Разбиха група еврофалшификатори

Задържана е престъпна група, печатала фалшиви евробанкноти; полицай им помагал
10 юни 2008 12:44,
6
Разбиха група еврофалшификатори
Снимка: Булфото

Задържана е престъпна група, печатала фалшиви евробанкноти, съобщи заместник-градският прокурор на София Роман Василев. По думите му, в групата са участвали петима души.

Задържан е организаторът им - с инициали И.И. Той имал забрана да напуска страната и на 7 юни е заловен на ГКПП "Кулата", когато с фалшив паспорт се опитал да премине границата.

Задържан е граничен полицай, който трябвало да съдейства на И.И.

42-годишният служител на реда Л.И. направил опит да преведе през границата лице, което има забрана да напуска страната. Според първоначалните данни у членовете на групата имало около 30 000 евро.

Василев заяви, че групата е наблюдавана от януари тази година. Качеството на банкнотите не било много добро. Все още не е установено и къде са печатани.

Разследващите не изключват възможността групата да е действала и на румънска територия. Материалите по случая ще бъдат предаде на комисията "Кушлев".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
номер 2. е сигурно от системата ами хайде разгласявайте повече инфо, те иначе ще покрият съсем вичкосамо внимавайте, че ДС слухти на всякъде и да не ви ритнат
4
0
 
0
 
! Отговори
нов преди 15 години
Разбира се че е междуетническо напрежение,но всеки се крие и не го казва.Баланса между българи и *** вече е нарушен,и с оглед европейските ценности,те се възползват от нашата пасивност.Тава е една полуграмотна маса в по-голямата си част-може би 90%,и живеят сто години назад.ЗАтова има такива изстъпления.Ще започнем да говорим истината и дейсваме по твърдо,но тогава ще бъде късно.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЗА ВСИЧКО СА ВИНОВНИ Б С* П И ДОГАН
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защо МВР крие кой е служителя- защото е шеф от Национална полиция и ще им дойде в повече. Как не видяха, че същия от доста време има чисто ново ауди, закупено със скромната офицерска заплата. Всички сержанти масово напускат МВР, а корумпираните шефове остават, защото те същите ни казват- напускайте щом не ви харесва! Това е положението, трябва да напуснем и страната за жалост.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
opaaaaaa iztrihte me karai ostava sashtata snimka