг съученик , че той е запалил пиратката , почнал да бяга и му казал да бяга , но той си помислил , че идва някакъв човек , взел я е и му гръмнала в ръката. :( не се базикам истина е.на 31 март е бил на операция и не била успешна и му отрязали пръста, било е много болезнено и са е само на болко оспокояващи и вика много от болка.дано се оправи.и сега е само на болко успокояващи и пак вика много от болка. :(
12
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 16 години
Като си била на 11 години едва ли си мислила за последствията.А "тоя джип" едва ли би го карало едно 11 годишно хлапе.
11
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
В случая всички имат вина. И родителите и продавачите които са му продали пиратката... но и самото дете! Това че е на 11 не е оправдание да не мисли с главата си. Щото ако сега не се научи и на 21 няма да мисли! Ама тогава вече ще е опсано и за другите хора! Щото я си го представете това хлапе качено на мощен джип, а?! Тогава вече ще е страшно!!!
10
0
 
1
 
! Отговори
qs преди 16 години
Nito deteto nito ruditelite mu sa vinovni a tzelia narod. Opa gre6ka STADO s robskia si mantalitet do kade stignahte. Sasipahte stranata kumiri sa vi razni 4algari i boikovtzi. NARODE VZEMI SE V RATZE VREME E ZA PROMIANA!!!!
9
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
по принцип сте прави, но мислите ли, че едно 11-год. детеможе да носи голяма отговорност за действията си? По скоро мисля, че родителите не си вършат работата и оставят децата си да правят каквото си поискат :( Родителите и безхаберието им е виновно, не дечицата.
8
1
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Писна ми от малки разглезени кретенчета. Жалко, че не му е откъснала и главата. А вие другите дето сте толкова снизходителни към кретенизма дали щяхте да мислите така ако келешчето с "невинните си детски забавленийца" беше наранило вашето дете?! Утре като това същото се качи в някоя мощна кола и размаже на централен софийски булевард невръстната ви дъщеря пак ли ще сте снизходителни?! Като извади "на игра" нож в училище и наръга някой може би пак ще е горкото детенце. Айде стига глупости! Да, и ние сме били на по 11 години, но имахме далеч по-нормални и безопасни интереси.
7
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
da po4nat da gi pravqt malko po-silni tezi piratki, 4e da im kusat rucete....decata po domovete nqmat kakvo da qdat a tiq kreten4eta....gurmqt kato taliban4eta....
6
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Искам да ви попитам вие като сте били на 11 години имали ли сте акъл?Далбоко се съмнявам!!!!
5
0
 
1
 
! Отговори
i преди 16 години
abe 1 ti si mnogo prost ami ako tova e tvoeto dete a.
4
0
 
1
 
! Отговори
windyar преди 16 години
Стига бе хора! Все едно не сте правили грешки през живота си, все едно мн праволинейни сте били, все едно не сте вършили върховни глупоасти с мисълта "Нищо няма да ми се случи". Било е малко 11 годишно момче. Да няма още акъл - нормално е. Новината не е глупава....така други може би ще се поучат.
3
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Тъпите хора не се учат от грешките си, нормалните хора не повтарят грешките си, а умните се учат от грешките на първите две групи. Ако това дете има акъл, повече няма да си играе с , а всичките му приятели и познати, ще се замислят преди да си купат такова нещо. Жестоко, но и без това живеем в джунгла. Който е умен ще се приспособи, който е силен ще победи, а който е *** и слаб, няма да оцелее.
2
0
 
1
 
! Отговори
lokster преди 16 години
Еми като е имало кой да му продаде ...
1
0
 
1
 
! Отговори
Зигич преди 16 години
като няма акъл, кой му е виновен ... айде стига глупави новини ...