Един от биячите "добряк" – лежал в затвора

Приятелката на Александър не смята, че той е участвал в боя
1 мар 2016 10:00,
64
Един от биячите "добряк" – лежал в затвора
Мартин Марков и Александър Гечев Снимка: Facebook

Не мога да кажа, че той е бияч. Дори и да е ударил веднъж този човек, за мен не е бияч, настоя Людмила Димитрова, приятелката на единия от задържаните за боя на Околовръстното  - Александър Гечев. Двамата са от 2 години, имат и 8 месечно бебе. 

В деня на побоя Александър се прибрал от Околовръстното, но не казал и не показал, че се е случило нещо, споделя Людмила пред "Нова тв".

"Всичко беше съвсем нормално, като всяка вечер, прибра се, правихме си вечеря, аз се качих горе да приспивам детето. Абсолютно нищо не е споделял с мен. Обяснявам си го, че не е искал да ме тревожи. Не ми се виждаше да е супер притеснен, може и да не съм го забелязала", разказва Людмила.

Александър излязъл без да каже къде отива на приятелката си. По-късно същата вечер той е задържан. Междувременно Людмила пък гледала боя с палка, който вече обикалял социалните мрежи. Дори и не подозирала, че нейният мъж също е бил там.

Още по темата

На следващия ден обаче истина лъсва. Людмила вижда снимката на приятеля си в новините.

"Аз никога не бих се свързала с някакъв селски бияч, както ги изкарват. Много ме е срам от този акт на насилие, защото за мен това е варварство и не мога да го свържа с профила на приятеля ми, защото аз го познавам много добре. Той е изключително добър човек, изключително справедлив", коментира още Людмила.

Тя се запознала с Александър преди две години, когато той се преместил в София заради нея. Имал тъмно минало и затова не го взимали на работа. Тя изкарвала парите в семейството като стюардеса.

"Знам, че е лежал в затвора, но не знам за какво. Знам от неговите думи, че не е бил виновен. Не знам, никога не съм искала да се интересувам от миналото му. Започна да търси работа нагоре-надолу. Просто не можеше да си намери подходящата работа, тъй като има лошо минало и не е толкова квалифициран. Ходеше в сервизи, поправяше коли", казва още Людмила.

И така Александър попада при Ивайло Борисов -Ториното. Людмила знаела, че работи при него като шофьор.

Людмила намира сили да се извини на Васко и Мария, но въпреки всичко не смята, че приятелят ѝ е най-големият грешник.

"Аз го питах дали съжалява, беше тъжен, каза, че съжалява. Каза да не обръщам внимание на нищо. Да му вярвам. Той каза, че не е удрял никой", добавя Людмила. Факт е обаче, че Александър е в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
е, може ли да се омъжиш за някого и да не знаш защо е бил в затвора...ще падна от смях. тия правят хората на *** бе :)
41
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е то ясно, най-доброто момче на баба :) За това няма управия в тази страна, *** то всички сте д*****ли бе :)
40
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Женската обич винаги е по-възвишена от мъжката. Жените като се влюбят, дори субекта на любовта им да е най-големият разбойник, пак го обичат. Жените са странни. Затова например не можем да си обясним как се влюбват в *** или араби например.
39
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора,не вършете безобразията, защото винаги идва ден в който ще се разкайвате.
38
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ne bil udrql nikogo, taka kazal, znachi vsichki ne vijdame dobre....
37
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тези хайвани им е втълпено,че са над закона.Човекът който им го е втълпил сега си пие кафето,а те ще ходят в панделата.Когато го играеш пешка не трябва да се изхвърляш.
36
1
 
17
 
! Отговори
До 45 преди 8 години
Момчето не си е карало просто така, а им е отнело предимството на пешеходна пътека...Но дайте да не предъвкваме отново стари случаи. Просто не правете сравнения, а гледайте всяка ситуация сама за себе си! На мен ми е омръзнало от пишлигари с раздрънкани голфове, които вадят бухалки и боксове, за щяло и нещяло, както ми е омръзнало от празноглави мутри, с големи черни джипове и пищови...Тук всички решиха, че с бой всичко се оправя!
35
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво ни занимавате с тези клоуни?Провинциални абдали дошли в София да се правят на отворковци а на челата им пише "Мнооо съм ***, батеее".
34
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 42и каква е разликата в поведението?никаква,НАГЛОСТ,И ПАК НАГЛОСТ, в това е проблема,момчето си е карало,а ония дебелите са се правили на виж ме кои сме точно като тия убавци биячите на околовръстното!бил слязъл с бокс,ами тоя на околовръстното не е имал бокс иначе като тия са тръгнали срещу него да го бият да не мислиш,че и ония не са тръгнали така срещу тодор??същото е,комплексари,избиват си малоумието на по слабите и малобройните!
33
1
 
11
 
! Отговори
ДОЛНЮ преди 8 години
на тези само като им видиш гнусните селташки мутри и ти е ясно....охранител..тоест пъдарин в джип...лежал но несправедливо...пистолет трябва да носи всеки...когато ти излезнат такива в коленете..и са готови..
32
1
 
18
 
! Отговори
sante_dog преди 8 години
Айде не на нас тези! Това добро и хрисимо момче се е хванало на работа при Ториното. Той също е ангелче и обвиненията за убииство и престъпна група за разпространение на наркотици са скалъпени! Или и това не са знаели - една бърза справка в интернет и му излизат всичките добрини на шефа му. После съжалявал. За какво съжалява - че го е направил или че са го заснели? Иначе добро момче ама осъждано. От 2 годнини заедно и го познавала много добре... Да мълчи да не се излага поне тази *****
31
4
 
9
 
! Отговори
до 40 преди 8 години
Не намесвайте случая от Враца! Винаги ще отричам подобен род поведение, но момчето от Враца с големи крачки е вървял по пътя на същите такива биачи, носейки бокс в колата и скачайки демонстративно на бой. Пък и петорната експертиза от ВМА доказа, че момчето не е починало в следствие на побой! В случая от околовръстното 4-*** човека пребиват семейство, което не ги е провокирало, както се опитваха да обяснят, Има големи разлики между двата случая!
30
2
 
4
 
! Отговори
рускиня до 24 преди 8 години
Не можах да разбера твоя логика ида пишеш нещо за Путин. Ако български майки заместо да възпитават свестни деца пушат по кафенета и от техните деца израстват побойници - и за това ли е Путин виновен. Той да не правел всички български побойници и бандити? Не ,драги, путай български жени ,как точно успяват да възпитават ***, като ония биячи и не е много умни индивиди ,като тебе.
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
чета коментарите по долу и съм щастлива,ама наистина,НАЙ-НАКРАЯ виждам разум,отричане на това махленско поведение в тая държава,чета мнения на нормални хора и се радвам,почти се бях отчаяла с коментарите за ония поничките които все ги защитаваха по форумите и аз не исках да вярвам,че има такива хора!!боже все още има наджда за тая държава!а тия дано си намерят майстора!
28
0
 
23
 
! Отговори
БГ преди 8 години
Практика.,След ареста всички стават вярващи.,невинни.,добри.,някой лек инфаркт или като последно болен от СПИН.Made in BG.
27
1
 
28
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Мда, всички са много добри и справедливи момчета...А иначе животът му е като на филм - обвинен е несправедливо, невинен влиза във затвора, не успява да завърши училище и сега не може да си намери работа, заради тъмното си минало...Колко несправедлива е фортуна! А иначе той е такъв прекрасен човек! А искаше да стане поет и да събира марки! Държавата е виновна! И несправедливата съдебна система! Проваля живота на такива прекрасни хора...
26
1
 
26
 
! Отговори
Тресесе преди 8 години
Ясна работа, како, стюардеса и буцуняк с тъмно минало... Фолк-певица и футболист, *** и муцуна. Ясна работа.
25
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Знам, че е лежал в затвора, но не знам за какво. Знам от неговите думи, че не е бил виновен. Не знам, никога не съм искала да се интересувам от миналото му."===Е, не! Имаш двегодишна връзка с един мъж, раждаш му и дете и просто не искаш да знаеш нищо за миналото му, знаеш, че е бил в затвори и не знаеш за какво? Мани, мани...
24
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе дущици бе, на маравките правят път. И ония руски предател и той душица...
23
0
 
6
 
! Отговори
Grammar nazi преди 8 години
Моя грешка, била Людмила, а не Мария.