Пребиха 14-годишно момче край НДК

70-годишна жена от София също е приета в "Пирогов" след нанесен тежък побой
16 ное 2008 14:00,
38
Пребиха 14-годишно момче край НДК
Снимка: БГНЕС

14-годишно момче е било пребито в събота вечерта в София, съобщиха от пресцентъра на "Пирогов".

С. С. е приет във 23 часа снощи в Института за спешна помощ.

Инцидентът е станал близо до НДК. Детето е със счупен нос.

От пресцентъра на "Пирогов" информират, че и 70-годишна жена от София също е приета в института след нанесен тежък побой.

Жената е намерена в безпомощно състояние в дома й в жк „Света Троица“.

Тя живеела в Черна гора и два пъти годишно се връщала в България.

Пострадалата е със счупен череп, контузия на мозъка и опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
А бе,националиста,какво разбираш ти като си живуркаш в Германия!Като си толкова загрижен защо не си тук!?Хора,които не живеят в страната си не трябва да имат право да гласуват,защото реално нямат нищо общо със случващото се в нея!Гласувай си за някои Хитлер в Германия,че искам да видя как ще реагират там на това!Заради като теб всичко в държавата ни е криворазбрано!Щом си там,значи това е твоя избор-да оставиш страната си,за да ти е по-добре на теб,защото така е по-лесно,нали?
36
0
 
0
 
! Отговори
Niko преди 15 години
Kva ataka be pumqri dolni. Koi 6e ni opravi iztreshtqliq Volen ,koitp samo konstatira vseizvestni fakti i manipulira horata kato gi kara da si mislqt 4e samo toy gi razbira.Dal li e nqkoga reshenie na nqkakuv problem??? Kude iz4ezna toy sega??PO skat go davat.Daje ii vu4kov napusna gnusnata televiziq. A puk takiva nacionalist4eta v 4ujbina i skin4eta tuk v BG sa nai dolnitee takiva trqbva da umrat naistina nqma da mi stane mu4no za nito edin . Osven tova 6ansa tova dete da e prebito ot to4no takiva e 50 % .Naroda trqbva da se izpravi sre6tu tiq zlobni *** koito biqt nared kuco i sakato. Smyrt za vas ,bulgaria nqma nujda ot prostaci
35
0
 
0
 
! Отговори
Niko преди 15 години
*** i selqnite sa ni problema ,pod selqni ne razbiram milite hopra koito idvat ot provinciqta na sofia(te si imat drugi kusuri).Strashno e polojenieto v BG v momentana roditelite po nikuv na4in ne im z adecata dokato ne se slu4i ne6to. Kakto i da vi zvu4i za da se vrazumqt nqkoi hora i da razberata 4e zakonite sa zza spazvane i da si promenqt cennostnata sistema trqbva da se vzemat RADIKALNI merki. Ima hora i *** i bulgari koito ako ne budat prebiti do polusmurt i brutalno unijeni publi4no nqma kak da se vrazumqt. Kraino e ,nezakonno e ,nikoi ne bi go razbral ,no za sujalenie e edin ot malkite izhodi ot situaciqta ni.
34
0
 
0
 
! Отговори
koko преди 15 години
маика им да на мръсните турци ште ги сма4каме и 6те си върнем БЪЛГАРИЯ и само АТАКА
33
0
 
0
 
! Отговори
нощен кошмар преди 15 години
Аз съм за това на всички обществени места да има камери за наблюдение. Така тъпите гаменчета ,педерастчета ,педофилчета ще се спрат да вършат тъпанарщини. А ако ли не -то поне лесно ще ги хващат ,пък да приемат един закон за бой по бързата процедура и да видите как всичко ще си дойде на мястото.
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като няма съд ,вцеки си пражи каквото си иска!
31
0
 
0
 
! Отговори
Петков преди 15 години
Човече, съмнявам се, че човек, назовал се като Сиготури и така ласкаво се изказва за родината ни може изобщо да има деца, а ако има си представям на какво ще ги възпита. Така че въпросът "Завиждаш ли?" не е най-правилният, по-удачен е "Подразнен ли си?". Тогава ще ти отговоря утвърдително. И се замисли дали не обиждаш и ти повечето хора в страната, да не би те да не искат щастлив живот за децата си. Нали ако всички се изнесем ще стане точно това, за което всичките ни мили емигранти реват. Не може да ревеш отвън и да чакаш нещо да се оправи. Простотията наистина е голяма, но с подвиквания Атака отвън тя няма да стане по-малка. Ефективните промени в една система се правят отвътре.
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
това което го каза е напълно вярно!какво поколение,идва направо се плаша!!!
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Битото хлапе да не е било на "детска" дискотека в подлеза?
28
0
 
0
 
! Отговори
Илия Царски преди 15 години
Трусът разлюлял София е накарал хората да подивея. Изплашени от клатенето на земните маси, озверели граждани са нападнали и пребили 14-годишното момче. Това е истината, вервайте ми!
27
0
 
0
 
! Отговори
ванчето преди 15 години
В този подлез си е направо страшничко. Неотдавна минах с приятелка оттам и една група пияни тийнейджърки се заканваха да набият някакво друго момиче. Представа си нямате с каква злоба се надъхваха да я пребият, на 14-15 г. бяха, държаха бутилки бира и пушеха цигари... Чак се изплаших и забързахме крачка. Беше събота и беше около 19.30-20.
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Завиждаш ли? Тези хора са в чужбина, защото искат децата им да имат добър живот. Простотията в страната ни е ужасна! Простаците се ширят, и ако си просто нормален ще те смачкат. Побоищата са нормално забавление дори в град като София. Абсолютно нечовешки взаимоотношения!
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пълни *** сте вие бе! Докато псувате *** (които наистина са най-долна ***) вашите деца се напиват и пребиват по детските дискотеки. Вчера минах към 8 през подлеза на НДК и гледката бе невероятна. Смрад, ***, стъкла, потни, миризливи, пъпчиви, малки, ***... Да продължавам ли? И това не са ***, а българчета. Това са вашите деца, *** скапани! Вашите наследници не се интересуват от друго освен да се напият, да се нае.бът и да се сбият. Но няма лошо... Евтин алкохол, евтини наркотици, нездравословен начин на живот... Природата си знае работата. Ако ме разбирате...
24
0
 
0
 
! Отговори
Петков преди 15 години
Добре, че ви има вас - националистите. Особено тези, които все се обаждате от Германия, Испания, САЩ и т.н. Хей родолюбци, я елате да си обичате родината по-отблизо, от дистанция е по-лесно се говори във 2-ро лице за рода си, а за родната латиница просто нямам думи. Постовете до тук са само още едно доказателство, че хора с прякори "Насакото яката" или "Иусука м'ъдете" са единствените лунатици, които имат доверие на сбирщината от педофили, лъжесвидетели и цялата останала ***, предендираща да са националисти.
23
0
 
0
 
! Отговори
баща ти преди 15 години
обаче мога да кажа за бургас, че преди не можеше да видиш *** в центъра на града, сега са плъзнали с бебешки колички, наконтени, гледат с надменност, влизат в заведенията като най големите гъзари, това всичко ние си го причинихме с нашата апатия и да си гледаме в паничките, не трябва да си гледаме в паничките ама и тях скоро ще ни ги вземат или ще искат пари за да си ги гледаме. Българина е застрашен вид защото сам си го направи с недоверчивост, страх, оправдание, бездушевност и апатия
22
0
 
0
 
! Отговори
koko преди 15 години
Националист пък живее в Германия . . . xDDА че *** са напаст, няма спор, но представете си че това е извършено от " мили българи " . . .
21
0
 
0
 
! Отговори
Nacionalist ot Germa преди 15 години
Vsi4ki okolo 40 Bulgari v tozi grad v Germania sme za ATAKAi shte glasuvame v posolstvoto.
20
0
 
0
 
! Отговори
Cиготуpи Накypа преди 15 години
Не ти ли харесва? Съжалявам, но истината боли. Наричам ви ***, защото сте такива. Страна, в чието правителство има повече представители на турската партия ДПС, отколкото на националистическата партия АТАКА не трябва да се нарича България, а ***.
19
0
 
0
 
! Отговори
Станислав Малчев преди 15 години
Дори вече ни наричат ***... ей това е турцизация брат ми.. ей това е..
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Отиди в Добрич.Хвани едно такси за жк. Христо Ботев "До спирката". Тръгваш след това към центъра което е не повече от 1 километър.Ти докато отидеш до центъра брат ми ще останеш без телефон, без дрехи, без маратонки и ще трябва директно да се ориентирваш към болницата защото ще си строшен от бой.За да стигнеш до центъра невредим от квартала ми, трябва да минеш през Дружба което ти идва около 3 километра..А ако познаваш някой от *** ще се отървеш да.. иначе си изяден. Като не познавах в началото никой за 3-4 месеца бях сменил над 7-8 телефона, дори не помня вече. А 1 телефон струва над 150-200 лв. Сложи ги така.. От парите на майка ми, а тя за *** ли работи ?10 *** имат телефони благодарение на майка ми ?Да не говорим, че не съм само аз с такива случеи.. *** от Ботев построиха президентски палати направо в гадното гето благодарение на дупетата на красивите ни българки.Брат.. незнаеш за какво става дума, за това не говори глупости, че с *** или без работата е една и съща. *** са един от основните проблеми в страната ни.