Екшън: Патрулка гони престъпник, полицай го простреля

Бандитът бил обявен за общодържавно издирване, нямал и книжка
21
Екшън: Патрулка гони престъпник, полицай го простреля
Снимка: Булфото, архив

Полицаи успяха да хванат престъпник след среднощна гонка.

Екшънът започнал тази сутрин около 2.30 часа на ул. "Слатинска" в София.

Полицаите му подали сигнал да спре, но той опрашил по бул. "Цариградско шосе".

Катаджиите последвали беглеца, който подкарал към с. Герман, където отново не се подчинил на подадения сигнал за спиране от допълнителни полицейски екипи и продължил движението си по Околовръстния път в посока Чепинци.

Там пък за пореден път отказал да спре и се насочил в посока към Световрачане, където били насочени допълнителни автопатрули, които продължили след него към Нови Искър.

Шофьорът няколко пъти правил опити да избута полицейски автомобил от пътя и след продължително преследване, в началото на кв. "Кумарица", той се блъснал в едната патрулка, след което опитал да избяга.

За да не успее да избяга, един от полицаите стрелял със стоп патрон и го ранил в бедрото.

В крайна сметка се оказало, че задържаният е 26-годишен от Първомай, обявен за общодържавно издирване.
Има регистрации в полицията за кражби, за шофиране в нетрезво състояние, а освен това нямал и книжка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
8
 
! Отговори
Мръсна кука преди 6 години
Докато не ги почнем наред да ги стреляма бандитите, няма да се оправим, да знайте. Това е най-добрата превенция... Не условна присъда или пробация. Убий двама крадци в някое село, да видим дали ще има други кражби... И те така
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не се хабят полицайчетата, някой ще го пусне тоя от ареста.
16
0
 
12
 
! Отговори
Ммда преди 6 години
До 18 Сега ще му разгонят м.а.й.к.а.т.а на полицайчето, че е стреляло.Дано не се окаже, че престъпника е "швед", че тогава отгоре на всичко ще се появат НПО , начело с БХК и другите останали лешояди.
15
1
 
14
 
! Отговори
456 преди 6 години
Айде сега великолепните ни съдии да излязат със становище, че няма достатъчно събрани доказателства и да пуснат *** да си продължи досегашния живот. Аз друго не очаквам за съжаление. И после някой да каже, че пак полицаите не са си свършили работата. Браво на полицаите все пак.
14
1
 
16
 
! Отговори
гост преди 6 години
Браво най-сетне някой да стреля където трябва ,а не във въздуха ,като сватбарин.Намерили полицай лребит и го попитали за какво му е пистолета, а той отговорил.за всеки случай!?!?!?
13
19
 
1
 
! Отговори
гаф преди 6 години
самата истина за случая само оня горе знае и учасниците куките нали уж знаят закона и веднага съчиняват случая така че те да са си прави нали така корумпи
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
супер хванаха го , а сега какво? следващата институция? има материални щети една патрулка в която се е блъснал + още куп хора. Кой ще го плаща? Да го пратят сега да брули камъни докато ги изплати.
11
0
 
25
 
! Отговори
ss преди 6 години
УТРЕ ВОДЕЩА НОВИНА : Прокуратурата започна ДП срещу полицай използвал оръжие !
10
3
 
25
 
! Отговори
!! преди 6 години
От ширещото се безучастие на служители на МВР, бях убеден че пистолетите им нямат и стоп патрони и ги носят само защото са част от униформата.
9
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицаят е сложил погрешния патрон в пистолета. Трябвало е да го гръмне с един Desert Eagle и да му направи *** като теменужка.
8
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашите полицаи трябва да тренират поне 3 пъти седмично. Бокс, кикбокс, сила и издръжливост. Да не са дебели плондири, да умеят да задържат и стрелят. Трябва да инат ленти със шипове за такъв наглец. Вместо да го гонят да му спретнат лентата, и като се спукат гумите ще спре сам. А ако продължава да буйства, да се внесат Тейзъри. С неколко хиляди волта ще го парализират веднага. Гонката е опасна и за околните. Загубите понякога са големи!
7
0
 
29
 
! Отговори
4 преди 6 години
До Мое мнениеАбсолютно си прав. Лошото е, че никаква файда от залавянето му, съда ще си свърши работата и ще го пуснат. А полицаите ще продължават да си хабят горивото за такива ***, вместо да отърват света от тях. Това е родната ни тиквенска действителност.
6
1
 
52
 
! Отговори
мое мнение преди 6 години
Още в момента, когато не се е подчинил на полицейската заповед и е отпрашил по Цариградско е трябвало да го гръмнат, дали него или гумата на автомобила, те си знаят... но да го спрат решително. Защо са изхабили толкова гориво да го гонят.... крайно време е полицията да има малко повече права в такива случаи, защото нещата станаха много сериозни.
5
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
отвъд океана щеше да е "неутрализиран" на минутата .
4
3
 
35
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
ако някой ме убеди , че не е излязъл от жк.Христо Ботев ( КРИТ ОТ СЪБРАТЯТА СИ) и не е поел от там по Слатинска си давам ключовете от колата веднага!
3
2
 
31
 
! Отговори
Стъпков преди 6 години
Хубаво е, че са го хванали! Лошо е, че някой може да се мисли за кинозвезда от екшън филм. Такива трябва да се неутрализират безпощадно на 100%.
2
1
 
50
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Обърнете внимание, имал регистрации, т.е. съда е бил прекалено милостив и не го е вкарал на топло.
1
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сещате ли се от кой етнос е задържания?Сещате сеееее...