След спречкване: Мъж стреля с газов пистолет по друг

Инцидентът е станал в столичния квартал "Дружба"
24 юни 2017 11:47,
16
След спречкване: Мъж стреля с газов пистолет по друг
Снимка: Архив, Булфото

Мъж е открил стрелба с газов пистолет в столичния квартал "Дружба", съобщиха от МВР.

След спречкване между двама мъже, единият е извадил газов пистолет и е стрелял по другия. Няма пострадали, пише "Фокус".

Извършителят е задържан от пристигналите на място полицаи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според бг законодателството на обществени места трябва да нося в мен: боен пистолет, газов пистолет, въздушен пистолет, бокс, нож, палка, спрей, електрошок.Когато някой ме нападне трябва да му противодействам с оръжието с което ме е нападнал.
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най- сигурната защита е беганьето. Лошо е когато жената и децата са с теб, защото унижението ще окаже въздействие по- продължително време. Затова и при такава ситуация не се бяга, а се извиняваш- ИЗВИНЯВАМ СЕ БЕЕЕЕ,ИЗВИНЯВАМ СЕ! Ако извинението не хване дикиш и бабаитинът посяга с юмрук, заемате хамлетовска поза, хващате се за сърцето и театрално припадате. Децата и жената трябва да бъдат инструктирани предваритено и да викат като луди- УБИХА ЧОВЕКА, УБИХА ГОООО!
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нападнатите,особено ако са по-слаби от нападателите/ а у БГ-то винаги напада по-силния/естествено,че ще използва средство,с което ще попречи и ще преодолее силата на нападателя! Обаче според скапаната ни БГ наказателна система,това се превръща в превишаване пределите на неизбежната отбрана и автоматично гориш?! Колко,зависи от това дали има свидетели!Седнал после оня скункс,да ми се жалва,че му се развили болтовете на колата?! Абе ей,рогльоо,главата тие за развиване на такива,като тебе!
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С Райски газ или с пропан-бутан,метан,природен газ или друг е бил зареден тоз пистолет кат система за автомат или гилзата изпуснала нещо газообразно с предупредителна миризма като от скунс.
7
0
 
14
 
! Отговори
Зле преди 6 години
Ще става още по зле с несъществуваща съдебна система. Всеки се оправя кой както може...Забелязвате ли тенденцията за саморазправа? Доста се увеличава и ще става още по зле.
6
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като звъннеш на полицията - няма екипи. Като подадеш жалба - никаква реакция. Ако все пак се стигне до съд - престъпника се отървава без наказание заради некадърно събрани доказателства. Е за какво ни е тази полиция? Има чувство на безнаказаност и всеки прави каквото си иска. Трябва като в Щатите. Ти имаш оръжие ама знаеш, че и той има. Така, че внимавате и двамата и се замисляш дали си струва за едната простотия да си или мъртъв или в затвора. Явно и тук ще стане така. Всеки с оръжие.
5
4
 
15
 
! Отговори
Винету преди 6 години
Това започва да заприличва на Дивия Запад ама така става като начело ни води Винету.
4
5
 
1
 
! Отговори
До охранителката преди 6 години
Забравило си хаповете днес
3
1
 
2
 
! Отговори
Marko преди 6 години
Reklama na pod igoto.
2
0
 
27
 
! Отговори
сс преди 6 години
Газовия нали е за защита. По маймуни ли да стреля с него?
1
4
 
5
 
! Отговори
Kalev преди 6 години
Voden detski pistolet...:-)