Качулки отново атакуваха Галевите, пак ги издирват

20 жандармеристи атакуваха домовете им, този път акцията срещу тях е за оказване на принуда над журналист
5 дек 2008 10:21,
40
Качулки отново атакуваха Галевите, пак ги издирват
Снимка: БГНЕС

По-малко от два месеца след полицейската спецакция, насочена срещу братята Галеви, днес маскирани отново атакуваха офисите на дупнишките бизнесмени.

От полицията съобщиха, че издирват лицата Пламен Христов Галев и Красимир Оков, съдружник на известните бивши барети, за извършено тежко криминално престъпление – оказване принуда над журналист.

По неофициална информация става дума за журналистката от в. "Струма" Лидия Павлова, която от няколко дни ходи с полицейска охрана.

Жената се страхувала за живота си, след като синът й  бил ударен в кафене от гардове на Галевите.

По случая е задържан 26-годишният Г. Г. - Конана, телохранител на бизнесмените.

От МВР посочват, че е арестуван за упражнено насилие, извършено с изключителен цинизъм и дързост.

Прокуратурата обяви за общонационално издирване и популярните в Дупница Владимир Ангелов - Стъклето, Николай - Отверката, който също са бодигардове на братята.

Днес над 20 жандармеристи атакуваха домовете на най-доверените хора на ексбаретите.

Имоти на Галевите бяха проверявани и на 15 октомври при съвместна акция на прокуратура, полиция, следствие, ДАНС, митниците и НАП.

Тарашени бяха автокъщи, офиси, административни сгради и жилища.

Тогава Братя Галеви бяха призовани по телефона да се явят на разпит в РПУ-Кюстендил, но бяха в неизвестност за около 24 часа.

На другия ден се явиха доброволно в Националната следствена служба и съобщиха, че изобщо не са се крили.

МВР умолява гражданите, които разполагат с информация за издирваните лица, да се свържат с полицията на телефон 02/982-83-63, спешния телефон на полицията 166 или да се обадят в най-близкото поделение на МВР.

Анонимността им е гарантирана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Pifcho преди 15 години
po gnusna darjava ima li v sveta
38
0
 
0
 
! Отговори
robokop преди 15 години
kakvo stana s ohranitelq na galevci,za6to nego ne sa zadarjali ,kato toi pak prebiva hora v dupnica,i nikoi ne maje da se spravi senego ,za6toto e pokrovitelstvan ot bratqta,a toi vzima golqma 4ast ot paq,tai kato mnogo blizo do tqh v ierarhiqta.razdava pravosadie v dupnica-bie hora, gumi...koi e toi,6ef na obtinska policiq?!6to za jivbotno etova,kakto konsultativniq savet na galevci,kakvi sa tiq-zakonotvorci ,koito izmislqt novi institucii?!kade e darjavnostta?!vkaraite tiq prestapnici v zatvora,uvajaemi gospoda ot sadebnata vlast, v protiven slu4ai na vas 6e vi se tarsi otgovornost po 4l.387 ot NK za bezdeistvie.....
37
0
 
0
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
ще си се оправят сями - нали от една копаня лочат; ама вие, *** журналистчета, никога няма да се оправите, щото не се и усещате колко сте ***, та поне малко да се засрамите и да се постараете да си вдигнете нивото - "братята Галеви" е медийна измислица, явно ви се е сторило много интересно, забавно и оригинално, ама поне слагайте едни кавички на това "братята" - иначе си става чиста глупост и погрешна информация.
36
0
 
0
 
! Отговори
pepo преди 15 години
Този път явно атаката е била по-ефективана-с два МИГ25 и едун СУ.Танковата бригада се е приближила незабелязано и безшумно до сайванта на къщата и от там е щурмувала.Да ,този път сплашванто на братята ще даде по добър резултат.Дочух.че се готвят още няколко нападения-през 2009 и 2011 година.Те ще бъдат също изненадващи и ще бъдат на 22,март.
35
0
 
0
 
! Отговори
Четец преди 15 години
Всички знаем, че държавните органи няма как да ни защитят органите от Галеви и други подобни женски полови органи на орган-изираната престъпност. Аз ако съм глава на някой държавен орган бих орган-изирал поне една читава операция вместо да ми викат, че съм глава на мъжки полов орган. Уйова се вика.
34
0
 
0
 
! Отговори
axaxxa преди 15 години
айде каот ги намерите тоя път ги приберете в затвора за това че се крият ;) че ако нищо не са направили за какво ще се крият ? ? ?
33
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
"Качулки отново атакуваха Галевите, пак ги издирват", пак ги предупредиха, пак се покриха...
32
0
 
0
 
! Отговори
pepi преди 15 години
смешна държава и служителите особено политици и полиция не се занимаваите с глупости
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
е що ги търсят като пак ще ги пуснат ????????
30
0
 
0
 
! Отговори
Шеф Боце Галения преди 15 години
Те го бе 18 и 22 е Галения. И просто пише?!?! И не уко е?!?!
29
0
 
0
 
! Отговори
Pesho преди 15 години
Kato cheta komentarite napravo Vi se chudia, ot edna strana iskate da imame pravova durzava a ot druga vikate "cirka produlzava"!!!??? Az ot dvaise godini sum izvun BG i za mene tova che zaplashvat zurnalistka i se samorazpraviat s hora v diskoteki sa dosta nedobri neshta i zasluzavat tochno tova koeto im se sluchva, samo se nadiavam da ima i osudeni!!! Aide sus zdrave!
28
0
 
0
 
! Отговори
Astarot преди 15 години
"коЙто също са бодигардове на братята."Пичове, научете се да пишете, бе! Комично неграмотни журналисти нямат място в толкова четен новинарски сайт.
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да го търсят на работното му място-овщина дупница
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Поредното цирково престъпление, ад не ес появят утре по телевизията и да кажат че са си били у дома и никой не е идвал да ги търси? Баааси театъра разиграват полицията с бандитите, а вечер са си заедно в кръчмите!
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако изобщо се крият, да ги търсят някъде около Бойко Борисов, той им е сега капо ди тути капи и всичко останало, те на него се отчитат и танцуват квото им свири, негови момчета са!
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нека бандитите да получат заслуженото за назидание на останалите. Все пак остават много подобни "феодални владения" като Дупница-град-държава. Преди няколко столетия феодалите са имали дворци и са викали шутове и музиканти да ги забавляват, както и в наши дни. Проблема с днешните галевци и златевци е че те са много *** и ограничени.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Цирка продължава
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
до 13 си ти бе селянин див,кво знаиш за те хора бе ,че си се озлобол така ,знаеш ли на колко хора дават работа и помагат на такива кат тебе,тва че са отказали да плащат кадет трябва и нетрябва им прави чест,а ти ще си останеш такава злобна мишка и като ги видиш да минават покрай теб ще навеждаш главата и ще се питаш докога ще съм толкова беден и злобен
21
0
 
0
 
! Отговори
mitri преди 15 години
porednata izlagacia na mvr .? МВР
20
0
 
0
 
! Отговори
mango-geri преди 15 години
Абе...тия от жандармерията и полюцията учения ли си правят...кво,некой да подскаже?