Смърт в ареста, епизод 3

32-годишен мъж почина в следствения арест в Търговище
13 фев 2009 13:03, Красимир Ангелов
39
Смърт в ареста, епизод 3
Снимка: БГНЕС

Нов случай на смърт в следствения арест е напът отново да разбуни духовете в МВР.

Арестант е починал в Търговище, а при извършения оглед видими следи от насилие не са констатирани, съобщават разследващите.

В момента се извършва аутопсия на починалия, за да се изясни точната причина за смъртта.

32-годишният Кристиян бил задържан в търговищкия арест в средата на септември 2008 г. след акция на варненската и местната полиция.

Това е третият случай на смърт в ареста за по-малко от месец.

Пламен Куцаров почина в патрулка на 21 януари, след като бе задържан от спецполицаи в хода на разследване за отвличане.

Аутопсията на 29-годишния арестант показа, че причината за смъртта е задушаване.

Мъжът бил с качулка без прорези за очите и устата и не е имал достъп на кислород.

Седмица по-рано 60-годишен мъж издъхна в 4-то РПУ.

Мъжът почина вследствие на сърдечна криза, но от опозиционните партии и свидетели твърдяха, че мъжът е бит и арестуван по време на протестите пред парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
ЦВЕТИ ПЕТРОВА преди 15 години
Преди да започнете да изказвате глупавото си мнение за даден човек,който изобщо не познавате просто се замислете дали един ден и вие няма да сте на негово място...*** прости-без извинение.Първо МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ на съпругата му и близките на Кристиян-той много Ви обичаше...Опитвате се да коментирате нещо за което не сте изобщо в час и изглеждате смешни отстрани.нямам намерение да ви се оправдавам а само ще каже,че с каквото и да се е занимавал той все пак беше само арестант а това не значи непременно престъпник,защото всеки е невинен до докаване на противното и конкретното в неговият случай е,че той почина в съня си вследствие на много тежки заболявания.Тук няма нито полицейско насилие нито пък мафиотска следа,тук става въпрос за полицейско престъпление и престъпление на прокурор и съдебен състав,които мислеха,че е симулант и го обрекоха на смърт.Кристиян Беше в МВР Болница 7 дни в една стая с моят съпруг и всики ден ходех при тях и много добре знам от какво се оплакваше и какво внимание му се обръщеше от докорите и по точно - никъкво,Давах му само приспивателни и нищо за да облекчат болката му.Това си беше чиста безотговорност от тях,затова съветвам близките му да ги съдят до дупка.Ако така се случи с моят съпруг ще ги съдя до край.Затова спрете да коментирате глупости,защото за починалият или хубаво или нищо не се говори..мир на праха му.До съпругата му-ако имаш нужда от нещо,каквото и да е и по което и да е време на ноща ми се обади,вече знаеш коя съм.и не се предавай,бори се и се дръж здраво за живота,защото Той те гледа от горе и те закриля....успех и сили занапред.С уважение....Цвети
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Брао на Полицаите от Търговище! Щом арестатът е умрял от смърт, да преместят специялистите в София. Сега шо бандюги се натискат за затвора за да неумират из улиците от бързо летящи оловени предмети. Пусни ги за два месеца, Шефе, и гле кво стаа. Бандетата сами ще се редят на опашка да измират от смърт за да са убави кога тумби обле4ени в 4ерно и с тъмни о4ила ще ги провождат затворени като буркан тръшия за оньо свет, да те светнем, Българино!
36
0
 
0
 
! Отговори
ицо преди 15 години
този е престъпник но престъпници са и полицайти .Те не са упълмощени да раздават правосъдие. Какви са тези качулки . прангите са достатъчни,ама не тоя не снася мангизи34. - 13.02 18:17 - Не пишете глупостиОт: гогоПърво за да се размърдат две полицейски управления и да арестуват някого значи работата е дебела. Второ разликата от полицейски участък и следствен арест емного голяма.И трето за да умре вареста и да не го видят ченгетата случайност няма. Съвсем друг е въпроса с потулването . То не еникак лесно и просто. Много дебели *** трябва33. - 13.02 17:26 - Kakto i. . .От: Том_томахавкаПък съдът колко е справедлииив, е нЕАМ дъми брате!Хайде, някой ден да се засечем в Америка, че тука в Бг-то един съд, един пазар на труда, едни далновидни политици, немам дъми.32. - 13.02 17:20 - От: АнонименЛаладжии, лаладжии, България е страна на ланкането, хора умират и ще умират, вече разбирам някой така наречени адвокати в този форум, че хора за който има данни, че са извършили престъпления не трябва да са в арестите, ами господин адвокат, ако вие наричате нещо Диктатура, аз това което вие дрънкате го наричам АНАРХИЯ !!! Питай за това роднините на жертвите от убийства, нарко разпространение, кражби, изнасилвания, грабежи и още и още !!! Ама отиди при тях открито и заяви това твое становище, а не се крий тук като мишок !!!31. - 13.02 17:07 - До *** коментаториОт: ТомовПърво - дали човек е престъпник, го решава само и единствено СЪДЪТ в БЪЛГАРИЯ, а не форумните ***, или фуражконосците, наречени полицаи.Второ - всеки може да умре в районно управление - дори вие, ваши родители, деца, близки. Тогава какво ще пишете по форумите?Трето - ако в една държава фуражконосците решат да раздават правосъдие, без съд и присъда, това се нарича ДИКТАТУРА.Толкова за *** коментатори във форума. Те си знаят кои са.30. - 13.02 16:56 - От: Анонименти какво правиш като видиш престъпник бе,тарикат?29. - 13.02 16:45 - От: АнонименА за смъртните случай в болници, там кво правим ??? Тогава има ли виновен, а ??? Все полицаите ви са виновни, ама умирате от страх като видите жив престъпник и се спотайвате, за да не станете свидетели, тарикати !!!28. - 13.02 16:43 - .От: Louis LogicМи като им се позволява да убиват , защо пък да не убиват , в крайна сметка всеки си прави квото си иска тука , после ги водят на театър , ръкопляскат си един на друг убийците и си карат постарому , виновен до доказване на обратното ... съда да се разпуска , то и без това нищо не вършат , ей го Ушев върна смъртната присъда , ама само за някой (нали всичко се прави наобратно тука :)) ... ако не беше толкова тъжно , щеше да е много смешно.27. - 13.02 16:19 - От: Анониментова че някои е умрял в ареста вече не е новина - напротив новина е които излезне жив от там26. - 13.02 16:00 - От: Анонименумрял-умрял и какво от това? както може да си умре у тях така може и в ареста,най-много да е бил някои пласьор на дрога,убиец на деца... добре че п
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
този е престъпник но престъпници са и полицайти .Те не са упълмощени да раздават правосъдие. Какви са тези качулки . прангите са достатъчни,ама не тоя не снася мангизи
34
0
 
0
 
! Отговори
гого преди 15 години
Първо за да се размърдат две полицейски управления и да арестуват някого значи работата е дебела. Второ разликата от полицейски участък и следствен арест емного голяма.И трето за да умре вареста и да не го видят ченгетата случайност няма. Съвсем друг е въпроса с потулването . То не еникак лесно и просто. Много дебели *** трябва
33
0
 
0
 
! Отговори
Том_томахавка преди 15 години
Пък съдът колко е справедлииив, е нЕАМ дъми брате!Хайде, някой ден да се засечем в Америка, че тука в Бг-то един съд, един пазар на труда, едни далновидни политици, немам дъми.
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Лаладжии, лаладжии, България е страна на ланкането, хора умират и ще умират, вече разбирам някой така наречени адвокати в този форум, че хора за който има данни, че са извършили престъпления не трябва да са в арестите, ами господин адвокат, ако вие наричате нещо Диктатура, аз това което вие дрънкате го наричам АНАРХИЯ !!! Питай за това роднините на жертвите от убийства, нарко разпространение, кражби, изнасилвания, грабежи и още и още !!! Ама отиди при тях открито и заяви това твое становище, а не се крий тук като мишок !!!
31
0
 
0
 
! Отговори
Томов преди 15 години
Първо - дали човек е престъпник, го решава само и единствено СЪДЪТ в БЪЛГАРИЯ, а не форумните ***, или фуражконосците, наречени полицаи.Второ - всеки може да умре в районно управление - дори вие, ваши родители, деца, близки. Тогава какво ще пишете по форумите?Трето - ако в една държава фуражконосците решат да раздават правосъдие, без съд и присъда, това се нарича ДИКТАТУРА.Толкова за *** коментатори във форума. Те си знаят кои са.
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ти какво правиш като видиш престъпник бе,тарикат?
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А за смъртните случай в болници, там кво правим ??? Тогава има ли виновен, а ??? Все полицаите ви са виновни, ама умирате от страх като видите жив престъпник и се спотайвате, за да не станете свидетели, тарикати !!!
28
0
 
0
 
! Отговори
Louis Logic преди 15 години
Ми като им се позволява да убиват , защо пък да не убиват , в крайна сметка всеки си прави квото си иска тука , после ги водят на театър , ръкопляскат си един на друг убийците и си карат постарому , виновен до доказване на обратното ... съда да се разпуска , то и без това нищо не вършат , ей го Ушев върна смъртната присъда , ама само за някой (нали всичко се прави наобратно тука :)) ... ако не беше толкова тъжно , щеше да е много смешно.
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
това че някои е умрял в ареста вече не е новина - напротив новина е които излезне жив от там
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
умрял-умрял и какво от това? както може да си умре у тях така може и в ареста,най-много да е бил някои пласьор на дрога,убиец на деца... добре че поне полицаите последно време се стегнаха,а вие ФОРУМНИЦИ сте много отворени а всъщност сте едни мишки скрити зад мониторите,а на улицата под кооперацията в която живеете,ако видите че ви разбиват колата,няма да идете на ги убиете а ще се обадите в полицията нали? МИШКИ такива,много се отворени тук :) визирам номер 24,аз защитавам полицията,ако не е тя вероятно някой в момента щеше да ти краде колата вече..
25
0
 
0
 
! Отговори
pako преди 15 години
mom4eto koeto po4ina vav targovishkia arest ne e ot malcinstvata a si e 4ist naturalen balgarin li4no go poznavah.i stiga ste gi za6
24
0
 
0
 
! Отговори
Ангел Грънчаров - Ел преди 15 години
Копирам го от моя си сайт:Пингвини човекоядциМине не мине и изядат някоя човешка душица. Убиват и не спират. Като по правило или по закон, убитите са все етнически българи. Ето поредният случай на българин, убит от канибалите пингвини:"Нов случай на смърт в следствения арест е напът отново да разбуни духовете в МВР.Арестант е починал в Търговище, а при извършения оглед видими следи от насилие не са констатирани, съобщават разследващите.В момента се извършва аутопсия на починалия, за да се изясни точната причина за смъртта.32-годишният Кристиян бил задържан в търговищкия арест в средата на септември 2008 г. след акция на варненската и местната полиция.Това е третият случай на смърт в ареста за по-малко от месец.Пламен Куцаров почина в патрулка на 21 януари, след като бе задържан от спецполицаи в хода на разследване за отвличане. Аутопсията на 29-годишния арестант показа, че причината за смъртта е задушаване.Мъжът бил с качулка без прорези за очите и устата и не е имал достъп на кислород.Седмица по-рано 60-годишен мъж издъхна в 4-то РПУ.Мъжът почина вследствие на сърдечна криза, но от опозиционните партии и свидетели твърдяха, че мъжът е бит и арестуван по време на протестите пред парламента."Това, че пингвините убиваха, убиват и ще продължат да убиват хора не е изненада. Правили са го, правят го и ще продължат да го правят. Изненада е, че при толкова много малцинства, които вече са мнозинство, убитите се оказват до един все българи. Отговорът е в главния Пингвин, който е на ясла към "Сивите Вълци", известна турска терористична организация. Нали знаете, че който плаща, той поръчва музиката. "Сивите Вълци" плащат. Според Пингвина, плащат добре. Е, не се чудете, че музиката е толкова българоубийствена.
23
0
 
0
 
! Отговори
Ангел Грънчаров - Ел преди 15 години
Копирам го от моя си сайт:Пингвини човекоядциМине не мине и изядат някоя човешка душица. Убиват и не спират. Като по правило или по закон, убитите са все етнически българи. Ето поредният случай на българин, убит от канибалите пингвини:"Нов случай на смърт в следствения арест е напът отново да разбуни духовете в МВР.Арестант е починал в Търговище, а при извършения оглед видими следи от насилие не са констатирани, съобщават разследващите.В момента се извършва аутопсия на починалия, за да се изясни точната причина за смъртта.32-годишният Кристиян бил задържан в търговищкия арест в средата на септември 2008 г. след акция на варненската и местната полиция.Това е третият случай на смърт в ареста за по-малко от месец.Пламен Куцаров почина в патрулка на 21 януари, след като бе задържан от спецполицаи в хода на разследване за отвличане. Аутопсията на 29-годишния арестант показа, че причината за смъртта е задушаване.Мъжът бил с качулка без прорези за очите и устата и не е имал достъп на кислород.Седмица по-рано 60-годишен мъж издъхна в 4-то РПУ.Мъжът почина вследствие на сърдечна криза, но от опозиционните партии и свидетели твърдяха, че мъжът е бит и арестуван по време на протестите пред парламента."Това, че пингвините убиваха, убиват и ще продължат да убиват хора не е изненада. Правили са го, правят го и ще продължат да го правят. Изненада е, че при толкова много малцинства, които вече са мнозинство, убитите се оказват до един все българи. Отговорът е в главния Пингвин, който е на ясла към "Сивите Вълци", известна турска терористична организация. Нали знаете, че който плаща, той поръчва музиката. "Сивите Вълци" плащат. Според Пингвина, плащат добре. Е, не се чудете, че музиката е толкова българоубийствена.
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АБЕ ВИЕ ЛИ СТЕ, БЕ? СТО ПЪТИ ВИ СЕ ОБЯСНИ, ЧЕ ТОЗИ КУЦАРОВ НЕ Е БИЛ С ТАКАВА КАЧУЛКА, А САМО НА ЯКЕТО МУ. БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОКОНЧАТЕЛНО СЕ ПОБЪРКА.
21
0
 
0
 
! Отговори
Онбашията преди 15 години
всеки утрепан в затвора - трън в *** на хуманистите и праволюбците.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да се обзаложим ли,че и след този случай ченгетата ще са невиини като ангелчета,ако изобщо има дело срещу тях?
19
0
 
1
 
! Отговори
До 5 преди 15 години
Само за сведение - МВР и Следствени арести са две РАЗЛИЧНИ служби, на две РАЗЛИЧНИ министерства.