22-годишен джигит бере душа след катастрофа

Сериозно пострадал е и 64-годишен мъж, пометен от кола
21
22-годишен джигит бере душа след катастрофа
Снимка: Булфото, архив

Млад мъж на 22 години е с опасност за живота след катастрофа, съобщиха от полицията в Благоевград.

Инцидентът е станал вчера по обяд на пътя между Разлог и местността Предел.

Шофьорът е карал с несъобразена скорост, изгубил е контрол над колата, излязъл е от пътя, блъснал е еластична ограда и след това е навлязъл в лентата за насрещно движение, където се е ударил в лек автомобил, управляван от 58-годишен водач от Македония.

Тежко пострадал при катастрофа вчера е и 64-годишен мъж. Пътнотранспортното произшествие е станало на пътя Силистра – село Професор Иширково.

Мъжът е шофирал "Фолксваген Поло" и на разклона за село Полковник Ламбриново е бил ударен от "Нисан Примера".

Получил е тежки наранявания и е настанен в силистренската болница с опасност за живота. Другият водач не е пострадал. Алкохолната му проба е отрицателна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Несъобразена, с пътните условия, скорост - така се нарича, но като сте си взели книжките с курсове за 1 месец е нормално да не го знаете. Освен това сте нагли простаци зад волана.Скоростта, трябва да е така съобразена, че да можеш да реагираш на резки промени в обстановката на пътя пред теб.С колко се минава покрай спирка на градския транспорт, кажете де ?!Шофирането е проста работа, но не за прости хора.КАТ изобщо не са виновни, просто много техни служители са ***. Но и тези служители са
17
3
 
2
 
! Отговори
До 13 преди 8 години
Факт е, че никога не можеше да определиш предварително с каква скорост шофираш - съобразена или несъобразена скорост. За да те наказват, че си шофирал с несъобразена скорост, то трябва да има начин да определиш по всяко време каква ти е скоростта - съобразена или несъобразена, а това никой не може да го направи преди да се случи произшествие. Понятието е въведено от катаджийте, за да не се мъчат да определят истинската причина за произшествията, което е трудно за техните умствени възможности.
16
1
 
1
 
! Отговори
До До 7 "До Ист преди 8 години
FYI:В ЗДвП намираш чл.20, ал.1 и 2 и ги прочиташ. След това, ако желаеш, може да се осветлиш още по въпроса и на:vas.bg/files/Advokatski_pregled_11-2014/Adv11_2014_2.pdf.Това е страницата на Висшия Адвокатски Съвет, а не форум, а публикациите на нея са предназначени за четене от заинтересованите. Не боли!Изложените писмено тълкувания не са просто нечия гледна точка, а резултат от натрупан опит и знания. Описана е логиката, работата на институциите и процеса на вземане на решения.
15
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вътрешните му органи здрави ли са поне добре е да има такива като тяй за истински нуждаещите се .трябва да има инкубатори за органи като тез млаади келемета
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 9Някой май не може да чете. Нали точно това казвам!!!!
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ФактОбоснови се. Защо мислиш така?
12
0
 
5
 
! Отговори
До 9 преди 8 години
В дълбока грешка си. С каквато и скорост да шофираш - половин км/час, 1 км/час, 2, 5, 10, 30, ... км/час, според КАТ си шофирал с несъобразена скорост, ако стане произшествие.
11
0
 
5
 
! Отговори
До 7 "До Истина преди 8 години
Явно изобщо си нямаш понятие от Правилата за движение по пътищата, щом бъркаш неразрешена скорост с несъобразена скорост. Винаги съм се учудвал на екземпляри като теб - колкото по-малко знаят, толкова повече дават мнение като истина от последна инстанция. Единсвеното определение за "несъобразена скорост" е скоростта, с която си се движил, ако се е сригнало до КАТ. Казано по-просто като за теб - несъобразена скорост има след произшествието и никога не е такава преди него.
10
1
 
5
 
! Отговори
Факт преди 8 години
Несъобразена скопрост няма - това е катаджийска измислица, на която се хващат не особено умните.
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Несъобразена скорост е скорост при която нямаш контрол върху превозното средство, което управляваш и застрашаваш и всички около теб. Например, когато преминаваш покрай училище може да се окаже и че 30км/ч е несъобразена скорост, защото дете може да притича във всеки един момент и ти си длъжен да можеш спреш. Хора, моля заради децата поне, мислете и четете малко повече.
8
1
 
3
 
! Отговори
знайко преди 8 години
спрете с тва джигит!това Бойко Методиев ви го измисли и е много тъпо,вие журналистите учени що не си измислите по добро наименувание на лошите и безотговорни шофьори???
7
2
 
4
 
! Отговори
До Истината - 5 преди 8 години
Относно нещото "несъобразена скорост"едни по-опитни и по-умни от мен (за теб - не знам!) хора са наслагали едни кръгли или квадратни знаци, в които са взели та изписали нЕкакви цифри. А като се размисля и нЕкъде и по асфалта май ги бЕха дращили четливо. С боя.Ама знам ли, може пък да са печелившите числа в нЕкоя от лотариите...
6
2
 
4
 
! Отговори
Внимавай и мисли преди 8 години
Да, "несъобразена скорост" е разтегливо понятие. Но преди 3 години, когато бях на шофьорски курс по време на кормуването, минах на жълто. И инструктора доста ми се накара и ми вика: "Никога не карай с несъобразена скорост". А аз се движа с 30 км/ч! Да, и въпреки това съм карал с несъобразена скорост, щом не съм успял да спря своевременно на светофара.А за да изгубиш контрол върху автомобила, не знам с каква скорост трябва да се движиш. Но за мен тя попада в категорията "несъобразена".
5
4
 
8
 
! Отговори
Истината преди 8 години
И как решиха, че този е джигит и са го сложили това в заглавието?От написаното изобщо не става ясно какви са причините за тези две катастрофи, а колкото до използваната безмислица "несъобразена скорост", то би трябвало да е ясно, че няма дефиниция какво е това "несъобразена скорост" и никога и никъде не можеш да шофираш с скорост, която да не е "несъобразена скорост".
4
2
 
11
 
! Отговори
Т. Георгиев преди 8 години
Отново несъобразена скорост. Браво! Неслучайно България е на последно място във всяка една класация. Държава, в която *** са преобладаващата част от населението, нищо добро не я кача. И по-лошото - дори и малкото нормални хора тук са подложени на отвратителен терор и унижение.
3
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да го жалим ли джигита сега? Ами ако беше убил някого заради простотията си? По-добре да действа естествения подбор и да се отърваваме от ***!
2
3
 
27
 
! Отговори
ПАК ПИТАМ преди 8 години
Как ония "българи" с азиатските имена взимат книжки в БЪЛГАРИЯ без да могат да четат и пишат на БЪЛГАРСКИ
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Естествен подбор! Дано хората от другата кола не са пострадали сериозно.