НАП погва джебчийките в Игнатиево

Крадлите плащали за протекции на различни нива
32
НАП погва джебчийките в Игнатиево
Снимка: Булфото

Териториалната дирекция на НАП във Варна започва проверка на имотното състояние на част от ромите в Игнатиево.

Повод за акцията на данъчните е сигнал на Нова телевизия, че редица жители на най-младия град у нас живеят в лукс, въпреки че декларират доходи на прага на социалния минимум, съобщиха за в. "Черно море" от агенцията във Варна.

Още по темата

Репортаж на медията разкри, че с джебчийство игнатиевски роми не само намират препитание, но живеят охолно в скъпи домове и карат луксозни коли. Още по-скандалното в случая е, че с рушвети мургавите ни събратя си осигурявали закрилата на органите на реда в морската столица.

Те плащали по 2000 лв. на човек от полицията за заличаване на веществени доказателства и рекордните 10 000 лева такса на охраната в мола, в който преди време бе убит човек, за да “щавят” туристите на спокойствие.

Самата проверка ще стартира до дни, като ще се търси съответствие между имотното състояние на лицата и официално декларираните от тях доходи като физически или юридически лица, уточни Виолета Маринова, говорител на НАП – Варна.

Ако бъдат констатирани нарушения, ще се сформира ревизия. Технологично законовата процедура при подобни случаи изисква немалко време, добави тя.


32
Още по темата: НАПромиВарнаджебчийки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
ких преди 7 години
Да ги разледват от къде имат тези замъци,да им отнемат всичко,и в затвора
19
0
 
3
 
! Отговори
пешо кура преди 7 години
ВРЕМЕ БЕШЕ НА ТЕЗИ ГАДНИ ЦИГЪНИ НЯКОЙ ДА ИМ ПОТЪРСИ СМЕТКА ЗАЩОТО ТЯХНИТЕ КОЛИ И КЪЩИ СА КУПЕНИ САМО ОТ КРАЖБИ И ИЗМАМИ
18
0
 
2
 
! Отговори
нап преди 7 години
Защо НАП не се сомосезираха преди журналистите да говорят по темата. каква въобще е ролята на полицията в този случай?
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
D:d ako ne jiveeh v bg mnogo shqh da se :dTo da sa samo teto se napalni sas svodnici telefonni izmamnicii i ko ne mogat da gi hvanat :d
16
1
 
4
 
! Отговори
Буда Мафийотски преди 7 години
Вместо полицията да ги гони нап??? Нещо не е наред в тази луда държава. Явно нап е по-силова групировка от полицията. Време или да се махаме или да ги махаме
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За една бройка да ги уплашат,а нас да ни успокоят. Не ви вярвам...
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде е БХК да защити джебчийките?
13
0
 
7
 
! Отговори
iha преди 7 години
МАЧЕТЕ, от рамото колега ,от рамото
12
0
 
19
 
! Отговори
69 преди 7 години
Досега никоя държавна структура не се интересуваше от наглите джебчийски кражби /характерни предимно за определен етнос на територията наречена държава/. След очевАдно нахалните изказвания на "работничките", всички се втурнаха да оправят нещата. За всеки случай - отваряйте си очите и когато ви бръкнат в джоба, хванете крадливата ръчичка и начупете пръстчетата. Може едно по едно, може всички заедно - по ваш избор.
11
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На полицията плащат, сега и от НАП ще се наредят на опашката
10
0
 
10
 
! Отговори
Луд с мотика преди 7 години
Сега от НАП ще закачат касови апарати на джебчийките и те при всяка кражба трябва да дават касов бон :D :D Полиция и прокуратура не може да ги погне щото те там си плащат и нямат проблеми с тях. Проблеми имат с НАП, защото като крадат и не си плащат данъците. Голяма глупост :D
9
6
 
2
 
! Отговори
Сега обяснете! преди 7 години
*** ли са ромите, много ***, или най-***, след като си признават извършването на престъпление, само и само да се видят в телевизора. Според мен чак толкова безмозъчни не са. Вероятно става въпрос за някакъв нагласен репортаж, за да не остане поредния некадърен журналист без работа...
8
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егати държавата, честно!
7
1
 
15
 
! Отговори
boc преди 7 години
И защо точно НАП ще ги погва, а не полицията и прокуратурата?Аааа, защото и Нападжиите искат да се облажат от "приходите" на крадлите, а не само полЮцаите и прокурорите!Е*ати държавата!!!
6
2
 
28
 
! Отговори
боц преди 7 години
Ай стига с тези пиаракции!!!Сякаш днес НАП за пръв път чу за игнатовските джепчийки!!За какво са тези от НАП?!Само за да тормозят нормалните данъкоплатци и малките фирми ли???!!Нима не знаехте до днес за Игнатиево?!Нима не знаете, че почти всички охранителни фирми са софийски и не плащат осигуровки на служителите си?!
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това се прави за да могат да вдигнат такса спокойствие от две хиляди лева, на двадесет хиляди лева за милицията. Те от нап съм ги признал, само да надушят кешовица и хоп ,веднага и те на хранилката.
4
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв НАП бе, какъв е този идиотизъм който ни залива от всякъде и от който вече не може да се диша. Защо с джепчиите ще се занимава НАП а не полицията. Отврат отврат отврат. Съсипахме си държавата
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не са ми никакви събратя- не пишете глупости, за да се правите интересни.
2
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ТЕЛЕВИЗИЯТА ДА ВИ ОТВОРИ ОЧИТЕ БЕ ТАВАРИШИ? ВИЕ КАКВА РОЛЯ ИЗПЪЛНЯВАТЕ В НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ? САМО ЗА ДА ПЛАЧЕТЕ ЗА ЗАПЛАТКИ ЛИ?
1
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно НАП требе да наемат журналисти. Иначе не става.